Pioneer לרכב - אין תמורה למחיר - לא יאמן הזלזול בלקוח
אח של אשתי רכש רכב חדש סקודה, ובכדי להעצים את החוויה, הוא רכש מערכת סטריאו מהיקרה שיכל להרשות לעצמו: רדיו דיססק פיוניר מהדגם הטוב ביותר הקיים בחברה: DEX-P99RS הוא כולל תמיכה ב BLUETOOTH ובעל כניסת USB קדמית. תחילה יש לציין כי איכות הסאונד עם ארבעת הרמקולים פלוס סאב של פיוניר ממש מדהימה!! הרדיו נמכר בארץ ב 6500 שח!!! הכל כולל ההתקנה עלה לו 11000 שח.
עכשיו ניזור לתלונות שלי מהרדיו דיסק DEX-P99RS - ספינת הדגל של פיוניר לפי האתר בארץ. תאמינו או לא, אבל כניסת ה USB תומכת רק בדיסק און קי שפורמט ל FAT32.. טוב מילא.. אבל רגע, הנגן לא מזהה קבצים מסוג FLAC ולא WMA PRO החדש שנתמך אפילו בנגן SANSA שעולה 200 שח. לא וזה לא הכל: הכנסתי דיסק של 32 גיגה עם 7000 שירים ב MP3, הוא זיהה מהם רק 999 !!!!!!! אתה מעביר לשיר הבא לאחר 999 אתה חוזר ל 001... וזה לא הכל: מנגן ברמה ומחיר כזה, אני מצפה לתמיכה מלאה ב IDTAG לרבות אפשרויות בחירת אלבום\אמן או ספריה.. אבל לא, הנגן מתנהג כמו נגן סיני נייד שעולה 60 שח.. הוא מנגן את השירים פר ספריה, כאשר הוא ממספר את הספריות בסדר שרק אלוהים והחמורים שתכננו את המכשיר בפיוניר יודעים.. הספריות מקבלות מספרים אקראיים (לא זה לא לפי שם הספריה, בדקתי, כנראה לפי מערכת הקבצים בהתאם לסדר העתקתן), ואז השירים מנוגנים לפי סדר אקראי שאינו מתאים לא ל TITLE ב IDTAG ולא לשם הקובץ!!! הסדר לא אקראי כי הוא עקבי, אבל הבחירה המוזרה של הסדר אקראית.. מבחינת ממק המשתמש, זה ממש קטסטרופה.. אין לך שום סיכוי למצוא שיר או אלבום בזמן נסיעה מבלי להתנגש במעקה הבטיחות.. גם אם תחנה בצד יקח לך יום שלם לאתר שיר.. פשוט צריך ללחוץ וללחוץ על פני 999 שירים כדי שאולי תמצא את השיר בפוקס...
אני פשוט בשוק שהם מוכרים דבר כזה.. ולא אין באתר שלהם אפשרות שדרוג קושחה... אז האיכות מעולה, וניתן לנגן שירים באופן מאד נוח אם אתה משתמש בסמרטפון עם נגן התומך בניגון על בלוטוט, אבל ניגון מוסיקה מתוך DOK פשוט חסר כל שימוש...
אני המלצתי לו להחזיר את הזבל הזה. השאלה מה אפשר לקבל במחיר כזה. אני מצפה מנגן שכזה שיהיה לכל הפחות נוח לשימוש כמו נגן SANSA CLIP בו ניתן בקלות לבחור אמן או אלבום, ומגבלת כמות השירים היא לפי מגבלות נפח הדיסק בלבד...
תודה
עכשיו ניזור לתלונות שלי מהרדיו דיסק DEX-P99RS - ספינת הדגל של פיוניר לפי האתר בארץ. תאמינו או לא, אבל כניסת ה USB תומכת רק בדיסק און קי שפורמט ל FAT32.. טוב מילא.. אבל רגע, הנגן לא מזהה קבצים מסוג FLAC ולא WMA PRO החדש שנתמך אפילו בנגן SANSA שעולה 200 שח. לא וזה לא הכל: הכנסתי דיסק של 32 גיגה עם 7000 שירים ב MP3, הוא זיהה מהם רק 999 !!!!!!! אתה מעביר לשיר הבא לאחר 999 אתה חוזר ל 001... וזה לא הכל: מנגן ברמה ומחיר כזה, אני מצפה לתמיכה מלאה ב IDTAG לרבות אפשרויות בחירת אלבום\אמן או ספריה.. אבל לא, הנגן מתנהג כמו נגן סיני נייד שעולה 60 שח.. הוא מנגן את השירים פר ספריה, כאשר הוא ממספר את הספריות בסדר שרק אלוהים והחמורים שתכננו את המכשיר בפיוניר יודעים.. הספריות מקבלות מספרים אקראיים (לא זה לא לפי שם הספריה, בדקתי, כנראה לפי מערכת הקבצים בהתאם לסדר העתקתן), ואז השירים מנוגנים לפי סדר אקראי שאינו מתאים לא ל TITLE ב IDTAG ולא לשם הקובץ!!! הסדר לא אקראי כי הוא עקבי, אבל הבחירה המוזרה של הסדר אקראית.. מבחינת ממק המשתמש, זה ממש קטסטרופה.. אין לך שום סיכוי למצוא שיר או אלבום בזמן נסיעה מבלי להתנגש במעקה הבטיחות.. גם אם תחנה בצד יקח לך יום שלם לאתר שיר.. פשוט צריך ללחוץ וללחוץ על פני 999 שירים כדי שאולי תמצא את השיר בפוקס...
אני פשוט בשוק שהם מוכרים דבר כזה.. ולא אין באתר שלהם אפשרות שדרוג קושחה... אז האיכות מעולה, וניתן לנגן שירים באופן מאד נוח אם אתה משתמש בסמרטפון עם נגן התומך בניגון על בלוטוט, אבל ניגון מוסיקה מתוך DOK פשוט חסר כל שימוש...
אני המלצתי לו להחזיר את הזבל הזה. השאלה מה אפשר לקבל במחיר כזה. אני מצפה מנגן שכזה שיהיה לכל הפחות נוח לשימוש כמו נגן SANSA CLIP בו ניתן בקלות לבחור אמן או אלבום, ומגבלת כמות השירים היא לפי מגבלות נפח הדיסק בלבד...
תודה
נערך לאחרונה על ידי Sexter ב 10/08/2012 12:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה למה צריך לבדוק מה קונים לפני שקונים אותו ,ולא אוטומטית לקנות בהנחה שבגלל המחיר הוא יעשה את כל מה שאת הרוצה וגם יכין קפה על הדרך .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
יחידות השליטה (head unit) בעולם האודיו לרכב אינן מתקדמות באותו הקצב של התחומים הביתיים, ולכן תמיד צריך לבדוק ב Manual של היחידה, בכמה שירים היא תומכת בזיכרון אחד, כמה ספריות, הצגה של טאג, אפשרויות ניווט, סוגי קבצים וכו'. זה מה שאני עשיתי לפני שהחלפתי את היחידה אצלי.
אגב, הדגם שציינת נמצא בשוק כבר כמה שנים, ולדעתי יותר מכוון "לקהל" שעדיין משתמש בדיסקים, ולכן אין מגבר פנימי, אבל כן יש ממירים איכותיים, והמון דברים נוספים.
אגב, הדגם שציינת נמצא בשוק כבר כמה שנים, ולדעתי יותר מכוון "לקהל" שעדיין משתמש בדיסקים, ולכן אין מגבר פנימי, אבל כן יש ממירים איכותיים, והמון דברים נוספים.
אפילו לא ידעתי שזה רק PRE.. עכשיו אני מביל למה ארבעת הרמקולים מוזנים מהמגבר של הסאב בתא המטען.. כנראה שזה מגבר 5 ערוצים... אני חשבתי שהמתקין אידיוט שלא ניצן את יציאת ה PRE OUT ל SUB ברדיו דיסק... בכל מקרה, להשקיע 11K על מערכת לרכב, ללא האפשרות לנגן שירים בסדר אקראי לפי בחירה של ג'אנר או אלבום זו פשוט מגוחך. מיחידת שליטה שכזאת, אני מצפה לנגן מוסיקה ברמה של SQUEEZBOX לפחות. אגב, בדקתי כרגע את ה MANUAL של הדגם המחליף העכשווי באתר פיוניר - בדיוק אותו החרא.. תמיכה בניגון מוסיקה מאד מיושנת ומוגבלת... אפילו ההסברים לא השתנו מאז 2009.. בכל מקרה, ביום ראשון הוא ינסה להחליף לדגם אחר.. רק העובדה שמכרו לו דגם משנת 2009 היא סיבה להחזיר.. הבעיה האלטרנטיבה שיש שם זה מכשירים של KENWOOD בלבד..
אתה פשוט אוטומטית מניח שנגן לרב עם מיקרופון כיול, ותמיכה ב BLUTOOTH ובעל כניסת USB אשר מוגדר עי החברה כ REFERENCE GRADE ומיועד לקהל אודיופילי, אמור לנגן גם FLAC ואמור לכלול נגן מוסיקה ברמה של נגן נייד כמו SANSA לכל הפחות.. אבל מסתבר שבפיוניר זה לא כך...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
למה להשקיע כל כך הרבה ברדיו לרכב?
שמעתי ש Clarion טובים
http://www.pompa.co.il/pl_product~CZ302A~61~172.htm
שמעתי ש Clarion טובים
http://www.pompa.co.il/pl_product~CZ302A~61~172.htm
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

והנה הבעיה שלך.. כמו שאמרתי ,אתה לא אמור "אוטומטית להניח" אתה אמור לוודא שהמוצר שאתה קונה ועוד ב10K יעשה את העבודה שאתה צריך לעשות ..Sexter כתב:אתה פשוט אוטומטית מניח שנגן לרב עם מיקרופון כיול, ותמיכה ב BLUTOOTH ובעל כניסת USB אשר מוגדר עי החברה כ REFERENCE GRADE ומיועד לקהל אודיופילי, אמור לנגן גם FLAC ואמור לכלול נגן מוסיקה ברמה של נגן נייד כמו SANSA לכל הפחות.. אבל מסתבר שבפיוניר זה לא כך......
טוב, היום היה לי זמן לשחק עוד קצת עם ה CD רסיבר הזה. אז מתברר שהמגבלה ל 999 שירים חלה ברמת הספריה. ז"א על הדיסק או קי להכיל לא יותר מ 999 שירים תחת אותה סיפריה. בסה"כ ניתן לנגן 9 ספריות הנמצאות ב ROOT כאשר בכל אחת מותר שהיו עד 999 שירים, או שבכל ספריה ניתן לשים עוד 9 תתי ספריות שבכל אחת עד 999 שירים.. אז אכן ניתן לנגן יותר מ 999 שירים (לפי המדריך עד 15000 שירים), אבל הם לא יכולים להיות בתוך אותה הספריה. המגבלה נובעת מכך שתצוגת ה TRACK היא בעלת 3 ספרות + 2 ספרות להצגת הספריה כמספר. סדרניגון השירים נשאר כתעלומה.. לפי המדריך, הוא לא ניתן לחיזוי, אלא תלוי בגונפיגורציה של מערכת הקבצים... לך תבין... בכל מקרה, התמיכה ב IDTAG היא לשם קריאה בלבד, אין אפשרות לבחור אלבום או אמן או שיר ובטח שלא ג'אנר.. בחירת שירים רק לפי המספר שלהם ומספר הספריה שהם נמצאיםם בה... כל הנאמר נכון לכל הנגנים של פיוניר לרכב, כולל מודלים של 2012... יש לציין שוב שאיכות הסאונד ממש טובה. היום בוצע כיול בעזרת מיקרופן עבור 4 מקומות ישיבה שונים.. סוג של אודיסי לרכב... גיסי כרגע מטלבט האם להשאר עם הנגן הזה או להחליף באחר...
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
בדיוק בגלל זה לפני שקניתי את המכשיר הראשון לרכב בדקתי טוב טוב איך הוא עובד ואפילו נכנסתי ל YouTube בשביל לראות את ממשק המשתמש בלייב.
אני יודע שרוב המוצרים שמתיימרים להיות הכל מהכל לא באמת שווים משהו ומשהו פשוט כמו דפדוף בין שירים מרענן את כל המסך ולוקח בערך חצי שניה עד שניה לעבור בין עמודים.
אז מה קניתי בסוף? Media Receiver של חברת Alpine. ככה ממשק צריך להיות. אמנם לא מדובר ב דבל-דין, אבל עדיין מדובר בנגן הכי נוח שתקלתי בו.
הסנכרון מול ה IPOD פשוט מושלם, והסאונד - מדהים! (רמקולים סנטנדרטיים של פורד מונדאו 2002)
הדגם למעוניינים - iDA-X305
אגב - את שלי קניתי בארה"ב ולכן הוא לא מתאים לתחנות בארץ (קפיצות של 0.2). אני יודע שיש גם דגם אירופאי שמתאים לארץ וכולל גם RDS.
אני יודע שרוב המוצרים שמתיימרים להיות הכל מהכל לא באמת שווים משהו ומשהו פשוט כמו דפדוף בין שירים מרענן את כל המסך ולוקח בערך חצי שניה עד שניה לעבור בין עמודים.
אז מה קניתי בסוף? Media Receiver של חברת Alpine. ככה ממשק צריך להיות. אמנם לא מדובר ב דבל-דין, אבל עדיין מדובר בנגן הכי נוח שתקלתי בו.
הסנכרון מול ה IPOD פשוט מושלם, והסאונד - מדהים! (רמקולים סנטנדרטיים של פורד מונדאו 2002)
הדגם למעוניינים - iDA-X305
אגב - את שלי קניתי בארה"ב ולכן הוא לא מתאים לתחנות בארץ (קפיצות של 0.2). אני יודע שיש גם דגם אירופאי שמתאים לארץ וכולל גם RDS.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
הזכרת כאן שהנגן הזה לא תומך ב-flac. אני לא נתקלתי עד עכשיו במערכת שכן יודעת לנגן את זה, אבל אם תמצא - עדכן!!!
דבר שני, באמת לא יודע למה להשקיע כל כך הרבה בנגן דיסקים לרכב... לי יש מכשיר של clarion שקורא רק כרטיס זיכרון ו-bluetooth. כבר שנים שאני לא צורב דיסקים לשמיעה באוטו
אבל כל הבעיות שתיארת, עם התיקיות וכד' - קיימות גם. המכשיר שלי עלה לי בסביבות 800 ש"ח, אם אני לא טועה
דבר שני, באמת לא יודע למה להשקיע כל כך הרבה בנגן דיסקים לרכב... לי יש מכשיר של clarion שקורא רק כרטיס זיכרון ו-bluetooth. כבר שנים שאני לא צורב דיסקים לשמיעה באוטו
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
ביחס למחירו - כן, ***.
זלזול בלקוח?
לא בדיוק, בסך הכל דחפו למישהו שלא מתמצא, בדיוק כמו 99% מהמוכרנים בישראל.
אני מצפה מכל לקוח פוטנציאלי לנצל את האינטרנט בדיוק לדברים מהסוג הזה, ולהתנהג כצרכן נבון על ידי השוואות מחירים, השוואת נתונים ויכולות המוצרים תוך תאום ציפיות מול הצרכים והדרישות ממערכת כזו.
11,000 ש"ח ואתה אומר שנשמע מעולה?
בטח, כי יש מגבר שמשפיע על כ 75% מאיכות הסאונד.
וב 11,000 ש"ח עם רמת הציוד שיש היום (ולא פחות חשוב - רמת ההתקנות!) גיסך היה יכול לקבל רכיבים מעולים והתקנה איכותית שתשאיר אותך פעור פה, לא פחות.
במחיר כזה אני מצפה לראות רכיבים בשווי של כ 9,000 ש"ח בערך (מגבר, סאב, קומפוננט איכותי ומערכת ראש טובה) והתקנה של הרכיבים, כגון בניות פיברגלאס מיוחדות לקומפוננט ליצירת במה קדמית גבוהה שתאפשר לך להאזין להופעה חיה בצורה שרק צריך לעצום עיניים ולדמיין שאתה שם.
אז.. חבל על הכסף שנשפך, מקווה שלפחות לעתיד גיסך ילמד לצרוך בתבונה.
זלזול בלקוח?
לא בדיוק, בסך הכל דחפו למישהו שלא מתמצא, בדיוק כמו 99% מהמוכרנים בישראל.
אני מצפה מכל לקוח פוטנציאלי לנצל את האינטרנט בדיוק לדברים מהסוג הזה, ולהתנהג כצרכן נבון על ידי השוואות מחירים, השוואת נתונים ויכולות המוצרים תוך תאום ציפיות מול הצרכים והדרישות ממערכת כזו.
11,000 ש"ח ואתה אומר שנשמע מעולה?
בטח, כי יש מגבר שמשפיע על כ 75% מאיכות הסאונד.
וב 11,000 ש"ח עם רמת הציוד שיש היום (ולא פחות חשוב - רמת ההתקנות!) גיסך היה יכול לקבל רכיבים מעולים והתקנה איכותית שתשאיר אותך פעור פה, לא פחות.
במחיר כזה אני מצפה לראות רכיבים בשווי של כ 9,000 ש"ח בערך (מגבר, סאב, קומפוננט איכותי ומערכת ראש טובה) והתקנה של הרכיבים, כגון בניות פיברגלאס מיוחדות לקומפוננט ליצירת במה קדמית גבוהה שתאפשר לך להאזין להופעה חיה בצורה שרק צריך לעצום עיניים ולדמיין שאתה שם.
אז.. חבל על הכסף שנשפך, מקווה שלפחות לעתיד גיסך ילמד לצרוך בתבונה.
לא בטוח לגבי פיוניר אבל בבקנווד במצב tuner צריך ללחוץ על 1 ו 5 ביחד ואז ללחוץ על הכפתור הקטן של ה reset משנה את הקפיצות של התדרים לתקן שיש בארץ.PCingAddict כתב:הדגם למעוניינים - iDA-X305
אגב - את שלי קניתי בארה"ב ולכן הוא לא מתאים לתחנות בארץ (קפיצות של 0.2). אני יודע שיש גם דגם אירופאי שמתאים לארץ וכולל גם RDS....
שווה לנסות...
מגבר חיצוני לא משפיע על 75% מהסאונד, אפילו לא קרוב.בטח, כי יש מגבר שמשפיע על כ 75% מאיכות הסאונד....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78791
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5380 פעמים
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
תודה על העצה אבל -AssafLots כתב:לא בטוח לגבי פיוניר אבל בבקנווד במצב tuner צריך ללחוץ על 1 ו 5 ביחד ואז ללחוץ על הכפתור הקטן של ה reset משנה את הקפיצות של התדרים לתקן שיש בארץ.PCingAddict כתב:הדגם למעוניינים - iDA-X305
אגב - את שלי קניתי בארה"ב ולכן הוא לא מתאים לתחנות בארץ (קפיצות של 0.2). אני יודע שיש גם דגם אירופאי שמתאים לארץ וכולל גם RDS....
שווה לנסות......
1. מדובר ב Alpine, לא פיוניר
2. אין מספרים
יש כאלה שקונים ואחר כך בודקים מה יש.... ויש כאלה שבודקים מה יש ואח"כ קונים.
ציפיות יש רק בכריות.
מחיר לא מעיד על איכות או על מה שיש במוצר.
מחיר מעיד רק על דבר אחד. כמה כסף תשלם

ציפיות יש רק בכריות.
מחיר מעיד רק על דבר אחד. כמה כסף תשלם
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

b2k כתב:יש כאלה שקונים ואחר כך בודקים מה יש.... ויש כאלה שבודקים מה יש ואח"כ קונים.
ציפיות יש רק בכריות.
מחיר מעיד רק על דבר אחד. כמה כסף תשלם![]()
...
טוב. ראשית ערכתי את הכותרת. שנית גיסי בסוף נשאר עם המערכת כי לא עמד בכוח השיכנוע של המתקין..
אני עדיין בשוק מהזלזול של פיוניר בלקוחות שלה. אז הנה רשימה קצרה של ליקויים חמורים ברדיו דיסק הזה ובכל רדיו דיסק אחר של פיוניר שנמצא כיום בשוק נכון ל 2012:
-הנגן לא תומך ב FLAC ולא באף פורמט אודיו פרט ל MP3 רגיל (לא PRO) ו WMA רגיל (שוב לא PRO)
-אין תמיכה ב REPLAYGAIN או כל טכנולוגיה חלופית לנרמול עוצמת השמע.. בזמן נהיגה אתה צריך כל 5 דקות לשנות את הווליום
-התמיכה ב IDTAG מאד מינימאלית. אתה רק יכול לקרוא את שם הרצועה ושם האמן, אך לא את שם האלבום או כל פרט אחר. לא ניתן לחפש שירים לפי אלבום או שם השיר, החיפוש הוא רק לפי האומן
-בניגון במצב אקראי, אותם שירים חוזרים על עצמם ונמברים שוב ושוב, בזמן שאחרים לא נבחרים כלל.. לא ניתן לקפוץ לאחורה במצב אקראי. הוא תמיד מתחיל את השיר המנגן מההתחלה ולא מסוגל לחזור לקודם שנבחר. ניגון אקראי צריך להעשות ללא חזרות ובהסתברות שווה מבלי לתת תיעדוף לשירים מסויימים
-כל הספריות מקבלות מספרים אקראיים.. לא ברור מאיזו ספריה אתה מנגן
-סדר ניגון השירים לא ברור ולא צפוי כלל
- אין כפתור MUTE בנגן עצמו. רק בשלט
יש עוד המון ליקויים ותלונות שאני לא זוכר כרגע.. בכל מקרה, מזל שאני לא קניתי את הדבר הזה. דבר אחד בטוח, אני מפיוניר ציפיתי להרבה יותר, בעיקר במחיר הזה.. מה שמפתיע אותי הוא שלמרות הכל, הנגנים לרכב שלהם מקבלים ציוני סקירות גבוהים.. כאילו שכל מה שמפריע לי, לא ממש משנה לאחרים...
אני עדיין בשוק מהזלזול של פיוניר בלקוחות שלה. אז הנה רשימה קצרה של ליקויים חמורים ברדיו דיסק הזה ובכל רדיו דיסק אחר של פיוניר שנמצא כיום בשוק נכון ל 2012:
-הנגן לא תומך ב FLAC ולא באף פורמט אודיו פרט ל MP3 רגיל (לא PRO) ו WMA רגיל (שוב לא PRO)
-אין תמיכה ב REPLAYGAIN או כל טכנולוגיה חלופית לנרמול עוצמת השמע.. בזמן נהיגה אתה צריך כל 5 דקות לשנות את הווליום
-התמיכה ב IDTAG מאד מינימאלית. אתה רק יכול לקרוא את שם הרצועה ושם האמן, אך לא את שם האלבום או כל פרט אחר. לא ניתן לחפש שירים לפי אלבום או שם השיר, החיפוש הוא רק לפי האומן
-בניגון במצב אקראי, אותם שירים חוזרים על עצמם ונמברים שוב ושוב, בזמן שאחרים לא נבחרים כלל.. לא ניתן לקפוץ לאחורה במצב אקראי. הוא תמיד מתחיל את השיר המנגן מההתחלה ולא מסוגל לחזור לקודם שנבחר. ניגון אקראי צריך להעשות ללא חזרות ובהסתברות שווה מבלי לתת תיעדוף לשירים מסויימים
-כל הספריות מקבלות מספרים אקראיים.. לא ברור מאיזו ספריה אתה מנגן
-סדר ניגון השירים לא ברור ולא צפוי כלל
- אין כפתור MUTE בנגן עצמו. רק בשלט
יש עוד המון ליקויים ותלונות שאני לא זוכר כרגע.. בכל מקרה, מזל שאני לא קניתי את הדבר הזה. דבר אחד בטוח, אני מפיוניר ציפיתי להרבה יותר, בעיקר במחיר הזה.. מה שמפתיע אותי הוא שלמרות הכל, הנגנים לרכב שלהם מקבלים ציוני סקירות גבוהים.. כאילו שכל מה שמפריע לי, לא ממש משנה לאחרים...