Samsung S3 מארה"ב - כדאי ?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
OH23 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

קרוב משפחה מגיע מארה"ב בקרוב ואני מנסה לברר האם רכישה של ה S3 בארה"ב כדאית משמעותית מרכישה בארץ.

אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט שכן אני בטוח שיש פה לא מעט חברי פורום בעלי נסיון וידע רב ועדכני יותר בתחום.
אשמח אם תוכלו לציין בכלליות ( או בפירוט אם יש לכם חשק להקליד ) את היתרונות/חסרונות ברכישה מארה"ב של המכשיר הנ"ל.
אשמח גם להמלצות על המקום הכדאי ביותר לרכישה מבחינת אמינות ומחיר כמובן.

בתודה מראש
נערך לאחרונה על ידי OH23 ב 02/08/2012 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול לבדוק את המחיר באמאזון, ואם זה נראה לך כדי לעומת המחיר בארץ. דבר נוסף, תשים לב לאחראיות, שהיא סה"כ שנה, ואת השירות תיקונים תוכל לקבל רק ממעבדות פרטיות בתשלום. אם אתה, כאדם, רגיל לשמור על הדברים, ולא הייתה כל חודש מגיע לחברת סלולר לתקן מכשיר, אז אני חושב שלא אמורה לך שום בעיה לקנות מכשיר כזה מחו"ל.

ואם, להפך, יש לך נטיה לאבד מכשירי טלפון, או שהם מתקלקלים אצלך וכד', אז עדיף לרכוש מכשיר, עם שירות בארץ, ולשלם על זה כמובן

OH23 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

דימה תודה רבה על התגובה,
אני דיי פדנט בכל הנושא של שמירה על המכשירים שברשותי ולמעשה, עד היום לא יצא לי לבקר במעבדות שירות או לאבד מכשיר ( טפו, טפו, טפו - Knock on wood )
לכן דווקא נושא האחריות לא כלכך משנה לי כל עוד המכשיר מגיע אלי תקין.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

במצב כזה אני חושב שאין מניע לקנות שם, וגם אם יש זמן ניתן לבדוק תקינות של המכשיר במקום

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

dima_vy
השירות בארץ שאתה מדבר עליו זה קניית מכשיר דרך חברות הסלולר ולבטח אותו אצלם בעלות של כ-60 שקלים לחודש, זהו הדבר הכי לא משתלם שיש כי זה יוצא שאתה משלם פעמיים על המכשיר.
האחריות של סאני לא שווה הרבה, כי הרבה לפני שמשהו יתקלקל ככה סתם המסך יישבר ועל זה אין שום אחריות.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

ariel-ro כתב:dima_vy
השירות בארץ שאתה מדבר עליו זה קניית מכשיר דרך חברות הסלולר ולבטח אותו אצלם בעלות של כ-60 שקלים לחודש, זהו הדבר הכי לא משתלם שיש כי זה יוצא שאתה משלם פעמיים על המכשיר.
האחריות של סאני לא שווה הרבה, כי הרבה לפני שמשהו יתקלקל ככה סתם המסך יישבר ועל זה אין שום אחריות.
...
מסכים איתך 100%
השירות שהזכרתי טוב לאנשים שכל הזמן מצליחים להרוס את המכשיר, אז במקרה כזה גם מחיר כפול משתלם. אני מכיר אנשים היו מצליחים (ואל תשאל אותי איך) לשלוח מכשיר למעבדה פעם בחודש.

אני אישית פעם אחרונה קניתי מכשיר בחברת סלולר בשנת 1999, בדיוק משיקולי תשלום על שירות ואחראיות, שלא קשורים למחיר של המכשיר

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”