ביום רביעי שעבר רכשתי טלויזיה מELCOL באיזה קופון מגרופון, בקיצור הטלויזיה עלתה 1000 שקל ולאחר מכן נציגה החלה לשכנע אותי ל"שדרג" את המוצר לטלויזיה LED 32 של SANSUI דגם SAKURA
בקיצור משום מה הסכמתי והגעתי לסכום כולל של 1371 שקל (די הזוי כבר למותג מדבקה) בעיקרון זו טלויזיה לחדר ואני חייל אז לא היה לי כסף מיותר להוסיף ואיכשהו השתכנעתי.
כשהגיעה הטלויזיה גיליתי ארבעה פיקסלים שרופים, כמו כן האיכות הייתה נוראית והובטחה לי ניגודיות של 1 למיליון בשדרוג כשבפועל בחוברת רשום שהניגדיות 1 למאה אלף. עוד שקר.
התקשרתי לנציגה והיא טענה שמותר שיהיו עד 5 פיקסלים שרופים בשנה ! רתחתי עליה ואמרתי לה שיבואו ויקחו את הטלויזיה שלהם בחזרה ע"פ חוק ההגנה לצרכן.
כמובן היא ניסתה לשכנע אותי מיד לאחר מכן שהיא תבדוק אם אפשר להחליף ומה אפשר לעשות וכו', לא הסכמתי לכלום.
אחר כך היא טענה שאני צריך לשלם על הובלה ! (מיד לאחר שנציגה אחרת ששיכנעה אותי לקנות את הטלויזיה התקשרה ואמרה לי שיבואו ויביאו לי חדשה, לא רלוונטי לאור העובדה שהחוק די כבל אותם.) עדיין, לא רוצה את הטלויזיה ושום דבר שקשור אליהם
השאלה שלי היא, האם מותר להם לדרוש ממני 300 שקל על מוצר פגום ?! הרי אני מחזיר את המוצר בגלל שהוא פגום ולא סתם כי בא לי.
מחיר ההובלה הוא הלוך 150 שהביאו אותה ובשביל לקחת אותה הם רוצים עוד 150
אני יודע שבעצם קניתי את הטלויזיה גם מרשת "עולם הקולנוע" האם אפשרי לדרוש להחזיר אותה לסניף בראשון? (כי המקום שהם שלחו אותה ממנו, הוא נצרת ואני גר בחולון.)
אני יודע שטעיתי ברכישת מותג מדבקה, קורה, לא קרה כלום מטעויות לומדים .
כעיקרון אני אשמח להמלצה על טלויזיה אחרת (LED 32) עד 1500 ש"ח בערך. אפשר קצת לחרוג אבל לא להגזים..
איך המותג שארפ ד"א? ראיתי בZAP שארפ ב1550 וסמסונג ב1750 ואני די מתלבט האם שווה להשקיע כבר לסמסונג.
או אם בכלל יש אופציה אחרת, תודה לעוזרים !
זקוק להמלצה על LED 32 + חוו"ד על ELCOL
-
SeanMizrahi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0