התקנת הארד דיסק קיים עם מערכת הפעלה במארז חדש
אני עומד להחליף את ה-PC הישן שלי במחשב MINI PC של SAPPHIRE שאפשר לקבל אותו גם בלי הארד דיסק ו-RAM.
על ה-PC הישן מותקן כונן SSD ועליו WIN7 אותו אני מתכוון להתקין גם ב-MINI PC. האם אני יכול פשוט להתקין אותו במארז ה-MINI PC החדש וכך להמנע מהתקנה חוזרת של מערכת ההפעלה? או שעדיף כבר לפרמט ולהתקין מחדש?
על ה-PC הישן מותקן כונן SSD ועליו WIN7 אותו אני מתכוון להתקין גם ב-MINI PC. האם אני יכול פשוט להתקין אותו במארז ה-MINI PC החדש וכך להמנע מהתקנה חוזרת של מערכת ההפעלה? או שעדיף כבר לפרמט ולהתקין מחדש?
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אפשרי...
אבל לפי דעתי האישית עדיף להתקין מחדש ולא לנסות ולפתור כל מיני בעיות אם יהיו.
יותר קל ונוח, יש אופציה להתקין windows מ USB , הכי קל ופשוט.
אם אני לא טועה יש גם ל Microsoft אופציה כזאת
אבל לפי דעתי האישית עדיף להתקין מחדש ולא לנסות ולפתור כל מיני בעיות אם יהיו.
יותר קל ונוח, יש אופציה להתקין windows מ USB , הכי קל ופשוט.
אם אני לא טועה יש גם ל Microsoft אופציה כזאת
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
ניסיתי בעברי
אחרי כמה שעות הרמתי ידיים
אם יש קבצים חשובים על ה דיסק הקשיח ניתן פשוט להגיד ל win 7 לשים אותם בסיפריה ישנה (windows.old, oprogram. old וכולי) ואז יש לך מערכת הפעלה חדשה אבל עם כל הקבצים ממקודם (אם זו הבעייה שלך ופחד מלהתקין מערכת חדשה)
אחרי כמה שעות הרמתי ידיים
אם יש קבצים חשובים על ה דיסק הקשיח ניתן פשוט להגיד ל win 7 לשים אותם בסיפריה ישנה (windows.old, oprogram. old וכולי) ואז יש לך מערכת הפעלה חדשה אבל עם כל הקבצים ממקודם (אם זו הבעייה שלך ופחד מלהתקין מערכת חדשה)
לא, אין בעיה של קבצים - הדברים החשובים גם כך בכונן חיצוני. פשוט, בפעם שעבהר שהתעסקתי בהתקנה מ-DOK לא הייתה חווית התקנה פשוט במיוחד...אבל בעקרון גם אני מעדיף "התחלה חדשה" לאחר פירמוט. נקווה שהפעם יילך יותר חלק
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מה ההבדל?
בכל הפעמים שהתקנתי WIN7 מ DOK ההתקנה הייתה חלקה
ההבדל הוא שצריך להכין אותו כמו שצריך ואז ההתקנה חלקה ומהירה
לדוגמא: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/neta ... stick.aspx
ניתן גם אחרת אבל לא ניתן לפרסם את זה בפורום הנ"ל (חוקיות)
בכל הפעמים שהתקנתי WIN7 מ DOK ההתקנה הייתה חלקה
ההבדל הוא שצריך להכין אותו כמו שצריך ואז ההתקנה חלקה ומהירה
לדוגמא: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/neta ... stick.aspx
ניתן גם אחרת אבל לא ניתן לפרסם את זה בפורום הנ"ל (חוקיות)
ניסיתי "בשביל הספורט" להתקין את ההארד דיסק הקודם, ואכן התקבלה הודעת שגיאה ולפיכך פירמטתי אותו והתחלתי התקנה נקייה.
מה שכן, גם הפעם התקנת WINDOWS ע"ג DOK התגלתה כבעייתית מכיוון שכלי התוכנה של מיקרוסופט סירה לזהות את קובץ ה-ISO שיצרתי (כמה פעמים, כשכל פעם אני יוצר את הקובץ באמצעות תוכנה אחרת). שיטוט בפורומים עזר לי ליצור את ה-DOK ללא קובץ ISO ומאותו רגע הכל הלך חלק.
מה שכן, גם הפעם התקנת WINDOWS ע"ג DOK התגלתה כבעייתית מכיוון שכלי התוכנה של מיקרוסופט סירה לזהות את קובץ ה-ISO שיצרתי (כמה פעמים, כשכל פעם אני יוצר את הקובץ באמצעות תוכנה אחרת). שיטוט בפורומים עזר לי ליצור את ה-DOK ללא קובץ ISO ומאותו רגע הכל הלך חלק.