חיבור עינית IR לממיר

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ronny_ch פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,

אני מעוניין לחבר מאריך IR לממיר, הבעיה שאני לא מצליח למצוא את המיקום של החיישן IR בממיר.

ניסיתי לחפש עם פנס, אבל זה לא עבד.
ניסיתי גם לקחת כרטיס פלסטיק ולהסתיר כל פעם חלק תוך כדי שאני מעביר ערוצים בשלט כדי לראות באיזה אזור הוא לא עובד, אבל זה גם לא עזר. פשוט מדהים, הממיר לא הפסיק לעבוד לא משנה איפה הסתרתי.

אם יש לכם במקרה רעיון נוסף איך לחפש את זה, או לחילופין או מישהו חיבר זאת בעצמו ויכול להעלות תמונה, זה יהיה מעולה.

מדובר בממיר הכי טוב מדהים בארץ: הוט מג'יק HD :-)

תודה,
רוני

kobibz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

ronny_ch כתב:היי,

אני מעוניין לחבר מאריך IR לממיר, הבעיה שאני לא מצליח למצוא את המיקום של החיישן IR בממיר.

ניסיתי לחפש עם פנס, אבל זה לא עבד.
ניסיתי גם לקחת כרטיס פלסטיק ולהסתיר כל פעם חלק תוך כדי שאני מעביר ערוצים בשלט כדי לראות באיזה אזור הוא לא עובד, אבל זה גם לא עזר. פשוט מדהים, הממיר לא הפסיק לעבוד לא משנה איפה הסתרתי.

אם יש לכם במקרה רעיון נוסף איך לחפש את זה, או לחילופין או מישהו חיבר זאת בעצמו ויכול להעלות תמונה, זה יהיה מעולה.

מדובר בממיר הכי טוב מדהים בארץ: הוט מג'יק HD :-)

תודה,
רוני
...
אני חולק איתך לגבי הממיר, אבל זה סתם לא קשור :D

לעיניינך, אם לא הצלחת לגרום לממיר לא לקבל אות מהשלט, מה הבעיה פשוט להדביק את העינית בכל מקום על הממיר?
הרי אמרת שהממיר קולט מכל מקום

ronny_ch פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב

שליחה #3 

מצאתי מיקום שחשבתי שהעינית עובדת אבל היא עשתה חצי עבודה.

החלטתי שאני אנסה למצוא את המיקום המדויק בעזרת השיטה של להסתיר חלקים מהממיר ולתפעל אותו עם השלט בצורה הרגילה. הבעיה שלא הצלחתי למצוא אזור שלא עבד בתפעול רגיל של השלט.

ניסיתי לעשות משהו דומה שכל פעם החזקתי את העינית בנקודה אחרת בממיר וכיוונתי את השלט לעינית, אבל גם אז לא הצלחתי לסדר את זה.

בכל אופן, אם למישהו במקרה יצא להתקין עינית על ממיר כזה והוא יכול לעלות תמונה, או לחילופין אם למישהו יש איזה טריק איך לגלות את המיקום של החיישן, אני אשמח לשמוע.

הפתרון האחרון שאני אשקול יהיה לפרק את הממיר (יש למטה על אחד הברגים מדבקה שרשום עליה שבעת הסרת המדבקה האחריות פגה - עד כמה זה רציני?)

תודה,
רוני

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

פשוט צריך להעיר עם פנס חזק על הממיר ואז העינית מתגלה. כך אני מצאתי את המקום ביס מקס HD.

ronny_ch פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

ניסיתי להעיר עם פנס חזק מקדימה וגם דרך פתחי האוורור. הצלחתי לראות דרך החזית של המכשיר אבל לא הצלחתי למצוא את העינית.

ronny_ch פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

קומפוזיט כתב:פשוט צריך להעיר עם פנס חזק על הממיר ואז העינית מתגלה. כך אני מצאתי את המקום ביס מקס HD.
...
ניסיתי עם פנס, אבל זה לא עזר.
הפנס מספיק חזק כי ראיתי את המעגלים שבתוך הממיר, אבל זה לא עזר לי למצוא את העינית עצמה.
ניסיתי גם למצוא את המדריך של הממיר באתר של היצרן וגם זה לא עזר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”