יש לי התלבטות קשה כי לא הכי מבין בבקשה מי שיכול לעזור
רמקולים של מורל primo 8 5.1 ב1300 מעולם הקולנוע בלי רסירבר
או מערכת יד שניה
רסירבר yamaha htr 6040
רמקולים harman kardon hkts 7
מחיר 1100 שח מצב שמור ככה אומר בעל המערכת
אגב לרסיבר יש 4 יציאות HDMI לפי בעל המכשיר ברוב התמונות של הדגם אין יציאות HDMI אבל יש כאלה שבאמת יש להם לפי מה שהבנתי אבל הם אמרו שזה לא ממיר זה רק ממתג ולא הבנתי למה הכונה אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח
המטרה שלי זה לחבר את הממיר של HOT שהוא מחובר לטליויזה בHDMI ורציתי לדעת אם אנ יכול לשמוע דרך המערכת
לפי מה שהבנתי בחלק מההסברים אמרו להשתמש בכבל אופטי את האודיו ותוך כדי את התמונה רגיל בכבל HDMI
גם את העינין הזה אשמח אם מישו יסביר
ואם זה משנה היום אם אני קונה רסירבר שתומך בHD ו3D או בחלי כל זה ופשפוט מחבר סאונד דרך כבל אופטי נניח מהטלויזה לרסירבר או מדיוידי לרסיבר (זאת אומרת האם אני מאבד באיכות השמיעה כאשר אני עושה הנל)
תודהמראש
חייב עזרה לגבי מערכת קולנוע ביתי למבינים
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
בגדול הרסיבר נועד לחבר את כל המקורות שלך(PS3,XBOX, ממיר HOT/YES , מחשב ... וכו') לקופסא אחת, ממנה יש יציאה לטלוויזיה ויציאה לרמקולים בשביל שתשמע במערכת רמקולים ולא מהרמקולים של הטלוויזיה, אלא אם זאת האפשרות שאתה מעוניין בה ואז גם זה אפשרי.
הרסביר ממתג לך את המקורות האלו, יש לך שלט אחד שאיתו אתה יכול פשוט לעבור בין המקורות השונים שלך.
אם יש לך כניסות של HDMI ברסיבר ובמקור יש לך יציאת HDMI אז אני לא כל כך יודע למה לך להשתמש בכבל אופטי במקום כבל אחד של HDMI שמעביר גם סאונד, ומעביר פורמטי סאונד חדשים שלא עוברים על גבי כבל אופטי.
זה ממש בגדול...בלי להיכנס למערכת עצמה שאני לא מכיר בכלל.
הרסביר ממתג לך את המקורות האלו, יש לך שלט אחד שאיתו אתה יכול פשוט לעבור בין המקורות השונים שלך.
אם יש לך כניסות של HDMI ברסיבר ובמקור יש לך יציאת HDMI אז אני לא כל כך יודע למה לך להשתמש בכבל אופטי במקום כבל אחד של HDMI שמעביר גם סאונד, ומעביר פורמטי סאונד חדשים שלא עוברים על גבי כבל אופטי.
זה ממש בגדול...בלי להיכנס למערכת עצמה שאני לא מכיר בכלל.