חבילה שמתעכבת המון זמן בדרך לארץ.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Nimrodgold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

בתחילת חודש יולי רכשתי מקרן OPTOMA HD33 מאיביי. עקב בעיות עם המוכר, לפי מה שידוע לי עפ"י הטראקינג נאמבר, החבילה עזבה את ארה"ב ב14.7. זה רשום באתר דואר ישראל ובאתר של USPS.

מאז החבילה לא הגיעה וגם אין שום עדכון. כשפניתי לדואר ישראל בנושא הם ציינו שעד שהחבילה עוברת מיון, מרגע המשלוח שלה מהיעד, יכולים לעבור עד 21 ימי עסקים.

האם זה הגיוני שזה לוקח כ"כ הרבה זמן? שאין שינוי בסטטוס מאז שהיא יצאה מארה"ב, לפני שבועיים?

תודה.

s3t
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. אם לא עברו 40 יום מרגע שלחצתה "BUY IT NOW", אז לקראת הסוף של תקופת 40 יום צריך לפתוח CASE בEBAY\PAYPAL. צריך גם לתקשר עם המוכר קצת לפני הפתיחה.

2. חבילות... בד"כ זה שבועיים-שלוש - בדואר אוויר רגיל. קלנדריים.

3. הTRACKING של דואר ישראל מתעדכן לי בד"כ רק לאחר שקיבלתי את החבילה. עד אז הוא אפילו לא מכיר בחבילה - אז יכול להיות שהחבילה ממתינה לך בסניף הדואר, ויום ראשון - שני תקבל פתק וורוד הביתה.

4. כמה שילמת על משלוח? מקרן זה משהוא יחסית כבד - אולי שלחו אותו לים? :) אז משלוח ימי לוקח כ2-3 חודשים...

שחר25
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

גם החבילה שלי עזבה את ארה"ב ב-19.7 וגם אני קיבלתי את אותה התשובה מדואר ישראל, למרות שהמוכר ציין שזמן ההגעה מרגע שהמוצר עזב את ארה"ב הוא בין 6-10 ימי עסקים (שכבר עברו).

Nimrodgold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

1. איפה אני פותח CASE בEBAY?
2,3. Processed Through Sort Facility
Your item was processed through our ISC MIAMI FL (USPS) facility on July 14, 2012 at 7:30 pm. The item is currently in transit to the destination.
זה העדכון האחרון שהיה ויהיה מUSPS, אם אני לא טועה, הם לא מעדכנים מחוץ לארה"ב. בכל אופן אני קצת מפקפק במה שהדואר אמרו לי, לא חושב שהמערכת שלהם כזו מעודכנת. מי שענתה לי בתמיכה אמרה שאם הם לא עידכנו באתר, אין מצב שזה הגיע לארץ\או שזה מחכה עם ערימה גדולה של חבילות למיון
4. המשלוח עלה 99 דולר, וממה שידוע לי זה נשלח בדואר אוויר. רשום Estimated Delivery: 07/11/12 - 07/17/12

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

פנה אל השולח, קרה לי אותו הדבר, המוכר ענה מהר מאוד והציע עזרה באיתור. חוק מרפי שיום אחרי שפניתי אליו קיבלתי הודעה על דבר חבילה...
Vocare Ad Regnum

s3t
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

1. איפשהוא כאן - http://resolutioncenter.ebay.com/
מה שרשום שם הוא
We always encourage our members to communicate with each other when there's a problem with a transaction. If you've already attempted to contact the member but were unable to resolve the problem, you can open a case.

2,3... לא נראה לי שהם יודעים הכל, במיוחד שרות לקוחות :)
4. באמת נראה כמו דואר אוויר.

אז... או שהחבילה נתקעה במכס, או שנתקעה בעומס של חבילות, או שהיה ממתינה לך בסניף הדואר שלך ובזמן הקרוב תקבל אותה.
המוכר שלח משהוא, אז יש סיכוי של 99.9% שזה בסופו של דבר יגיע לך לידיים :) נתקלתי רק בפעם אחת שלא קיבלתי את החבילה (מתוך כ300-400 חבילות) שנשלחה מסין ועלותה היתה פחות מ3$, וגם מוכר החזיר לי את הכסף :)

שחר25
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

Nimrodgold כתב:1. איפה אני פותח CASE בEBAY?
2,3. Processed Through Sort Facility
Your item was processed through our ISC MIAMI FL (USPS) facility on July 14, 2012 at 7:30 pm. The item is currently in transit to the destination.
זה העדכון האחרון שהיה ויהיה מUSPS, אם אני לא טועה, הם לא מעדכנים מחוץ לארה"ב. בכל אופן אני קצת מפקפק במה שהדואר אמרו לי, לא חושב שהמערכת שלהם כזו מעודכנת. מי שענתה לי בתמיכה אמרה שאם הם לא עידכנו באתר, אין מצב שזה הגיע לארץ\או שזה מחכה עם ערימה גדולה של חבילות למיון
4. המשלוח עלה 99 דולר, וממה שידוע לי זה נשלח בדואר אוויר. רשום Estimated Delivery: 07/11/12 - 07/17/12
...
גם החבילה שלי נשלחה ממיאמי. השולח לא יכול לעזור באיתור החבילה וכשפניתי אליו הוא ייעץ לי להמתין עוד כמה ימים ואם זה לא יגיע אז לפנות למכס.

Nimrodgold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

השולח אומר שאין צורך לפתוח קייס, ושזה כנראה מתעכב בגלל שהוא רשם את זה כ low value וgift

מקווה שזה יסתדר בימים הקרובים

שחר25
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

דווקא לפי ההיגיון אם הוא רשם ככה זה אמור להגיע יותר מהר כי למוצר יש פחות סיכויים להתעכב במכס

Nimrodgold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

נראה לי שצריך ללכת פה הפוך על הפוך

בגלל שזו חבילה גדולה שמסומנת כLOW VALUE וGIFT הם יחקרו אותה יותר.

בכל אופן, אין חדש בינתיים :roll:

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #11 

Nimrodgold כתב:השולח אומר שאין צורך לפתוח קייס, ושזה כנראה מתעכב בגלל שהוא רשם את זה כ low value וgift

מקווה שזה יסתדר בימים הקרובים
...
ידידי
אני בכל אופן מציע לך לפתוח dispute גם אם המוכר אמר לך שלא כדאי, כי תבין אם אתה פותח dispute שיתברר כמוצדק תקבל את כל כספך חזרה עד הגרוש האחרון ,ואם לא תעשה כך ייתכן ותשאר עם המילים היפות של המוכר
ואם המוצר יגיע בזמן שה-dispute פתוח אתה תמיד יכול לסגור אותו ללא נזק למוכר

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #12 

תתקשר ל 171 ותבקש שיבדקו אם החבילה נמצאת במכס. המכס עלול לעקב חבילה אצלו גם למעלה מחודש.
אם יאשרו לך שהחבילה מעוכבת במכס תצטרך להמתין בסבלנות עד שתשוחרר. אחרת פתח ב EBAY תלונה על אי קבלת המוצר.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

Nimrodgold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

אז שוב, נציגה שטוענת שאם זה היה במכס היא הייתה רואה את זה, ואין שום דבר חריג בזה שזה יצא ב14.7 מארה"ב ועדיין לא הגיע לארץ. כלומר לטענתם זה אפילו לא יושב במכס. "כן, זה הגיוני שהיא יצאה ב14.7 לארץ ועדיין לא הגיעה לארץ, זה יכול לקחת גם חודש.."מה שנשמע לי קצת הזוי. יותר הגיוני שהמערכת שלהם פשוט גרועה ולא מעודכנת.

בכל מקרה יותר מאוחר אפתח קייס באיביי.

Nimrodgold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

אחרי שפתחתי קייס, הוא מבקש שאסגור אותו כי זה לא טוב לציון איביי שלו, והוא טוען שהם מורידים לו אוטומטית את הסכום מהחשבון פייפל ברגע פתיחת הקייס. בכל אופן הוא טוען שאף פעם לא אבדה לו חבילה במשלוח בינלאומי, ואם משהו יקרה לה, הוא יכסה את ההוצאות.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #15 

מקרה שקרה לי, הזמנתי 2 תקליטים מחו״ל אחד היה בהזמנה מוקדמת והשני היה במלאי. בסופו של דבר נשלחו 2 חבילות בהפרש של יום, החבילה הראשונה היגיעה בסדר גמור בזמן וההודע מהדואר לבוא ולקחת את החבילה לא איחרה לבוא. ההודע לבוא ולקחת את החבילה השנייה עדיין לא היגיעה, מזל שמכירים אותי כבר בסניף של הדואר והתקליט כבר מזמן אצלי בבית אבל את ההודע לבוא ולקחת אותו תרם קיבלתי. למרות שהיה רשום על החבילה, שנשלחה כבר הודעה שנייה.
בקיצור דואר ישראל והשירות הנפלא שלו.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #16 

nimrodgold
1.לא מורידים לא מהחשבון אלא מקפיאים את הסכום עד לפתרון הבעיה כך או אחרת
2.השאלה מה יותר חשוב לך שמו הטוב או החור בכיס שלך
3.האמת,ייתכן ופתחת את ה-dispute מוקדם מדי.תברר אם אתה יכול לסגור אותו לעת עתה ולפתוח מחדש לקראת תום ה-45 יום אז אתה יוצא גם נחמד עם המוכר וגם שומר על האינטרסים שלך

שחר25
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

קיבלת את החבילה?

כי אני עדיין לא קיבלתי, פניתי שוב לדואר ישראל ולמכס, זה לא נמצא בשום מקום. המליצו לי לבקש מהשולח למלא בסניף הדואר שלו טופס חקירה לברר היכן החבילה נמצאת, פניתי אליו והוא ביצע את זה אבל בדואר שלו אמרו שזה יכול לקחת עד 22 יום...

בינתיים אני ממשיך לחכות.

Nimrodgold פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

עוד לא קיבלתי את החבילה, אבל הסטטוס התעדכן והיא נמצאת בדרך לסניף הדואר. בגלל שעברתי דירה מאז, היא אמורה להגיע לסניף המקורי ומשם להשלח לכתובת החדשה..
נקווה שהכל יגיע בשלום

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”