קרטועים קלים מדי פעם בצפייה בסרטים כבדים
זה היה קורה לי במחשב הקודם שהיה די ישן בן 5 שנים
השתדרגתי לפני חודשיים במחשב לא זול בכלל וזה קורה לי שוב פעם אני לא מבין מה הבעיה
זה בעיקר קורה כשאני צופה בסרטים 1080 וכשרואים בסרט תמונת נוף בשילוב עם תזוזה של המצלמה, התזוזה לא חלקה ויש קפיצות מרגיזות כאלה מורגשות ביותר!
המפרט שלי היום הוא
I7 3930K
ASUS RAMPAGE 4 EXTREME
16GB GSKILL 2133MHZ CL9
ATI RADEON 5450HD
REVO DRIVE 3X2 240GB
ועוד כמה כוננים קשיחים של 500GB של HITACHIו WD
הפילטרים שאני משתמש בהם הם FFDSHOW AUDIO & VIDEO
מחובר דרך HDMI לרסיבר YAMAHA 567 ומשם HDMI יוצא לטלוויזיה
מבחינת סאונד הFFDSHOW באמת אוכל הכל כמו שצריך כולל TRUE HD ו DTS HD
דבר נוסף , כשיש את הקרטועים האלה הסאונד ממשיך כרגיל, הקרטוע הוא בתמונה בלבד
אפשר להניח שהבעיה היא בהגדרות של FFDSHOW VIDEO ?
לא יודע אני אתן לכם לאבחן את הבעיה אני כבר לא בטוח בכלום :/
השתדרגתי לפני חודשיים במחשב לא זול בכלל וזה קורה לי שוב פעם אני לא מבין מה הבעיה
זה בעיקר קורה כשאני צופה בסרטים 1080 וכשרואים בסרט תמונת נוף בשילוב עם תזוזה של המצלמה, התזוזה לא חלקה ויש קפיצות מרגיזות כאלה מורגשות ביותר!
המפרט שלי היום הוא
I7 3930K
ASUS RAMPAGE 4 EXTREME
16GB GSKILL 2133MHZ CL9
ATI RADEON 5450HD
REVO DRIVE 3X2 240GB
ועוד כמה כוננים קשיחים של 500GB של HITACHIו WD
הפילטרים שאני משתמש בהם הם FFDSHOW AUDIO & VIDEO
מחובר דרך HDMI לרסיבר YAMAHA 567 ומשם HDMI יוצא לטלוויזיה
מבחינת סאונד הFFDSHOW באמת אוכל הכל כמו שצריך כולל TRUE HD ו DTS HD
דבר נוסף , כשיש את הקרטועים האלה הסאונד ממשיך כרגיל, הקרטוע הוא בתמונה בלבד
אפשר להניח שהבעיה היא בהגדרות של FFDSHOW VIDEO ?
לא יודע אני אתן לכם לאבחן את הבעיה אני כבר לא בטוח בכלום :/
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה עובד עם FFDShow video decoder או עם FFDShow DXVA video decoder?
תנסה גם לעבוד עם המקודד הפנימי של MPC HC עבור הוידאו בלבד ו-FFDShow audio בשביל אודיו - ככה אני עובד.
עוד דבר ששווה לנסות - שים את קצב הרענון של כרטיס המסך על 24Hz כשאתה מנגן סרטים ובלוריי.
תנסה גם לעבוד עם המקודד הפנימי של MPC HC עבור הוידאו בלבד ו-FFDShow audio בשביל אודיו - ככה אני עובד.
עוד דבר ששווה לנסות - שים את קצב הרענון של כרטיס המסך על 24Hz כשאתה מנגן סרטים ובלוריי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכרטיס מסך הזה מספיק בהחלט לניגון כל תכני ה-HD, גם הכבדים שביניהם (לא כולל 3D).
זה שהוא מרחק שנות אור בין רמת הHW אצלי במחשב אני יודע את זה אבל לבוא ולקרוא לו צוואר בקבוק בשביל השימושים האלה זה פשוט בורות.Dj-Ben-P כתב:מצחיק לראות כזה מעבד וכזאת כמות זיכרון עם כזה כרטיס מסך..(אני בעצמי עובד עם הכרטיס הנ״ל בhtpc) אבל כאן הוא מהווה צוואר בקבוק לא מועט......
איך אני משנה את קצב הרענון ל24 ??pixies כתב:אתה עובד עם FFDShow video decoder או עם FFDShow DXVA video decoder?
עוד דבר ששווה לנסות - שים את קצב הרענון של כרטיס המסך על 24Hz כשאתה מנגן סרטים ובלוריי....
מעולם לא השתמשתי במקודד של MPC HC , איך אני מפעיל אותו ?pixies כתב:אתה עובד עם FFDShow video decoder או עם FFDShow DXVA video decoder?
עוד דבר ששווה לנסות - שים את קצב הרענון של כרטיס המסך על 24Hz כשאתה מנגן סרטים ובלוריי....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

AzurA, לא צריך תוכנה בשביל לשנות את קצב הרענון.
אפשר לעשות זאת בלשונית מוניטור בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך, או דרך ה-Vision של AMD שמותקן ע"י הדרייבר של כרטיס המסך (זאת כמובן בהנחה שאכן אתה מדי פעם מעדכן אותו מהאתר של AMD ולא מעדכונים אוטומטיים של Windows...).
אפשר לעשות זאת בלשונית מוניטור בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך, או דרך ה-Vision של AMD שמותקן ע"י הדרייבר של כרטיס המסך (זאת כמובן בהנחה שאכן אתה מדי פעם מעדכן אותו מהאתר של AMD ולא מעדכונים אוטומטיים של Windows...).
אנחנו מדברים כאן על הפעלת סרטי HD ואתה בא ואומר שזה צוואר בקבוקDj-Ben-P כתב:Azura היקר,כפי שציינתי גם ברשותי נמצא בדיוק אותו כרטיס לאותם השימושים,כוונתי הייתה שהו מהווה צוואר בקבוק יחסי לעומת שאר הרכיבים- מה שאתה בטח יודע,זו אינה סיבה לכנות את דבריי כבורות.....
מן הסתם שאני יסיק מה שהסקתי
לא חשוב לא הייתה בכוונתי לפגוע שיהיה שבוע טוב
האמת שמזמן אני לא מתקין את ה CCC של ATI בכלל מכיוון שבזמנו הוא היה גורם לי למסכים כחוליםpixies כתב:AzurA, לא צריך תוכנה בשביל לשנות את קצב הרענון.
אפשר לעשות זאת בלשונית מוניטור בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך, או דרך ה-Vision של AMD שמותקן ע"י הדרייבר של כרטיס המסך (זאת כמובן בהנחה שאכן אתה מדי פעם מעדכן אותו מהאתר של AMD ולא מעדכונים אוטומטיים של Windows...)....
אבל אולי באמת אני יתקין אותו וננסה משם, השאלה היא אם אני יכול להגדיר שהקצב רענון ישתנה רק כשסרט פועל ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בוודאי. גם MPC HC וגם XBMC כוללים אפשרות כזו, שקצב הרענון ישתנה אוטומטית לפי סוג התוכן.
ואללה לפעמים פשוט אסור לגעת
גם כן הזבל הזה של CCC דפק לי את כל ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח להחזיר
לדוגמא הסרט
Transformers:Dark.Of.The.Moon.2011.BluRay.1080p.AVC.TrueHD7.1-CHDBits
פשוט לא מוכן לרוץ על TRUEHD כמו שהיה עובד מקודם
כל פעם כשאני מריץ אותו אני רואה על הרסיבר DOLBY DIGITAL , וכל ההגדרות בדיוק כמו שהיו
לא יודע למה נגעתי בכלל!

גם כן הזבל הזה של CCC דפק לי את כל ההגדרות ועכשיו אני לא מצליח להחזיר
לדוגמא הסרט
Transformers:Dark.Of.The.Moon.2011.BluRay.1080p.AVC.TrueHD7.1-CHDBits
פשוט לא מוכן לרוץ על TRUEHD כמו שהיה עובד מקודם
כל פעם כשאני מריץ אותו אני רואה על הרסיבר DOLBY DIGITAL , וכל ההגדרות בדיוק כמו שהיו
לא יודע למה נגעתי בכלל!
טוב לאחר עוגמת הנפש שעברתי עם המקודדים הקיימים החלטתי לנסות משהו חדש 
בינתיים הכל עובד באמת פיקס ונראה מצויין
נסו את המדריך הבא
http://www.avsforum.com/t/1357375/advan ... etup-guide
מה שכן משום מה RECLOCK עולה יחד עם הסרט אבל השעון למטה לא הופך לירוק גם אחרי המתנה של 10-15 דקות
לא יודע למה בדיוק אבל עדיין MADVR בשילוב עם LAV עובדים ממש יפה.
בינתיים הכל עובד באמת פיקס ונראה מצויין
נסו את המדריך הבא
http://www.avsforum.com/t/1357375/advan ... etup-guide
מה שכן משום מה RECLOCK עולה יחד עם הסרט אבל השעון למטה לא הופך לירוק גם אחרי המתנה של 10-15 דקות
לא יודע למה בדיוק אבל עדיין MADVR בשילוב עם LAV עובדים ממש יפה.