[XBMC] - קבוצת סרטים במארזים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

היי חברים יקרים,

לאחרונה התווספה פונק' ב-XBMC 11 של איחוד סרטים עם מכנה משותף כמו טרילוגיות כחבילה אחת,
קראתי באתר שלהם, כאן, שניתן לעשות זאת רק מסקראפרים מסויים (אמריקאיים),

אני חובב עברית מושבע ועובד עם Scrapper של Sratim, עובד מעולה ברוב המקרים,

השאלה אם מישהו יודע האם זה יכול לעבוד אוטומטית, או אולי ליצור משהו בסגגון, ואני מאמין שזה יואיל לכולם...

יש למישהו רעיון?, חוץ מביצוע עצמי אלא על כיוון האוטומטי.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

נראה לי שהכי טוב יהיה לפנות למי שמתחזקים את האתר sratim ולשאול אותם אם הם מתכוונים להוסיף תמיכה בנושא הזה. ברגע שהאתר יכלול את המידע על קבוצות סרטים והסקראפר יתמוך בו בצורה ש-XBMC רוצה לקבל את הנתונים, זה כבר יקרה מעצמו.

DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Malcontent כתב:נראה לי שהכי טוב יהיה לפנות למי שמתחזקים את האתר sratim ולשאול אותם אם הם מתכוונים להוסיף תמיכה בנושא הזה. ברגע שהאתר יכלול את המידע על קבוצות סרטים והסקראפר יתמוך בו בצורה ש-XBMC רוצה לקבל את הנתונים, זה כבר יקרה מעצמו.
...
אבל תקנו אותי אם אני טועה... מי שבנה את ה-Scrapper אלו חבר'ה מפה ולאו דווקא את Sratim, הם פשוט רק פרסמו את ה-API שלהם.
השאלה אם למישהו יש את המידע התכנותי לדבר כזה, ברור לי שגם Sratim יצטרכו לשתף פעולה ברמת ה-API שיהיה להם ID כלשהו שקושר בן סרטים, אבל לדעתי הם בטוח חכמים שזה כבר קיים....

למישהו יש מושג ורצון?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אני אישית מעולם לא ניסיתי לבנות/להתעסק עם סקראפרים.
אין לי ספק שאם הנתון קיים באתר סרטים, להוסיף את זה לסקראפר יהיה פשוט מאוד, אבל אין לי מושג אם הנתון קיים ואם הוא נחשף דרך ה-API של האתר. בנוסף, אין לי גישה לקוד של הסקראפר, למרות שנראה לי שאת החלק הזה אפשר יהיה לפתור בקלות.

DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

טוב שלחתי לאתר הודעה לגבי גישה ל-API, אבל אני בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים את העבודה ובשבילם זה די קל....

בכל מקרה ראיתי שיש לאתר משהו שנקרא שרשורים ומצביע על קישור בן סרטים..

הנה: http://sratim.co.il/view.php?id=174416#!connections

מישהו יודע איך להמשיך מכאן? או רוצה להתנדב???

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אני אנסה להעיף מבט בערב, נראה עד כמה העניין הזה מורכב. לא מבטיח כלום - מעולם לא התעסקתי בדברים כאלה, אבל אני מאמין שאני מסוגל לעשות את זה.
כמובן, בהנחה שיש לי איך להשיג את הסקראפר הקיים, שאת קובץ ה-XML שלו אני מניח שאפשר למצוא בספריית ה-Add Ons.

sbentin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #7 

חברים אין לי בעיה להוסיף ל script תמיכה. הבעיה שצריך לפתור היא בעיה לוגית. איך אני יודע באופן אוטומטי שסרט מסויים הוא חלק מסט? הדרך היחידה האפשרית היא דרך קובץ .nfo. כלומר יחד עם הסרטים המדוברים צריך להיות קובץ כשה עם המידע. אם זה מה שרוצים אני מוכן להוסיף את זה ל script של סרטים שאני מתחזק

DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

sbentin כתב:חברים אין לי בעיה להוסיף ל script תמיכה. הבעיה שצריך לפתור היא בעיה לוגית. איך אני יודע באופן אוטומטי שסרט מסויים הוא חלק מסט? הדרך היחידה האפשרית היא דרך קובץ .nfo. כלומר יחד עם הסרטים המדוברים צריך להיות קובץ כשה עם המידע. אם זה מה שרוצים אני מוכן להוסיף את זה ל script של סרטים שאני מתחזק
...
תשמע אני חושב ש-Sratim פתרו את הבעיה הלוגית עם משהו שנקרא שרשורים...

כמו כאן, http://www.sratim.co.il/view.php?id=112 ... onnections
השאלה אם הם אפשרו גישה למידע הזה בתוך ה-API שלהם... אני מניח שכן....

ועל זה אפשר להסתמך.. כלומר לוגית... אם לסרט באתר שלהם מוגדר "סרט המשך" כך אפשר לשייך אותו...

מה אתה אומר...?

HallucinogeNz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

שאלה קצת חוצנית לעצם האשכול - בתוך התפריט של התוסף MovieSets אני רואה את הסרטים מקובצים לאוספים ומוצגים בצורה מסודרת.
האם אפשרי לראות באותה צורה בתפריט הראשי של הסרטים? ׁ(MOVIES MENU)
לא ממש הבנתי, אם התוסף אמור לעזור לי ליצור NFO לצורך כך או שעליי ליצור אחד ידנית... ?

* בהגדרות סימנתי את הפונקציה Groups Movie Sets ל-off - כי זה לא מאפשר לי תצוגה עם פירוט הסרטים ותמונות.

DaNiStO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

DaNiStO כתב:
sbentin כתב:חברים אין לי בעיה להוסיף ל script תמיכה. הבעיה שצריך לפתור היא בעיה לוגית. איך אני יודע באופן אוטומטי שסרט מסויים הוא חלק מסט? הדרך היחידה האפשרית היא דרך קובץ .nfo. כלומר יחד עם הסרטים המדוברים צריך להיות קובץ כשה עם המידע. אם זה מה שרוצים אני מוכן להוסיף את זה ל script של סרטים שאני מתחזק
...
תשמע אני חושב ש-Sratim פתרו את הבעיה הלוגית עם משהו שנקרא שרשורים...

כמו כאן, http://www.sratim.co.il/view.php?id=112 ... onnections
השאלה אם הם אפשרו גישה למידע הזה בתוך ה-API שלהם... אני מניח שכן....

ועל זה אפשר להסתמך.. כלומר לוגית... אם לסרט באתר שלהם מוגדר "סרט המשך" כך אפשר לשייך אותו...

מה אתה אומר...?
...
היי חברים,

זו בקשה דיי ישנה שלי, אך אני חושב שהיא עדיין רלוונטית... מישהו יודע / יכול להרים את הכפפה?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”