נגן bit-perfect בלינוקס?
-
eitanh1982
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
יש כזה דבר? ברמה של FOOBAR2000?
שיכולים לעבוד בKERNEL STREAMING ?
שיכולים לעבוד בKERNEL STREAMING ?
-
eitanh1982
- חבר פעיל

הכי פשוט זה לתת את התשובה הצפויה הזאת ולהניח שלא חפשתי כבר בגוגל לפני ששאלתי.
מישו אחר?
מישו אחר?
מוזר, כי אני עשיתי את החיפוש הפשוט הזה בגוגל ומצאתי כמה דיונים בנושא ב- www.head-fi.org וב- ubuntuforums.org וב- forums.linuxmint.comeitanh1982 כתב:הכי פשוט זה לתת את התשובה הצפויה הזאת ולהניח שלא חפשתי כבר בגוגל לפני ששאלתי.
מישו אחר?...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
-
eitanh1982
- חבר פעיל

אני לא מצאתי שום דבר שקשור לKERNEL STREAMING.
למה להגיד שמצאת דיונים בפורום כזה וכזה במקום להפנות לאשכול הרלוונטי?
מה בדיוק המטרה? להגיד שאתה יודע לחפש יותר טוב? להכנס לפורום כזה או אחר גם אני יכול.
למה להגיד שמצאת דיונים בפורום כזה וכזה במקום להפנות לאשכול הרלוונטי?
מה בדיוק המטרה? להגיד שאתה יודע לחפש יותר טוב? להכנס לפורום כזה או אחר גם אני יכול.
-
eitanh1982
- חבר פעיל

קישור שני של גוגל בתשובה ל"linux bit perfect player"
http://www.head-fi.org/t/561961/bit-per ... from-linux
יש לי תחושת בטן שבLINUX אין כזה מושג כמו kernel streaming
או שהוא לא קשור לlinux audio
יש לי תחושת בטן שבLINUX אין כזה מושג כמו kernel streaming
-
eitanh1982
- חבר פעיל

תודה, אבל כמו שציינתי כבר טרחתי לחפש בגוגל.
ספציפית חשוב לי הKERNEL STREAMING.
תודה בכל מקרה.
ספציפית חשוב לי הKERNEL STREAMING.
תודה בכל מקרה.
אני לא מבין. חשוב לך שיקראו לזה kernel steaming? חשבתי שאתה מחפש את המקבילה ה- linux-ית להאזנה למוזיקה bit-perfect.eitanh1982 כתב:ספציפית חשוב לי הKERNEL STREAMING....
-
eitanh1982
- חבר פעיל

כדי שזה יהיה BIT-PERFECT הנגן צריך לתמוך בOUTPUT של או ASIO או KERNEL STREAMING לא משנה כמה הנגן איכותי לכאורה.
לDAC שלי אין תמיכה בASIO רק KERNEL STREAMING.
גם לעקוף את זה בASIO4ALL אני לא יכול כי אני בספק אם יש כזה דבר ללינוקס, מה גם שהתוסף הזה סתם משמש כמעטפת לKERNEL STREAMING ואם יש אופציה להשתמש בKERNEL STREAMING ישירות אז ASIO4ALL מיותר.
עוד יותר בספק אם יש תמיכה בASIO בלינוקס(שגם ככה לא ממש רלוונטית עבורי.)
WASAPI של ווינדוס זה לא זה.
והALSA או PULSE AUDIO של לינוקס עד כמה שידוע לי זה דרעק אפילו ביחס לתחליף לדבר האמיתי ואפילו לWASAPI.
לDAC שלי אין תמיכה בASIO רק KERNEL STREAMING.
גם לעקוף את זה בASIO4ALL אני לא יכול כי אני בספק אם יש כזה דבר ללינוקס, מה גם שהתוסף הזה סתם משמש כמעטפת לKERNEL STREAMING ואם יש אופציה להשתמש בKERNEL STREAMING ישירות אז ASIO4ALL מיותר.
עוד יותר בספק אם יש תמיכה בASIO בלינוקס(שגם ככה לא ממש רלוונטית עבורי.)
WASAPI של ווינדוס זה לא זה.
והALSA או PULSE AUDIO של לינוקס עד כמה שידוע לי זה דרעק אפילו ביחס לתחליף לדבר האמיתי ואפילו לWASAPI.
בלינוקס יש JACK. שזה ASIO בלינוקס. RTFM
WASAPI בלינוקס - זה מוד של ALSA. שוב, RTFM
WASAPI בלינוקס - זה מוד של ALSA. שוב, RTFM
-
eitanh1982
- חבר פעיל

בשבל אני מה אני נכנס ושואל? כדי שיתנו תשובות בנאליות של "תחפש בגוגל" או "RTFM"?
אני שואל כדי שאנשים שמבינים יותר ממני בנושא שאני לא מתיימר להבין בו יותר מידי יעזרו לי, כמו שאני הייתי עוזר לאחרים לו היה לי ידע בנושא מסויים ולא שולח אותם הלאה בזלזול.
לא רוצים לעזור אל תעזרו, מה הסיפור?
ובכל זאת, ניסיון אחרון שלי באשכול הזה -
יש לי V-DAC 2.
בעקרון לא הצלחתי לעבוד עם ASIO רק KERNEL STREAMING.
הJACK יעבוד בשבלי?
בALSA אני לא מעוניין, אני יכול כבר להשאר בווינדוס עם FOOBAR2000 ופלאגין של KS וזהו.
תודה.
אני שואל כדי שאנשים שמבינים יותר ממני בנושא שאני לא מתיימר להבין בו יותר מידי יעזרו לי, כמו שאני הייתי עוזר לאחרים לו היה לי ידע בנושא מסויים ולא שולח אותם הלאה בזלזול.
יש לי V-DAC 2.
הJACK יעבוד בשבלי?
בALSA אני לא מעוניין, אני יכול כבר להשאר בווינדוס עם FOOBAR2000 ופלאגין של KS וזהו.
תודה.
הסיפור הוא שזה די פשוט לעזור לעצמך במקרה הזה. חיפוש קצר בגוגל מגלה את ה- thread הזה שמסביר מה צריך לעשות כדי להשתמש ב- ALSA ולקבל אודיו bit-perfect (כבר נתנו לך את התשובה הזאת):eitanh1982 כתב:בשבל אני מה אני נכנס ושואל? כדי שיתנו תשובות בנאליות של "תחפש בגוגל" או "RTFM"?
יש לי V-DAC 2.
הJACK יעבוד בשבלי?
תודה....
מה לא היה בסדר עם התשובה הזאת?
וגם יש דיונים שכותבים על V-DAC II שעובד מושלם בלינוקס. שוב, חיפוש טריביאלי בגוגל מוביל אליהם.
אז למה אתה לא מצליח לעזור לעצמך? או שאולי אתה מכיר את הדברים האלה, ואולי, אפילו, ניסית אותם אבל משום מה זה לא עובד, או לא מתאים לצרכים הספציפיים שלך?
אז מה קורה פה? אתה קלולס? עצלן? או אולי לא מסביר את מה שאתה רוצה כמו שצריך?
אה, בעצם אתה יכול להסתדר עם מה שיש לך היום - אז אתה סתם מבלבל לנו את המוח?
רוצים לעזור, לא רוצים לבזבז את הזמן שלנו על כפוי טובה.
או כמו שאומרים: שיהיה לך בהצלחה, אני בחוץ.
-
eitanh1982
- חבר פעיל

מה לעזאזל?
כאילו מה? חפשתי בגוגל, טרחתי לציין את העובדה הזאת.
לא מצאתי, אז פניתי למקום שבו אני יודע שאנשים מבינים יותר ממני כדי לקבל עזרה.
אני יכול להסתדר עם מה שיש לי היום, אני רוצה לנסות לעבוד עם לינוקס במטרה לשפר את הביצועים כי זו מערכת שלוקחת פחות מהמשאבים של המערכת זה הכל.
כפוי טובה? איך אני אמור להוקיר טובה כשכותבים לי חפש בגוגל וRTFM במקום אשכרה לעזור?
אם הייתי יודע מה ספציפית לחפש הייתי מחפש, זה הכל.
אמרתי מה ספציפית אני מחפש ואתה שוב חוזר על אותו לינק, שימוש בתואם ASIO4ALL לא נותן לי כלום מבחינת שיפור עד כמה שהבנתי, כמה פעמים צריך לחזור על זה?
שוב, לא רוצה לעזור? אל תעזור.
למה אתה מטרחן?
כאילו מה? חפשתי בגוגל, טרחתי לציין את העובדה הזאת.
לא מצאתי, אז פניתי למקום שבו אני יודע שאנשים מבינים יותר ממני כדי לקבל עזרה.
אני יכול להסתדר עם מה שיש לי היום, אני רוצה לנסות לעבוד עם לינוקס במטרה לשפר את הביצועים כי זו מערכת שלוקחת פחות מהמשאבים של המערכת זה הכל.
כפוי טובה? איך אני אמור להוקיר טובה כשכותבים לי חפש בגוגל וRTFM במקום אשכרה לעזור?
אם הייתי יודע מה ספציפית לחפש הייתי מחפש, זה הכל.
אמרתי מה ספציפית אני מחפש ואתה שוב חוזר על אותו לינק, שימוש בתואם ASIO4ALL לא נותן לי כלום מבחינת שיפור עד כמה שהבנתי, כמה פעמים צריך לחזור על זה?
שוב, לא רוצה לעזור? אל תעזור.
למה אתה מטרחן?
עזוב את LINUX, תשאר עם WIN. אתה ממשיך לחשוב בצורה של WIN, משתמש במושגים של WIN, ומנסה לעשות דברים שעשית בWIN.
-
eitanh1982
- חבר פעיל

כמו שאמרתי, אני לא מתיימר להבין בנושא יותר מידי ולכן פניתי לעזרה של אנשים שמבינים ממני.
בשבל לסיים את הדיון - יש אפשרות להשיג בלינוקס בתצורה מסויימת איכות יותר גבוהה של סאונד מאשר התצורה הנוכחית שלי?
כרגע אני בWIN7 עם FOOBAR2000 בOUTPUT של kernel streaming.
כמו כן העפתי את כל האפקטים הגרפים של ווינדוס והגדרתי את הווינדוס שיעבוד על Background services ועל PERFORMANCE, אני עובד עם לפטופ שאליו כאמור מחובר הV-DAC2 כשהגדרתי שהמטען לא יטעין את הסוללה של הלפטופ בזמן העבודה.
הגדרתי את FOOBAR2000 על הBUFFER הכי גבוה.
העפתי את כל הSERVICES הלא הכרחיים של הווינדוס
ואולי אני מרחיק לכת אבל לפני שאני מפעיל את הנגן אני נכנס לTASK MANGER וסוגר כל מה שאפשרי לסגור כולל EXPLORER כך שמה שנשאר זה רק FOOBAR ועוד 2-3 תהליכים ברקע שאותם אני לא מצליח לסגור.
כמו כן אני מנתק את הכרטיס רשת.
אולי אני מגזים, אולי לא - לא יודע.
אבל ישנה אפשרות להגיע למשו יותר טוב עם לינוקס?
תודה מראש.
בשבל לסיים את הדיון - יש אפשרות להשיג בלינוקס בתצורה מסויימת איכות יותר גבוהה של סאונד מאשר התצורה הנוכחית שלי?
כרגע אני בWIN7 עם FOOBAR2000 בOUTPUT של kernel streaming.
כמו כן העפתי את כל האפקטים הגרפים של ווינדוס והגדרתי את הווינדוס שיעבוד על Background services ועל PERFORMANCE, אני עובד עם לפטופ שאליו כאמור מחובר הV-DAC2 כשהגדרתי שהמטען לא יטעין את הסוללה של הלפטופ בזמן העבודה.
הגדרתי את FOOBAR2000 על הBUFFER הכי גבוה.
העפתי את כל הSERVICES הלא הכרחיים של הווינדוס
ואולי אני מרחיק לכת אבל לפני שאני מפעיל את הנגן אני נכנס לTASK MANGER וסוגר כל מה שאפשרי לסגור כולל EXPLORER כך שמה שנשאר זה רק FOOBAR ועוד 2-3 תהליכים ברקע שאותם אני לא מצליח לסגור.
כמו כן אני מנתק את הכרטיס רשת.
אולי אני מגזים, אולי לא - לא יודע.
אבל ישנה אפשרות להגיע למשו יותר טוב עם לינוקס?
תודה מראש.