אשמח לתגובות בהקדם כי אני מת כבר להרכיב את הסט והוא יושב בקרטונים
הרמן קרדון avr 158 מול pioneer vsx 422 - הבדלים?
בדיוטי פרי יש את שניהם ב200$ השאלה מי מביניהם עדיף מבחינת התמורה עבור המחיר? אף אחד מהמוכרים לא ידע לעמוד על ההבדלים ביניהם וטענו שהם אותו הדבר מבחינת פיצרים וביצועים ושזה בסוף עניין של טעם אישי, ובסוף הלכתי עם ההרמן קרדון למרות שהיה לי ספק... אני עדיין יכול להחליף לפיוניר אבל זה יהיה כרוך בנסיעות מעצבנות - אז השאלה שלי היא תכלס אם יש לפיוניר יתרון שמצדיק את ההחלפה? מה בדיוק היתרון?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כשלא מבינים עדיף לא לענות.pinkman1 כתב:ההרמן יכול להגביר בקושי 2 אינצ'ים, שכח ממנו 60 W זה טוב אולי לרכב...
60 ואט זה לא הענין פה.ההרמן מספק זרם משמעותית יותר מהפיוניר ולכן הוא ידחוף את הרמקולים ללא בעיה למרות ה 60 ואט שאתה מזלזל בהם.
רק להשכלה כללית. 8 ואט נקי יגרום לך לברוח מהחדר יותר מהר ממה שאתה חושב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אילו אני הייתי צריך להחליט הייתי נצמד להרמן ,כי אני לא אוהב את הסאונד "הקודח" של פיוניר אבל זה רק אני יש מצב שאתה תתחבר לפיוניר.nomnom כתב:istarmini - תוכל לספק לי פה איזו המלצה אם להשאיר או להחליף? הרמקולים שקניתי זה גם במבצע של הדיוטי (jbl scs200.5 bk) ההספק פה לא נראה משחק תפקיד משמעותי......
הסאונד של ההרמן רגוע יותר ובעל "נפח" .
צריך לקחת בחשבון שההרמן ,בטח ברמות הבסיס הללו, נחשבים פחות אמינים. הפיוניר ללא ספק אמינים יותר.
לפיוניר יש RC (על הפנים לדעתי) אבל להרמן אין בכלל בדגם זה.
להרמן יש OSD דרך חיבור ה HDMI וממה שאני יודע לפיוניר אין. יש לו רק דרך חיבור אנלוגי.
ההרמן מספק יותר זרם ולכן גם מתחמם יותר. במידה ואתה הולך להכניס אותו לתוך מזנון חנוק זו מגבלה שיש לקחת בחשבון.
לפיוניר 4 כניסות HDMI לעומת 3 בהרמן.
מקווה שעזרתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איפה ראית שכתבתי שאין לו שלט?nomnom כתב:מה שציינת פה זה בדיוק מה שחשבתי לגבי הסאונד והאיכות של הרמן בדגמים הזולים... רק לידיעתך, להרמן דווקא יש שלט... מה שלא הצלחתי להבין עדיין זה אם להרמ ן יש מנגנון כיוונון עוצמה אוטומטי (לרמקולים) כמו שיש לפיוניר או לא?...
אין לו rc מה שאומר שאין לו מנגנון כיוון עוצמה אוטומטי. לפיוניר יש אבל מנסיון שלי ה rc שלהם על הפנים , בטח בדגמי הפתיחה, ככה שאני לא רואה את זה כיתרון למול ההרמן.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9043
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1352 פעמים
RC = Room Correction
http://www.hometheater.co.il/article00299
http://www.hometheater.co.il/article00299
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
סבבה חשבתי שהתכוונת לשלט...
בקיצור היתרון של הפיוניר בסופו של דבר מתבטא בהספק חזק יותר, כניסת HDMI נוספת ומנגנון RC - אשמח לעוד דעות בנושא הזה גם של מי שהגיבו פה ובכלל, כי להחליף את המגברים יהיה טרטור לא קטן (צריך להחזיר את המגבר לחנות כלשהי של באג, לקבל זיכוי ולחכות שמישהו שוב ייסע לחו"ל כדי לנצל את הזיכוי) ואני רוצה לקבל החלטה מושכלת פה...
אפשר גם להתייחס לרמקולים שישודכו למגבר? הם מצדיקים את ההחלפה?
שוב תודה על העזרה
בקיצור היתרון של הפיוניר בסופו של דבר מתבטא בהספק חזק יותר, כניסת HDMI נוספת ומנגנון RC - אשמח לעוד דעות בנושא הזה גם של מי שהגיבו פה ובכלל, כי להחליף את המגברים יהיה טרטור לא קטן (צריך להחזיר את המגבר לחנות כלשהי של באג, לקבל זיכוי ולחכות שמישהו שוב ייסע לחו"ל כדי לנצל את הזיכוי) ואני רוצה לקבל החלטה מושכלת פה...
אפשר גם להתייחס לרמקולים שישודכו למגבר? הם מצדיקים את ההחלפה?
שוב תודה על העזרה