מחיר אחרון לתשתית+ספק בבזק
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אני עומד לשלם על מהירות 30 ממוצע של 85 שקל לתשתית בזק + 30 שקל ספק בזקבינלאומי.
ממוצע: 3 חודשים מוזל מאוד, ואח"כ מוזל רגיל. משהו מוזר כזה, לא זוכר בדיוק. הנציגה קראה לזה "מבצע צעירים".
ממוצע: 3 חודשים מוזל מאוד, ואח"כ מוזל רגיל. משהו מוזר כזה, לא זוכר בדיוק. הנציגה קראה לזה "מבצע צעירים".
אך כרגע אני משלם להוט רק 39 שקל, עקב מבצע שהם עשו לי בזמנו.
כשדיברתי עם נציג לפני כמה זמן הוא רצה 80 שקל בחודש כדי לשדרג ל12 מגה.
עוד בעיה קטנה שיש לי מבצע אצל אורנג של אינטרנט וטלפון, ששניהם פועלים דרך הראוטר, אז מה יקרה אם אני יעזוב את האינטרנט שלהם לטובת בזק?
שמעתי גם שהתשתית של בזק הרבה יותר טובה משל הוט.
כשדיברתי עם נציג לפני כמה זמן הוא רצה 80 שקל בחודש כדי לשדרג ל12 מגה.
עוד בעיה קטנה שיש לי מבצע אצל אורנג של אינטרנט וטלפון, ששניהם פועלים דרך הראוטר, אז מה יקרה אם אני יעזוב את האינטרנט שלהם לטובת בזק?
שמעתי גם שהתשתית של בזק הרבה יותר טובה משל הוט.
אני כרגע כבר בתשתית של הוט וד,יברתי כרגע עם נציג, והוא העביר אותי לשימור לקוחות וההצעה האחרונה שלו היית 70 שקל לחודש עבור שידרוג למהירות 12 מגה פלוס ראוטר חינם.RUJI כתב:תעבור לדיל של בזק בינלאומי עם הוט.
88 שקל ספק ותשתית. [12 מגה]
תדרוש התקנה חינם.
אצלי עובד יפה מאוד !...
שווה, או שאפשר להשיג מהם או מבזק הצעה יותר שווה?
ואיך 88 שקל ספק ותשתית, זה לא נשמה הגיוני.
זה יוצא רק 18 על הספק של בזק, וגם הנציג בהוט לא אמר לי כלום על הדיל הזה, אשמח אם תפרט לי עליו קצת יותר.
תודה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לפני שבוע התחברתי לאינטרנט בדירה חדשה לגמרי, 87 שקלים לתשתית בזק וספקית CCC במהירות 10 מגה.
מודם חינם, יש אופציה לראוטר בחיוב-זיכויי (העדפתי לקנות ראוטר נורמלי בעצמי)
שום שימור לקוחות ושום דבר, פשוט התקשרתי וזה הדבר הראשון שהציעו לי בבזק.
הם מציעים גם 15 מגה ב103 ש"ח (תשתית+ספק, כמובן)
באופן כללי - ממליץ בחום על CCC, אני איתם כבר כמה שנים (בדירה אחרת) ומעולם לא היו בעיות משום סוג (גם לא חסימות וכו' ואני מוריד די הרבה). עונים ממש מהר בטלפון והנציגים נשמעים שהם יודעים על מה הם מדברים (ואני מבין דבר או שניים בתחום), הבעיות היחידות היו תמיד מצד HOT
מודם חינם, יש אופציה לראוטר בחיוב-זיכויי (העדפתי לקנות ראוטר נורמלי בעצמי)
שום שימור לקוחות ושום דבר, פשוט התקשרתי וזה הדבר הראשון שהציעו לי בבזק.
הם מציעים גם 15 מגה ב103 ש"ח (תשתית+ספק, כמובן)
באופן כללי - ממליץ בחום על CCC, אני איתם כבר כמה שנים (בדירה אחרת) ומעולם לא היו בעיות משום סוג (גם לא חסימות וכו' ואני מוריד די הרבה). עונים ממש מהר בטלפון והנציגים נשמעים שהם יודעים על מה הם מדברים (ואני מבין דבר או שניים בתחום), הבעיות היחידות היו תמיד מצד HOT
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ccc זו חברה שמספקת שירותי ענן ודאטה-סנטר עסקיים, לאחרונה (כמה שנים) היא החלה לספק גם שירותי אינטרנט ללקוחות עסקיים ופרטיים. זו לא חברה חדשה.
אני לא יודע כמה עולה כל חלק בחבילה, אבל אני יודע שזה יותר זול מלהתחבר לכל אחד בנפרד.
לא יודע אם זה רק ללקוחות חדשים ואם כן אז פשוט תתנתק ותתחבר מחדש. תתקשר ותראה מה יציעו לך.
אני לא יודע כמה עולה כל חלק בחבילה, אבל אני יודע שזה יותר זול מלהתחבר לכל אחד בנפרד.
לא יודע אם זה רק ללקוחות חדשים ואם כן אז פשוט תתנתק ותתחבר מחדש. תתקשר ותראה מה יציעו לך.