מבקש המלצה ל Access Point תומך 1 ג'יגה
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אולי הכוונה לראוטר עם פורטים של 1G? אם כן - TP-Link TL-WR1043ND
זול יחסית ומומלץ מאוד. תומך גם ב DD-WRT (מותקן אצלי, עובד נהדר).
זול יחסית ומומלץ מאוד. תומך גם ב DD-WRT (מותקן אצלי, עובד נהדר).
אם אתה רוצה חיבורים קוויים וגם כיסוי אלחוטי, אתה צריך ראוטר אלחוטי.
בהנחה שיש לך כיום חיבור לאינטרנט - יש לך כבר ראוטר או חיבור ישיר מהמודם למחשב.
אם יש לך חיבור ישיר מהמודם למחשב, חבר את כבל הרשת שכיום מתחבר למחשב לכניסת ה-WAN בראוטר (צבע צהוב בד"כ), ואת המחשבים לכניסות ה-LAN (צבע כחול בד"כ).
אם יש לך כבר ראוטר קווי, החלף אותו באלחוטי.
אם אתה מוסיף ראוטר חדש בנוסף לראוטר קיים, אתה יכול להיעזר בתגובה שלי בשרשור הזה.
אם יש לך חיבור ישיר מהמודם למחשב, חבר את כבל הרשת שכיום מתחבר למחשב לכניסת ה-WAN בראוטר (צבע צהוב בד"כ), ואת המחשבים לכניסות ה-LAN (צבע כחול בד"כ).
אם אתה מוסיף ראוטר חדש בנוסף לראוטר קיים, אתה יכול להיעזר בתגובה שלי בשרשור הזה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממה שהבנתי מהשרשור האחר שפתחת, יש לך כבר Access Point של 100 מגה.
לכן, מבחינה כספית עדיף לך לרכוש עוד סוויצ' 1G של 5 חיבורים (יש בכ-150 ש"ח של אדימקס), ולחבר הכל כך:
מודם/ראוטר------סוויצ' 1G נוכחי---(כבל ארוך)---סוויצ' 1G נוסף==(3 כבלים)==שני מחשבים + Access Point 100 שכבר יש לך.
בכל מקרה, זה יעזור אם תתאר מהם מוקדי החיבור אצלך בבית ומה מחובר אליהם. ייתכן שאפשר לחבר הכל בצורה אחרת מבלי לקנות עוד ציוד.
שאלה נוספת - האם יש לך אפשרות להעביר עוד כבל רשת אחד או שניים בין מוקד הסוויצ' 1G הנוכחי שלך למוקד ה-Access Point והמחשבים?
לכן, מבחינה כספית עדיף לך לרכוש עוד סוויצ' 1G של 5 חיבורים (יש בכ-150 ש"ח של אדימקס), ולחבר הכל כך:
מודם/ראוטר------סוויצ' 1G נוכחי---(כבל ארוך)---סוויצ' 1G נוסף==(3 כבלים)==שני מחשבים + Access Point 100 שכבר יש לך.
בכל מקרה, זה יעזור אם תתאר מהם מוקדי החיבור אצלך בבית ומה מחובר אליהם. ייתכן שאפשר לחבר הכל בצורה אחרת מבלי לקנות עוד ציוד.
שאלה נוספת - האם יש לך אפשרות להעביר עוד כבל רשת אחד או שניים בין מוקד הסוויצ' 1G הנוכחי שלך למוקד ה-Access Point והמחשבים?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
חשבתי להוסיף ראוטר ולהסב אותו ל Access Point. במקום להוסיף עוד מכשיר.shayf כתב:אם אתה רוצה חיבורים קוויים וגם כיסוי אלחוטי, אתה צריך ראוטר אלחוטי.
אם אתה מוסיף ראוטר חדש בנוסף לראוטר קיים, אתה יכול להיעזר בתגובה שלי בשרשור הזה....
אני חושש להסתבך עם ההגדרות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
סוויצ' של אדימקס:
http://ksp.co.il/?uin=10294
לדעתי זה הכי פשוט ככה, כי בסוויצ' לא צריך להגדיר שום דבר.
http://ksp.co.il/?uin=10294
לדעתי זה הכי פשוט ככה, כי בסוויצ' לא צריך להגדיר שום דבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"