האם המדפי הכי גדול במבחן הקבוצתי יוכל לעשות צדק עם אחד השמות האמריקאים הכי מוכרים בתחום?

Sexter כתב:סקירה מצויינת. אני חשבתי שהם מזמן נעלמו כמו שקרה ל INFINITY שבשנות ה 80 היו בעלי מוניטין די זהה ל JBL..
...

צודק, אבל זה תופס רק כאשר מדובר בעוצמות ההאזנה גבוהות מאד ולאורך זמן, ואז הדרייברים נכנסים ל compression (יותר רלוונטי לשימושים כמו PA). היצרנים שמפרסמים עכבות של הרמקולים או דרייברים שלהם, או לחילופין בביקורות אחרות, תמיד עושים את זה בעוצמה נמוכה.הערה חשובה שיש לציין היא שהעכבה של רמקול תלויה לא רק בתדר, אלא גם בעוצמת האות מהמגבר...

אלו שני דברים שונים (די דומים אבל שונים בכל זאת).pinkman1 כתב:JBL יש להם דריברים איכותים ורמקולים מפתעים גם ב-PA.
תודה על הסקירה, עניין אותי איך הרמקול יודע לעבוד ב Bi Amp, שחיפשתי בuser manual, היה רשום לחבר לאותו מגבר עם שני חוטים ... לא הבנתי את הקטע. או איך הרמקול מבין לעבור למצב הזה ?
האם יש מגבר ביתי שיודע לעשות biamp , בכלל?
עדכון : מצאתי הסבר על bi wire , הבנתי שזה סתם שקר. לא ברור כמה משעמם לjbl....

BI WIRE זה ממש לא סתם שקר. מי שאומר את זה לא מבין הרבה בעצמו.. ב BI WIRE אתה מחבר שני מקורות מתח לשני עומסים שונים, לעומת חיבור סטנדרטי בו אתה מחבר מקור מתח יחיד לשני עומסים במקביל. באופן תיאורטי, אילו מקורות המתח היו אידיאליים - משמע קשיחים עם עכבה פנימית (עכבת מוצא) אפסית, אז אכן היה ניתן לומר שאין כל הבדל בחיבורים, אבל אותם מקורות מתח הם כמובן המגבר עצמו, אשר רחוק מלהיות מקור מתח אידיאלי, אלא הוא כולל עכבת מוצא, ולכן שימוש בשני מגברים כאלו נותן יותר הספק מאשר רק מגבר אחד. כל מה שחסר בכדי ליעל יותר את ה BI WIRE זה מסננים אקטיביים ברמת ה PRE שיהיו מובנים במגבר עצמו. את זה למרבה הצער יצרני המגברים לא עושים. אבל כאמור, בכל זאת, חיבור BI WIRE יהיה עדיף על חיבור רגיל בכל מצב, בעיקר עבור רמקולים מרוחקים מהמגבר... הרמקולים עצמם לא אמורים לדעת וכמובן לא יודעי שחיברתה אותם ב BI WIRE.. הקרוסאובר שלהם מפוצל לשניים, האחד חותך גבוהים ומזין את הוופר, והאחר חותך נמוכים ומזין את הטוייטר.. שניהם מחוברים במבוא במקביל ע"י המגשרים המתכתיים שיש לך בטרמינלים ברמקול התומך ב BI WIRE... חברת ONKYO ברסיברים החדשים החל מדגם 818 ומעלה, כללה מסננים והתחשבות ב BI WIRE במערכת הכיול של האודיסי.. זה כבר התקדמות גדולה...pinkman1 כתב:JBL יש להם דריברים איכותים ורמקולים מפתעים גם ב-PA.
תודה על הסקירה, עניין אותי איך הרמקול יודע לעבוד ב Bi Amp, שחיפשתי בuser manual, היה רשום לחבר לאותו מגבר עם שני חוטים ... לא הבנתי את הקטע. או איך הרמקול מבין לעבור למצב הזה ?
האם יש מגבר ביתי שיודע לעשות biamp , בכלל?
עדכון : מצאתי הסבר על bi wire , הבנתי שזה סתם שקר. לא ברור כמה משעמם לjbl....
נראה לי שאתה מתבלבל עם Bi-Amp.BI WIRE זה ממש לא סתם שקר. מי שאומר את זה לא מבין הרבה בעצמו.. ב BI WIRE אתה מחבר שני מקורות מתח לשני עומסים שונים, לעומת חיבור סטנדרטי בו אתה מחבר מקור מתח יחיד לשני עומסים במקביל....