טלוויזיה Samsung ES8000 - כמה שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הזמנתי לפני כמה ימים את הטלוויזיה הזאת Samsung ES8000 ביבוא אישי.
לפני שהיא מגיעה אלי יש לי כמה שאלות:

קודם כל רצוי לציין שהחנות שהזמנתי דרכה את הטלוויזיה מביאה אותה מגרמניה - כלומר הדם זה ES8090 - אבל 1) מה שמעניין אותי זה האם השלטים יהיו באנגלית או בגרמנית, והאם אפשר לשנות את הממשק לעברית.

עכשיו לשאלות היות מהותיות:
2) האם יש אפליקציות חשובות של ה- SMART TV שיעבדו בארץ - הרי Netflix ו- Hulu מן הסתם לא יעבדו בארץ (או שיש דרך לגרום גם להן לעבוד)?
3) האם ניתן להקליט בעזרת הפונקציונאליות המובנת שלה תכנים ממיר של הוט המחובר ב- HDMI או ב- RCA (חיבור בננות) לכונן usb או שזה מיעד רק לעידן פלוס שהיא קולטת בעזרת הממיר הפנימי שלה - והאם אפשר לגרום לזה לעבוד כדי להקליט גם ממקורות אחרים.
4) יש לי נגן MP4 של COWON שאני מחבר כעט לטלוויזיה הנוכחית שלי דרך חיבור S-Video\ RCA כדי לראות ממנו סרטים וכדי להקליט מהטלוויזיה תכנים - עם הטלוויזיה החדשה לא יהיה לי בו צורך כדי לראות ממנו תכנים אבל אן התשובה לשאלה 3 היא לא אז האם אפשר יהיה עדיין לחבר אותו לטלוויזיה כדי להקיט ממנ ישיורות - האם יש לה יציאות Out או שהכל רק In - האם אפשר להוציא ממנה תמונה למקור חיצוני?
4) אני יודע שבעזרת AllShare או כמו שהם קוראים לזה השנה Allshare Play אפשר להזרים כל סרט שאני רוצה מהמחשב לטלוויזיה - אבל האם יש דרך להזרים את כל מסך המחשב לטלוויזיה כמו שאפשר לעשות עם טלוויזיות של Philips עם תוכנת ה- Wi-Fi MediaConnect - כדי שאני אוכל לראות תכנים מאתרים שמציגים תכנים מבלי אופציה להוריד אותם - לדוגמה Hulu.com (כמובן שהוא לא נתמך בארץ אבל...)

השמח לעזרה - אם מישהו יודע תשובה לחלק מן השאלו שיענה עליהן - כל דבר קטן יעזור

rami123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה #2 

טלוויזיה על הפנים חבל לך על הזמן
אני מציע לך לקנות את SONY BRAVIA החדשה. חבל לך על הזמן

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #3 

rami123 כתב:טלוויזיה על הפנים חבל לך על הזמן
...
התגובות שלך ממש מועילות כמו שירשור שפתחת בנושא מעניין אחר...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 78#1708778

[behave]הודעה קנטרנית - מרטין[/behave]

rami123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה #4 

אני נותן חוות דעת. [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין [/behave]

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

rami123 כתב:טלוויזיה על הפנים חבל לך על הזמן
...
[behave]הודעה קנטרנית - מרטין[/behave]

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

חברים, נא להירגע.
אם אתם חושדים במישהו שהוא טרול, דווחו ואנחנו נטפל בזה.
למה לכם לתפוס את הפוזיציה של השוטר הרע?

rami123,
ההערה של החברים כלפיך היתה כנראה קורית כלפי כל משתמש חדש יחסית, שנרשם לאתר ונותן "המלצות" או "חוות דעת" ללא הסברים מנומקים.
לזרוק משפט כמו "קרבי זה הכי אחי", לא מתאים לאופי וסגנון האתר שלנו. כנראה שכן במקומות אחרים, אבל פה, הודעה לא מנומקת לרוב לא תתקבל בסובלנות.

כל המשתמשים האחרים,
יש כפתור דווח. השתמשו בו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #7 

נחזור לנושא הרלוונטי.
בהסתמך לדגם D8000 האנגלי שיש לי , אפשר להריץ HULU ו NETFLIX ישירות בטלוויזיה על ידי חיבור לרשת דרך VPN. זה שרות בתשלום חודשי אשר משנה את כתובת IP המקומית לכתובת אמריקאית . ה SMART TV יתקין מיד את האפליקציות מארה"ב.
כמובן שצריך חשבונות פעילים ב HULU+ וב NETFLIX

gery
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

ראשית ידידי למה לקנות מיבוא אישי ביבוא מספק בארץ תקבל כל מה שאתה חולם{אחריות תמיכה והאנות בכל שאלה ובעיה}
שנית עיברית מובנה
שלישית מחיר הוגן ביחס ליבוא אישי אני לא יודע את המחיר שקיבלתה אבל אחרי הרבה קיתותי רגלים וחיפושים זוהי מסכנתי
רביעית המסך חבל על הזמן לא מעט מסכים בקלסה הזו מגיעים ללא בעיות וכאבי לב אתה תהנה מאיכות תמונה ואפליקציות קצת פחות מסאונד אבל מסך ברמה זו מחברים לרסיבר
למסך יש עידן פלוס עובד יפה אים כי מגיע ללא אנטנה
תלת מימד חלומי מובנה גם באפליקציות שמיתעדכנות מידי פעם
ולבסוף אפשרות חיבורי דיסק און קי וצפיה בסרטים מוסיקה ותמונות בלי בעיות ואני מצטט מynet טלביזיה שהיתחפסב למחשב

darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

hm32hm כתב:נחזור לנושא הרלוונטי.
בהסתמך לדגם D8000 האנגלי שיש לי , אפשר להריץ HULU ו NETFLIX ישירות בטלוויזיה על ידי חיבור לרשת דרך VPN. זה שרות בתשלום חודשי אשר משנה את כתובת IP המקומית לכתובת אמריקאית . ה SMART TV יתקין מיד את האפליקציות מארה"ב.
כמובן שצריך חשבונות פעילים ב HULU+ וב NETFLIX
...
איך משתמשים בשרות ה- VPN - תן לינק והסבר והאם יש שרות חינמי כזה
כמו כן, האם אפשר יהיה להשאיר את הממשק בעברית או שצריל לשנות אותו לאנגלית כדי שהטלוויזיה "תחשוב" שהיא באמריקה?

darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

gery כתב:ראשית ידידי למה לקנות מיבוא אישי ביבוא מספק בארץ תקבל כל מה שאתה חולם{אחריות תמיכה והאנות בכל שאלה ובעיה}
שנית עיברית מובנה
שלישית מחיר הוגן ביחס ליבוא אישי אני לא יודע את המחיר שקיבלתה אבל אחרי הרבה קיתותי רגלים וחיפושים זוהי מסכנתי
רביעית המסך חבל על הזמן לא מעט מסכים בקלסה הזו מגיעים ללא בעיות וכאבי לב אתה תהנה מאיכות תמונה ואפליקציות קצת פחות מסאונד אבל מסך ברמה זו מחברים לרסיבר
למסך יש עידן פלוס עובד יפה אים כי מגיע ללא אנטנה
תלת מימד חלומי מובנה גם באפליקציות שמיתעדכנות מידי פעם
ולבסוף אפשרות חיבורי דיסק און קי וצפיה בסרטים מוסיקה ותמונות בלי בעיות ואני מצטט מynet טלביזיה שהיתחפסב למחשב
...
למה התכוונת "מסך ברמה זו מחברים לרסיבר", ואני יודע שיש למסך עידן פלוס ושאפשר להקליט ממנו שידורים - השאלה שלי הייתה האם אפשר להקליט תכנים ממקור אחר - כמו ממיר של הוט שמחובר ב- HDMI או Component והאם המשפט "מסך ברמה זו מחברים לרסיבר" היה אמור לענות על השאלה שלי ולא הבנתי?

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #11 

לגבי VPN - כמו כל דבר בחיים - מה שחינם זה לא משהו. תחפש STRONGVPN וגם UNBLOCKUS
לא מפריע שה LOCALE בישראל - הממשק שלי באנגלית אך ה DVBT GUIDE ממשיך להיות מוצג מאוד ברור בעברית
הקלטה נעשית רק מ DVBT

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”