באיזה תאריך גולן טלקום מאפסים את החבילה שלהם?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Livtoniac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה

אני רוצה לדעת את זה בשביל לקבוע את ה-Data Limit על הטלפון שלי... :)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

האיפוס הוא ב-25 לחודש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Livtoniac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

pixies כתב:האיפוס הוא ב-25 לחודש.
...
חשבתי שזה ב-1 כשהם מורידים את הכסף החשבון... :|

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

ציטוט מהאתר שלהם:

מהו מחזור החיוב בגולן טלקום?

מחזור החיוב מתחיל ביום בו מתחילה תקופת החיוב.

מחזור החיוב שלנו בגולן טלקום הוא ה- 25 לחודש. כלומר תקופת החשבונית הינה מה- 25 לחודש ועד ה- 24 של החודש הבא. בכל חשבונית תוכל למצוא באופן בולט את תקופת החיוב.

חבילת הבסיס הינה תכנית Pre Paid והתשלום בגינה מתבצע מראש, בתחילת מחזור החיוב, בעוד החיוב עבור השימוש במרכיבים שאינם כלולים בחבילה, מתבצע בתום מחזור החיוב, עבור השירותים שנצרכו במהלכו.

לדוגמא בחשבונית של 25/6/2012 אתם תחויבו עבור השימוש בחבילה לתקופה של ה 25/6/2012-24/7/2012 ועבור החריגות אם יש במהלך החודש האחרון (25/5-24/6). החשבוניות כולן מחכות לכם באזור האישי באתר.
משה

Livtoniac פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

moco כתב:ציטוט מהאתר שלהם:

מהו מחזור החיוב בגולן טלקום?

מחזור החיוב מתחיל ביום בו מתחילה תקופת החיוב.

מחזור החיוב שלנו בגולן טלקום הוא ה- 25 לחודש. כלומר תקופת החשבונית הינה מה- 25 לחודש ועד ה- 24 של החודש הבא. בכל חשבונית תוכל למצוא באופן בולט את תקופת החיוב.

חבילת הבסיס הינה תכנית Pre Paid והתשלום בגינה מתבצע מראש, בתחילת מחזור החיוב, בעוד החיוב עבור השימוש במרכיבים שאינם כלולים בחבילה, מתבצע בתום מחזור החיוב, עבור השירותים שנצרכו במהלכו.

לדוגמא בחשבונית של 25/6/2012 אתם תחויבו עבור השימוש בחבילה לתקופה של ה 25/6/2012-24/7/2012 ועבור החריגות אם יש במהלך החודש האחרון (25/5-24/6). החשבוניות כולן מחכות לכם באזור האישי באתר.
...
תודה רבה על הציטוט! כנראה שלא חיפשתי מספיק טוב באתר שלהם כי לא הצלחתי למצוא את המידע הזה בעצמי... :oops:

חזור אל “סלולר”