יש דבר כזה כרטיס-טלוויזיה???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום! -- יש לי מחשב עם מסך DELL שלושים-אינצ', שאל שתי כניסות ה-HDMI שלו מחובר המחשב לראשונה והממיר YES-MAX-TOTAL-HD מחובר לכניסה השנייה...אני יכול ליראות במסך או את הממיר, או את המחשב...בקיצור אינני יכול לעבוד למשל ב-EXCEL וליצפות בו-זמנית בממיר...אבל אתמול חבר אמר לי שהוא יודע שיש אפשרות שבמסך של הווינדווז, יכול להיות בצד חלון של הממיר וככה אני יכול לעבוד ב-EXCEL וגם ליצפות בממיר בו-זמנית...אינני צריך ליבחור או זה או זה, אלא שניהם יחדיו...משהו שקשור לכרטיס-טלוויזיה נידמה לו....האם זה נכון ואפשר במסך של הווינדווז-7, שיהיה בצד חלון של הממיר?...זה יהייה שיגעון ויפתור הרבה בעיות בחיים שלנו...אנא עזרה ממישהו, האם זה נכון ומה ואיפה קונים וכמה זה עולה?.... -------> שבת 0010 -----> תודה-רבה מראש לעוזר... ------> שאול
-
יכול להיות שטעיתי והשאלה הזאת שייכת לפורום "HTPC ומיחשוב", אז אני רואה שאני לא יכול להעביר לבד, אז סליחה ותעבירו לי....תודה!
:(

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא!
השרשור הועבר...

לשאלתך - אכן, מה שאתה מתאר נקרא כרטיס טלוויזיה. כיום יש 2 כרטיסים מובילים שהם באיכות HD. הראשון הוא ה-AverMedia CaptureHD, שהוא מצויין למטרה שלך ומחירו בארץ סביר.

השני הוא ה-Hauppauge Colossus שבארה"ב ניתן לרכוש אותו בקצת פחות מ-$140 ובארץ הוא מאוד יקר (כ-1500 ש"ח). יתרונו של הכרטיס הזה הוא דחיסה בחומרה של הוידאו ל-H.264 ותאימות טובה יותר לתוכנות הקלטה שונות. רלוונטי רק אם אתה צריך הקלטות מרובות במחשב.

כאמור, אתה רק מעוניין לצפות בטלוויזיה בחלון קטן תוך כדי עבודה על המחשב, ולכן הכרטיס הראשון עדיף לך מבחינת יחס עלות-תמורה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

שלום pixies!, מה רק 140$ והצרות של ליבחור או זה או זה ייגמרו?, אז תגיד לי, אני לא מעוניין להקליט שום-דבר במחשב, אני רק רוצה בזמן שאני עובד במחשב, ליצפות בממיר של YES תוך כדי בחלון בצד למעלה, או למטה...איפה אני משיג את ה--...AVER ? יש בזאפ מהדבר הנהדר הזה?
--------------------------------------------------------------------------------------> הרבה-תודה לך pixcies! --------> שבת 1130

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

אכן, זה בדיוק מה שאפשר לעשות עם הכרטיסים הללו.
לגבי הכרטיס הפחות יקר, נתתי לך לינקים (המילים המודגשות בקו). תקליק עליהם...

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אז אני קונה את ה-AVER-MEDIA הזה, מחבר את כבל ה-HD שבא מהממיר לכניסת ה-HDMI של ה-AVER-MEDIA הזה ואז יש לי בווינדווז7 אייקון של "טלוויזיה" אני מבין?....כול-כך פשוט וזה קיים יותר משנה ולא ידענו מזה?...מפרסמים לנו בערוץ 2 ובערוץ 10 כול מיני שטויות שאף-אחד לא צריך ודבר כזה מהפכני שומרים בסוד?....קשה לי להבין את זה...ניראה לך pixies שאני יכול להרכיב את כרטיס-הטלוויזיה הזה לבד, אם לפני כחצי-שנה הירכבתי לבד כרטיס-מסך-HD, בשביל מסך-המחשב-שלושים-אינצ' שלי? -------> שבת 1300

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

בביקורת שנכתבה על הכרטיס הזה אתה יכול לראות screenshots מהתוכנה התומכת בכרטיס, שגם נמצאאת על דיסק התקנה המגיע איתו וגם אפשר להוריד מאתר היצרן. וכן, היא תתקין לך כמובן אייקון המאפשר לך להריץ את התוכנה. ניתן להקטין את החלון של התוכנה לכל גודל שרוצים, לקבע את החלון, וכו.

הרכבה - פשוטה כמו התקנת כרטיס מסך.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

המון-תודה לך pixies ולך תבין את עולם הפירסום, אם לא מפרסמים דבר כזה בפירסומות של ערוצי 2 ו-10....לך תבין אותם.... --------> שבת 1315

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

מה הקטע של החצים והשעה? :lol:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #9 

shaul5540 כתב:המון-תודה לך pixies ולך תבין את עולם הפירסום, אם לא מפרסמים דבר כזה בפירסומות של ערוצי 2 ו-10....לך תבין אותם.... --------> שבת 1315
...
בשמחה. אגב, יש עולם שלם של מוצרים או שירותים זולים מעבר לפרסומות של ערוצים 2 ו-10, ויש גם הרבה מאוד שלא צופים בהן בכלל...
סתם דוגמא - על גולן טלקום שמעת? עד כמה שידוע לי, הם לא מפרסמים בערוץ 2, ועדיין כל המדינה יודעת עליהם...

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

1) לדעתי הפירסומות ברדיו ב-103FM למשל וגם בערוצי 2 ו-10 בחדשות, הן הכי יעילות...כי מי קורא עיתונים היום?...ומי מיסתכל על הפירסומות באתרי האינטרנט?...לא אני ולא רבים....אני נאלץ ליצפות בפירסומות בערוצי 2 ו - 10 כשאני צופה בחדשות בלית-ברירה...תוכניות אחרות אני מקליט בממיר-המקליט שלי וטס קדימה כשמתחיל פירסומות, תוך 10 שניות ה-8 דקות של הפירסומות מיסתיימות...אבל בחדשות אין ברירה...אני עושה MUTE כמו רוב הציבור, אבל עדיין רואים את התמונה...
-
2) kornflex ידידי, אני שם יום ושעה מניסיון, כי זה לא הפורום היחידי שאני מישתתף בו ואם אתה לא שם יום ושעה ועדיף אפילו תאריך, אז אנשים עונים לך על שאלות ישנות שעבר זמנן מזמן....אבל אם החץ מפריע לך, אני מוכן לבטל אותו...שבת 04/08 1330

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

pixies אחי, שכחנו לדבר על זה, יש לי מחשב בן שנתיים עם לוח-אם של INTEL בשם DG43RK עם 4GB זיכרון-ראם, זה הולך עם ה -- AverMedia CaptureHD ??? ----> שבת 04/08 1650
:o

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #12 

איזה מעבד יש לך?

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Pentium R Dual-Core CPU E6600 @ 3.06ghz

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #14 

אני בדקתי את הכרטיס בזמנו עם מעבד חלש יותר והוא עבד בסדר גמור.
אז לדעתי המעבד הזה, למרות שלא מאוד חזק, יספיק בהחלט למשימה של צפייה בתכני הממיר.
לגבי לוח האם, יש בו 2 חריצים המתאימים לכרטיס הטלוויזיה (PCI Express x 1), אז הוא יתאים.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אתה מיתכוון לשני החריצים הארוכים לרוחב, שבאחד מהם שמתי את כרטיס-המסך-HD בטוסיק של המחשב?

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

מיצטער kornflex, לא ראיתי שיש תאריך ושעה על כול תגובה....אתה צודק, זה היה מיותר...אבל החץ חמוד, לא?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #17 

זה נראה כמו 2 הקצרים יותר בתמונה הזו:

תמונה

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

pixies אחי, יש על ריצפת המארז מדבקה מבולגנת שבה יש שירטוט של שני pci express x 1 conecttor, רק שלפי השירטוט הזה אני לא מבין איפה זה בדיוק במארז...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #19 

פשוט תפתח את המחשב ותראה, זה ליד כרטיס המסך שלך, במקביל אליו. קשה לפספס אותם. ייתכן שהם יהיו בצבע אחר מאשר לבן (לפעמים זה חום).

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #20 

מצאתי תמונה ספציפית של לוח האם שלך. אלו הם שני השחורים הנמצאים לפני ואחרי החריץ הכחול, שבו שמת את כרטיס המסך שלך.

תמונה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”