הכנה ל 5.1
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אותותו מסתיים לו השיפוץ בבית
ביצעתי הכנה בתוך הקיר לרמקולים (קידמיים ואחורים) - בצורת השתלת צנרת אשר מתרכזת לשקע גוויס פנימי
כיוון שכידוע בשיפוץ אם לא חרגת ב 200% מהתקציב המקורי אזי הכל בסדר, (ואנחנו חרגנו - תהרגו אותי אין לי מושג איך), לא נשאר כסף למערכת.
מה הצורה הכי יפה שניתן לעשות על מנת להסתיר את ההכנה ?
ההכנה כוללת ארבעה צינורות בולטים שיחתחו לאורך המתאים שלא יבלטו מהקיר, וכנראה כיסוי לשקע גוויס כפול (קיים משהו כזה בכלל?)
ביצעתי הכנה בתוך הקיר לרמקולים (קידמיים ואחורים) - בצורת השתלת צנרת אשר מתרכזת לשקע גוויס פנימי
כיוון שכידוע בשיפוץ אם לא חרגת ב 200% מהתקציב המקורי אזי הכל בסדר, (ואנחנו חרגנו - תהרגו אותי אין לי מושג איך), לא נשאר כסף למערכת.
מה הצורה הכי יפה שניתן לעשות על מנת להסתיר את ההכנה ?
ההכנה כוללת ארבעה צינורות בולטים שיחתחו לאורך המתאים שלא יבלטו מהקיר, וכנראה כיסוי לשקע גוויס כפול (קיים משהו כזה בכלל?)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה רוצה לסגור את הפתחים של הצינורות במיקום הרמקולים? האם שם הצינור מסתיים באביזר גוויס?
אם לא, אפשר פשוט לחתוך את הצינור בקו אפס עם הקיר, ולהדביק סוגר קופסת 55 פשוט (עולה 3 ש"ח)...
אם זה גוויס, יש מודול ריק (מסתם) ...
אם לא, אפשר פשוט לחתוך את הצינור בקו אפס עם הקיר, ולהדביק סוגר קופסת 55 פשוט (עולה 3 ש"ח)...
אם זה גוויס, יש מודול ריק (מסתם) ...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
תדחוף לצינור נייר עיתון מגולגל ועל זה תעשה שכבה דקה של גבס. תסמן לך עם נקודה בעיפרון או סימון חריץ קטן על הקיר שתדע איפה הפתח.
ברגע שתרצה להשחיל כבלים תשלוף את העיתון עם מברג וסגרת את הסיפור
ברגע שתרצה להשחיל כבלים תשלוף את העיתון עם מברג וסגרת את הסיפור
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
zeev78 כתב:קולה זירו אה? למה לא פנטה או ספרייט, עכשיו אנחנו יודעים במה אתה עוסקJEXY כתב:נו אז תשים פקק של קולה זירו.........
ומה עם פפסי??
ואולי מכסה של בירה? זה כבר יכול להיות גם משהו אופנתי!!