Prepaid sim + data להולנד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני רואה שמבול המטיילים לחו"ל בעיצומו... 
בדוק כאן:
http://www.prepaidgsm.net/en/netherlands.html
נראה שב-DATA המצב בהולנד לא משהו... אני במקומך הייתי מוותר על זה והולך על WIFI בלבד.
בדוק כאן:
http://www.prepaidgsm.net/en/netherlands.html
נראה שב-DATA המצב בהולנד לא משהו... אני במקומך הייתי מוותר על זה והולך על WIFI בלבד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
הייתי באמסטרדם לפני חודשיים ורכשתי סים של T-MOBILE - חבילת גלישה של 1GB עלתה 10 אירו ואני חושב שהסים עצמו עלה 15 אירו כפי שרשום בעמוד ש-pixies הביא.
חייב לציין שהמצב שם זוועה מבחינת WIFI - נדיר מאוד מאוד למצוא רשת פתוחה, אלא אם יש מקדונלדס בסביבה. בנוסף, מהירות הגלישה ב-3G של T-MOBILE בהולנד פשוט מתחת לכל ביקורת (לא מדובר בגישה לאתרים שיושבים בישראל, שזה בכלל סיוט).
חייב לציין שהמצב שם זוועה מבחינת WIFI - נדיר מאוד מאוד למצוא רשת פתוחה, אלא אם יש מקדונלדס בסביבה. בנוסף, מהירות הגלישה ב-3G של T-MOBILE בהולנד פשוט מתחת לכל ביקורת (לא מדובר בגישה לאתרים שיושבים בישראל, שזה בכלל סיוט).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
MarioMan
יותר מזה, לפעמים יש לך 30 רשתות וכולם נעולות, כאילו הם יודעים שהרוב תיירים ונועלים את זה.
אני תמיד קונה כמוך SIM מקומי 1 גיגה ב 10 ארו זה מה שאני משלם גם.
יותר מזה, לפעמים יש לך 30 רשתות וכולם נעולות, כאילו הם יודעים שהרוב תיירים ונועלים את זה.
אני תמיד קונה כמוך SIM מקומי 1 גיגה ב 10 ארו זה מה שאני משלם גם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לינק נחמד למי שרוצה להתרכז ב-DATA סלולרי בחו"ל (יש כמובן גם לכל שאר המדינות):
http://wiki.apnchanger.org/Netherlands
ואכן, מוזכר שם הדיל של T-Mobile ל-1GB.
http://wiki.apnchanger.org/Netherlands
ואכן, מוזכר שם הדיל של T-Mobile ל-1GB.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בשביל שיחות צריך לטעון אותו בכסף עבור שיחות... זה יוצא עסק טוב אם אתם מטיילים כמה, ואז כל אחד רוכש SIM כזה ומדברים אחד עם השני דרכו כי זו למעשה שיחה מקומית.
להתקשר עם סים כזה לארץ היה לא זול - 1 אירו לדקת שיחה.
להתקשר עם סים כזה לארץ היה לא זול - 1 אירו לדקת שיחה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
תודה MarioMan, פתרון מצויין, אני חייב קצת דאטה לנטר את הסרברים שלי, כך ש 1GB אמור להספיק לי.
לגבי WI-FI, החוסר הכמעט מוחלט של רשתות חופשיות די אופייני לרוב הארצות שיצא לי להיות בהן, למעט ישראל, אנחנו פשוט רגילים שכל בית קפה פותח את הרשת שלו חופשי וכן חלק גדול מהבתים הפרטיים,.
לגבי WI-FI, החוסר הכמעט מוחלט של רשתות חופשיות די אופייני לרוב הארצות שיצא לי להיות בהן, למעט ישראל, אנחנו פשוט רגילים שכל בית קפה פותח את הרשת שלו חופשי וכן חלק גדול מהבתים הפרטיים,.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אולי טיפה OT, אבל כשאני מזמין מלון, אני תמיד בודק מעבר למאפיינים הרגילים של נקיון, נוחות ומיקום 3 פרמטרים שמאוד חשובים לי:
1. כספת בחדר. מאוד נוח לשים שם כסף, דרכון, לפטופ וכו.
2. מקרר (או מיניבר שמרוקנים באישור הקבלה). תמיד נוח לקנות בסופרמרקט המקומי אוכל ושתייה ולשים שם.
3. אינטרנט חינמי ללא תשלום אקסטרה! מבחינתי מספיק גם שיהיה זמין רק בלובי של המלון ללא תשלום.
טיפ קטן - מלונות 5 כוכבים בד"כ גובים על זה כסף. בקטגוריה של 4 ואפילו 3 כוכבים אפשר למצוא מלונות מצויינים ונוחים המספקים את זה חינם ונותנים באופן כללי תמורה גבוהה הרבה יותר לכסף.
1. כספת בחדר. מאוד נוח לשים שם כסף, דרכון, לפטופ וכו.
2. מקרר (או מיניבר שמרוקנים באישור הקבלה). תמיד נוח לקנות בסופרמרקט המקומי אוכל ושתייה ולשים שם.
3. אינטרנט חינמי ללא תשלום אקסטרה! מבחינתי מספיק גם שיהיה זמין רק בלובי של המלון ללא תשלום.
טיפ קטן - מלונות 5 כוכבים בד"כ גובים על זה כסף. בקטגוריה של 4 ואפילו 3 כוכבים אפשר למצוא מלונות מצויינים ונוחים המספקים את זה חינם ונותנים באופן כללי תמורה גבוהה הרבה יותר לכסף.