תיקון לאפטופ של GATEWAY - איפה?
שלום רב,
ברשותי לאפטופ של חברת GATEWAY שנקנה בארצות הברית.
לאחרונה הלאפטופ הפסיק להיטען, כשהבעיה לא בכבל אלא כנראה משהו פנימי.
ל GATEWAY אין שירות בארץ, האם למישהו יש המלצה או רעיון למי ניתן לתת אותו לתיקון?
ברשותי לאפטופ של חברת GATEWAY שנקנה בארצות הברית.
לאחרונה הלאפטופ הפסיק להיטען, כשהבעיה לא בכבל אלא כנראה משהו פנימי.
ל GATEWAY אין שירות בארץ, האם למישהו יש המלצה או רעיון למי ניתן לתת אותו לתיקון?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
mp3lll, כן, בלי הסוללה גם לא נדלק.
erlich01, אבדוק את עניין ACER, תודה.
ושוב לעצם העניין, זקוק להמלצה על מעבדה לתיקון מחשבים ניידים... החשש הגדול שלי הוא שימכרו לי איזה לוקש שהלך לוח אם בשעה שכל העניין הוא איזה מגע רופף
erlich01, אבדוק את עניין ACER, תודה.
ושוב לעצם העניין, זקוק להמלצה על מעבדה לתיקון מחשבים ניידים... החשש הגדול שלי הוא שימכרו לי איזה לוקש שהלך לוח אם בשעה שכל העניין הוא איזה מגע רופף
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
שמע - אולי מה שהלך זה סוללת הגיבוי הפנימית של המחשב וכל מה שצריך זה להחליף אותה ידנית בעלות של שקלים בודדים. תנסה להסתכל במדריך או ברשת כיצד לעשות זאת. יש מצב שתוכל לעשות זאת לבד.
אצלי פעם בנייד של סוני הייתה בעיה דומה. המחשב מת לגמרי בגלל השטוט הזאת ובמעבדה היו הוגנים ולקחו סכום מינימלי על החלפת הסוללה.
זה הסוללות הקטנות האלה שנראות כמו מטבע.
בכל מקרה אם אתה מחפש מעבדה אני עבדתי מספר פעמים מול buy4less ותמיד יצאתי מרוצה. הם הצילו אותי מספר פעמים
אצלי פעם בנייד של סוני הייתה בעיה דומה. המחשב מת לגמרי בגלל השטוט הזאת ובמעבדה היו הוגנים ולקחו סכום מינימלי על החלפת הסוללה.
זה הסוללות הקטנות האלה שנראות כמו מטבע.
בכל מקרה אם אתה מחפש מעבדה אני עבדתי מספר פעמים מול buy4less ותמיד יצאתי מרוצה. הם הצילו אותי מספר פעמים
אוקיי, להלן העדכון...
הגעתי ל buy4less לפי המלצתו roypeles, שם בדקו ומצאו שהבעיה היא כן במטען!
המטען בשימוש הוא אוניברסלי בעל ראשים מתחלפים והבעיה היתה רק בראש הספציפי הזה שהיה בשימוש (איך נדפק? רק אלוהים יודע...)
בבדיקה הקודמת ב KSP בדקנו את המטען על לאפטופ אחר עם ראש אחר והכל עבד בסדר, לכן הסקנו (בטעות) שהבעיה לא במטען (בדיעבד, כמובן שטות שלי שלא התעקשתי שיבדקו עם מטען אחר).
חזרתי היום ל KSP ולשמחתי החברה שם שיחקו אותה ומצאו ראש חליפי (על אף שהמטען הזה כבר לא נמכר יותר) שהתאים גם לחיבור של המטען וגם ללאפטופ וכל זה ללא דרישת תשלום נוסף!
שאפו כמובן גם ל buy4less שהצדיקו את הקרדיט שניתן להם פה לאמינותם
ולא חירטטו עם איזו בעיה מונפצת.
סוף טוב הכל טוב, הלאפטופ חי
ותודה לכל מי שהשיב ועזר כאן!!! 
הגעתי ל buy4less לפי המלצתו roypeles, שם בדקו ומצאו שהבעיה היא כן במטען!
המטען בשימוש הוא אוניברסלי בעל ראשים מתחלפים והבעיה היתה רק בראש הספציפי הזה שהיה בשימוש (איך נדפק? רק אלוהים יודע...)
בבדיקה הקודמת ב KSP בדקנו את המטען על לאפטופ אחר עם ראש אחר והכל עבד בסדר, לכן הסקנו (בטעות) שהבעיה לא במטען (בדיעבד, כמובן שטות שלי שלא התעקשתי שיבדקו עם מטען אחר).
חזרתי היום ל KSP ולשמחתי החברה שם שיחקו אותה ומצאו ראש חליפי (על אף שהמטען הזה כבר לא נמכר יותר) שהתאים גם לחיבור של המטען וגם ללאפטופ וכל זה ללא דרישת תשלום נוסף!
שאפו כמובן גם ל buy4less שהצדיקו את הקרדיט שניתן להם פה לאמינותם
סוף טוב הכל טוב, הלאפטופ חי
כמחזיק בלפטופ של GAYEWAY, טוב לדעת שיש למי לפנות במקרה עתידי שאצטרך עזרה או תיקון. כרגע טפו-טפו-טפו הכל עובד!
אגב, בן כמה הלפטופ שלך שחשבת שהבעיה היא בסוללה?
אגב, בן כמה הלפטופ שלך שחשבת שהבעיה היא בסוללה?
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **