מחפש המלצה לממיר עידן + פשוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
miked פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על ממיר עידן +. הדרישות שלי מהממיר הן:

1. זול סביבות 300 ש"ח גג 400
2. לא צריך יכולות הקלטה
3. קליטה כמה שיותר טובה בלי אנטנה חיצונית
4. קומפקטי, או לפחות לא ענק
5. EPG זה נחמד אבל גם לא חובה
6. חיבור HDMI

תודה רבה (Y)

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

אינובה 7002HD עונה על כל הצרכים שלך אבל כל הקטע של הקליטה [ללא אנטנה] זה בעיה אחת גדולה במדינה שלנו, יש נפילות בקליטה בכל הארץ, ולכן הכי טוב זה לקנות אנטנה חיצונית מוגברת.
אם תגיד לי איפה אתה גר אני יוכל להמליץ לך על איזה אנטנה הכי טוב לך.

אבל אם אתה שואל אותי לא שווה להתעסק עם עידן+ וללכת על קליטה דרך צלחת לווין פרטית. [אם יש תשתית של יס בבית, אז חסכת הרבה כסף ורק מה שנותר זה לקנות ממיר SD פשוט].

miked פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

צלחת לווין

שליחה #3 

קודם כל תודה על התגובה,

אני גר באזור פולג נתניה, לפי מה שראיתי יש אנטנה באזור נתניה, אבל כמובן שזה לא מבטיח כלום...

לגבי האופציה השניה שאמרת, זה מעניין אבל אני לא כל כך מבין בתחום. אני גר בדירה בבנין, ויש חיבורים בקיר של yes אבל אני לא יודע אם יש צלחת על הגג (מאחר ואף פעם לא הייתי עם הגג), ואם יש אני מניח ש-yes חסמו אותה.
אשמח אם תוכל להסביר קצת על האופציה הזאת של ממיר SD, מה זה נותן, האם אני צריך לוודא משהו לפני שאני קונה ומה היתרון של זה על עידן + ?

תודה רבה.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #4 

אתה מוזמן לקרוא את הסיקור שלי על הגרמין. אגב לכל דרישותיך ממיר סיני מאיביי יספיק יש לך שמה בשפע ובמחירים של הסביבות מאה שקלים.

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

Re: צלחת לווין

שליחה #5 

miked כתב:קודם כל תודה על התגובה,

אני גר באזור פולג נתניה, לפי מה שראיתי יש אנטנה באזור נתניה, אבל כמובן שזה לא מבטיח כלום...

לגבי האופציה השניה שאמרת, זה מעניין אבל אני לא כל כך מבין בתחום. אני גר בדירה בבנין, ויש חיבורים בקיר של yes אבל אני לא יודע אם יש צלחת על הגג (מאחר ואף פעם לא הייתי עם הגג), ואם יש אני מניח ש-yes חסמו אותה.
אשמח אם תוכל להסביר קצת על האופציה הזאת של ממיר SD, מה זה נותן, האם אני צריך לוודא משהו לפני שאני קונה ומה היתרון של זה על עידן + ?

תודה רבה.
...
אם פעם חוברת לyes סביר להניח שאתה עדיין מחובר לצלחת לווין שלהם. ממיר לוויני הכי פשוט יתן לך את 5 הערוצים, 11,10,22,33,99. ויש עוד כמה ערוצים ברוסית [אם אני לא טועה]. זה נותן לך יציבות בקליטה של שידורים הישראליים, לעומת הפכפכות של שידורי עידן+.
לפני רכישת ממיר לוויני אתה צריך לבדוק שאתה מחובר לצלחת, לך לארון התקשורת ותבדוק אם הכבל שמגיע מהבניין מחובר למפצל מסויים. או שפשוט תצלם ותעלה לאתר פה. ונראה אם אתה מחובר.

matan417
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #6 

אני לא מבין למה אתם אומרים שיש בעיות קליטה בעידן פלוס, לי אין.
הכל תלוי באיזור ולכן כדאי לבדוק מראש.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #7 

אני יכול להשאיל לך ממיר SD לוויני לבדיקה אם השקע עובד.

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #8 

קח בחשבון שבעידן+ יש את ערוץ חינוכית 23 שלא קיים בלווין, ובלווין יש את הערוץ הערבי יעודי שיצא לפני כמה זמן.
אז תעשה את השיקולים בעצמך.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”