סטרימר מתנה
ברצוני לרכוש סטרימר מתנה לאבי קראתי רבות את הביקורות המפורטות
הדרישות הן סטרימר עד 700 ש"ח (יכול להיות בוקסי יד 2 ) אפשרות לעבוד WIFI (אין אפשרות לכבל רשת) וחיבור HDD חיצוני חשוב שיהיה ממשק בעברית ידידותי וקל להפעלה לאחר תכנות ראשוני וכמובן כתוביות בכיוון נכון כמו כן ישמש בעיקר לצפייה בסרטים מסוג DIVX.MKV.DVDRIP עם תרגום מובנה ו/או מולבש
על פניו נראה לי שהכי מתאים יהיה POPBOX V8 או BOXEE
המחיר אומנם שונה אך יותר חשוב לי האיכות והיציבות וממשק נוח לאדם מבוגר שלא שולט באנגלית ובתחום
(רק אל תשלחו אותי חזרה לביקורות כי אני מעוניין בדעה של בעלי מכשירים עם ניסיון)
הדרישות הן סטרימר עד 700 ש"ח (יכול להיות בוקסי יד 2 ) אפשרות לעבוד WIFI (אין אפשרות לכבל רשת) וחיבור HDD חיצוני חשוב שיהיה ממשק בעברית ידידותי וקל להפעלה לאחר תכנות ראשוני וכמובן כתוביות בכיוון נכון כמו כן ישמש בעיקר לצפייה בסרטים מסוג DIVX.MKV.DVDRIP עם תרגום מובנה ו/או מולבש
על פניו נראה לי שהכי מתאים יהיה POPBOX V8 או BOXEE
המחיר אומנם שונה אך יותר חשוב לי האיכות והיציבות וממשק נוח לאדם מבוגר שלא שולט באנגלית ובתחום
(רק אל תשלחו אותי חזרה לביקורות כי אני מעוניין בדעה של בעלי מכשירים עם ניסיון)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תמצא אחד מדגמי TViX או Dune, ה- MovieJukeBox שלהם יציב וזה כל מה שאבא שלך צריך בשביל לתפעל את הסטרימר.
על BOXEE BOX לא הייתי הולך מכיוון שפתרון ה- MovieJukeBox שלהם לא קיים בעברית.
על BOXEE BOX לא הייתי הולך מכיוון שפתרון ה- MovieJukeBox שלהם לא קיים בעברית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין צורך שאבא שלך יתאמץ עם אנגלית אם אפשר להכין לו פתרון בעברית מההתחלה ועד הסוף.
ל-Dune יש MovieJukeBox בעברית? אני פיספסתי משהו?ziv_r כתב:תמצא אחד מדגמי TViX או Dune, ה- MovieJukeBox שלהם יציב וזה כל מה שאבא שלך צריך בשביל לתפעל את הסטרימר.
על BOXEE BOX לא הייתי הולך מכיוון שפתרון ה- MovieJukeBox שלהם לא קיים בעברית....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag