Samsung Galaxy S1 שתומך ברשת פלאפון
אני רוצה להזמין לאישה טלפון מבוסס Galaxy S1 שיתמוך ברשת פלאפון.
בדיקה זריזה בEBAY\AMAZON גילתה שאין חיה כזו.
רק CAPTIVATE תומך מלא ברשת פלאפון.
לי כבר יש את הCAPTIVATE ורציתי להזמין לה משהו אחר.
יש עוד דגם המבוסס על GALAXY 1 שתומך באופן מלא ברשת פלאפון?
אשמח לשמוע אם יש חנות מקוונת שמוכרת את הדגם של הGALAXY S1 שכן תומך ברשת פלאפון.
תודה
בדיקה זריזה בEBAY\AMAZON גילתה שאין חיה כזו.
רק CAPTIVATE תומך מלא ברשת פלאפון.
לי כבר יש את הCAPTIVATE ורציתי להזמין לה משהו אחר.
יש עוד דגם המבוסס על GALAXY 1 שתומך באופן מלא ברשת פלאפון?
אשמח לשמוע אם יש חנות מקוונת שמוכרת את הדגם של הGALAXY S1 שכן תומך ברשת פלאפון.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תנסה אצל היבואן הרשמי:
http://www.samsungmobile.co.il/shop
כמו כן, הייתי ממליץ בחום לשקול את הסוני אריקסון Neo V, שנתוניו טיפה טובים יותר מאלה של הגלקסי ויש לו אנדרויד 4.0 רשמי עם תמיכה מלאה בעברית. בדוכן של היבואן הרשמי בקניון איילון הם מוכרים את הדגם המתאים מבחינת תדרים לפלאפון, הוט מובייל וכו.
http://www.samsungmobile.co.il/shop
כמו כן, הייתי ממליץ בחום לשקול את הסוני אריקסון Neo V, שנתוניו טיפה טובים יותר מאלה של הגלקסי ויש לו אנדרויד 4.0 רשמי עם תמיכה מלאה בעברית. בדוכן של היבואן הרשמי בקניון איילון הם מוכרים את הדגם המתאים מבחינת תדרים לפלאפון, הוט מובייל וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

גם אני חיפשתי בזמנו גלקסי S בתדרים המתאימים עבור אחותי ולא ממש מצאתי.
כפי שציינתי לא פעם ולא פעמיים, סמארטפון לא יקר של סמסונג בתדרים המתאימים די קשה למצוא.
ה-Neo V עולה כ-1400 ש"ח אצל היבואן הרשמי ולדעתי נותן תמורה יחסית מעולה בעד המחיר.
אגב, מה עם גלקסי S2? הוא עולה היום כ-2,200 ש"ח שזה לא כזה נורא ואין ספק שהוא נותן כיום את יחס עלות התמורה הטוב ביותר כיום.
כפי שציינתי לא פעם ולא פעמיים, סמארטפון לא יקר של סמסונג בתדרים המתאימים די קשה למצוא.
ה-Neo V עולה כ-1400 ש"ח אצל היבואן הרשמי ולדעתי נותן תמורה יחסית מעולה בעד המחיר.
אגב, מה עם גלקסי S2? הוא עולה היום כ-2,200 ש"ח שזה לא כזה נורא ואין ספק שהוא נותן כיום את יחס עלות התמורה הטוב ביותר כיום.
יקר - לרב המוחלט של המשתמשים אין צורך ביכולות שלו.pixies כתב:גם אני חיפשתי בזמנו גלקסי S בתדרים המתאימים עבור אחותי ולא ממש מצאתי.
אגב, מה עם גלקסי S2? הוא עולה היום כ-2,200 ש"ח שזה לא כזה נורא ואין ספק שהוא נותן כיום את יחס עלות התמורה הטוב ביותר כיום....
CAPTIVATE שתומך בכל הרשתות אפשר להשיג בכ800 שקל.
מחיר מעולה לטלפון מעולה.
נראה שאין מנוס ואקנה עוד 1 למשפחה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם מצלמה קדמית (שאין בדגם הזה) לא חשובה (לשיחות וידאו דרך סקייפ, טנגו וכו), אז זה בהחלט דגם משתלם מאוד.