בייבי סנס.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
יש לנו בייבי סנס כבר 10 שנים משמש ברציפות את כל הילדים במשפחה
השרות לקוחות שלהם אמין ומצויין (אחת לכמה שנים לקחנו לבדיקות ולתיקון ולא גבו כסף)
אברך אותך : שלעולם לא תשמע אותו מצפצף ...
בהצלחה
השרות לקוחות שלהם אמין ומצויין (אחת לכמה שנים לקחנו לבדיקות ולתיקון ולא גבו כסף)
אברך אותך : שלעולם לא תשמע אותו מצפצף ...
בהצלחה
לא לוותר על הדבר הזה.
לי היה בייבי סנס 2 - כשקניתי אותו היה גרסה 3 ואמרו לא לרכוש אותו כי ה-2 טוב יותר .
נראה לי קצת מוזר שכל פעם שהם מוציאים דגם חדש החנויות ממליצות לרכוש את הישן - כנראה הם מפחדים
להיתקע עם הדגם הישן .
לי היה בייבי סנס 2 - כשקניתי אותו היה גרסה 3 ואמרו לא לרכוש אותו כי ה-2 טוב יותר .
נראה לי קצת מוזר שכל פעם שהם מוציאים דגם חדש החנויות ממליצות לרכוש את הישן - כנראה הם מפחדים
להיתקע עם הדגם הישן .
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יופי של מוצר.
קלעת בומבה. מפחדים להתקע עם מלאי או חלילה שיצטרכו להוריד הרבה במחיר...movieman כתב:לא לוותר על הדבר הזה.
להיתקע עם הדגם הישן ....
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
taoyossi כתב:אפשר לכתוב ספר של משתמשי בייביסנס :"איך כמעט קבלתי התקף לב באמצע הלילה תוך כדי שאני נתקל בכל חפץ אפשרי בדרך למיטת התינוק"...
אני לא אשכח את הפעם הראשונה שהוא צפצף לי באמצע הלילה- איך אני ואישתי רצנו לחדר של הילדה.
וזה קרה הרבה פעמים אח"כ, עם הזמן אתה מתחיל לפתח חסינות לא בריאה לצפצופים ועדיין מצפונית לא הורדנו אותו...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אני לא חושב שיש דגם חדש, ממה שאני ראיתי יש את הדגם 4 שהוא זהה לחלוטין לדגמים שהיו לפני 15 שנה כשאחיינים שלי היו בגיל של הבת שלי היום.
הדגם שנקרא 6 הוא פשוט דגם משולב עם אינטרקום (בדומה לאנג'ל קר) אבל להבנתי זה עדיין אותו בייבי סנס.
אני דרך אגב לא ממליץ על הדגמים המשולבים עם האינטרקום בגלל הצורך בשנאי קבוע למכשיר ליד המיטה, עדיף אינטרקום בנפרד אם בכלל צריך.
אני מעולם לא נתקלתי בצפצופי שווא, לדעתי יש 2 אפשרויות ללמה זה קורה:
1) מיקום שגוי של החיישנים כך שהילד זז במיטה ולא נמצא מעליהם או אי התקנה של החיישן הגדול כשהילד גדל.
2) בעיה אמיתית, הצפצוף מעיר את הילד מסיטואציה של הפסקת נשימה רגעית, כשאתם מגיעים כבר הכל בסדר...
הדגם שנקרא 6 הוא פשוט דגם משולב עם אינטרקום (בדומה לאנג'ל קר) אבל להבנתי זה עדיין אותו בייבי סנס.
אני דרך אגב לא ממליץ על הדגמים המשולבים עם האינטרקום בגלל הצורך בשנאי קבוע למכשיר ליד המיטה, עדיף אינטרקום בנפרד אם בכלל צריך.
1) מיקום שגוי של החיישנים כך שהילד זז במיטה ולא נמצא מעליהם או אי התקנה של החיישן הגדול כשהילד גדל.
2) בעיה אמיתית, הצפצוף מעיר את הילד מסיטואציה של הפסקת נשימה רגעית, כשאתם מגיעים כבר הכל בסדר...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
2) בעיה אמיתית, הצפצוף מעיר את הילד מסיטואציה של הפסקת נשימה רגעית, כשאתם מגיעים כבר הכל בסדר......
שי