אוורור לשידה צפה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן תלוי במבנה השידה.
בגדול אפרי להרכיב את המאווררים בחלקו התחתון, מה שכן אתה צריך לתכנן את השידה בצורה כזו שתהיה סירקולציה טובה לאוויר באמצעות המאווררים. אם לא תהיה זרימה טובה, המאוררים יעבדו סתם או ירעישו בגלל מערבולות.
בגדול אפרי להרכיב את המאווררים בחלקו התחתון, מה שכן אתה צריך לתכנן את השידה בצורה כזו שתהיה סירקולציה טובה לאוויר באמצעות המאווררים. אם לא תהיה זרימה טובה, המאוררים יעבדו סתם או ירעישו בגלל מערבולות.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
השרטוט לא אומר הרבה...
הגובה קצת מוגבל, כך שבמקרה כזה הייתי מרכיב בחלק התחתון זוג מאוררים 14 + בקר שליטה + טרמוסטט... וזה במידה ואין מחיצות, אם יש מחיצות, זוג מאוררים 12 בכל מחיצה...
הגובה קצת מוגבל, כך שבמקרה כזה הייתי מרכיב בחלק התחתון זוג מאוררים 14 + בקר שליטה + טרמוסטט... וזה במידה ואין מחיצות, אם יש מחיצות, זוג מאוררים 12 בכל מחיצה...
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
שם ודגם איני יכול לרשום...
מיוצר באיטליה ולא בסין לשם שינוי...
אם זה של מקררים? לא בדיוק, זהו בקר טמפרטורה עם רגש וריליי. לפי אתר היצרן השימושים הם:
Control of small cold stores, cabinets and tables, heating systems, heated cupboards,
bains-marie, ovens, laboratory equipment.
אם זה של מקררים? לא בדיוק, זהו בקר טמפרטורה עם רגש וריליי. לפי אתר היצרן השימושים הם:
Control of small cold stores, cabinets and tables, heating systems, heated cupboards,
bains-marie, ovens, laboratory equipment.
אני מאמין שזה הבקר:JEXY כתב:שם ודגם איני יכול לרשום...
bains-marie, ovens, laboratory equipment....
http://www.lae-electronic.com/scheda.ph ... 1-5/key=54