THORENS TD-160
שלום לחברי הפורום.
הוצע לי הפטיפון הנ"ל במחיר מופחת מערכו המשוער,תוך כדי הסבר שמשום מה רק המהירות של 33 עובדת,ויכול להיות שמדובר ברצועה,אבל לא בטוח.
שאלתי היא זו: מה יכולות להיות הסיבות לכך שמהירות 45 לא עובדת?
ואם כדאי לי לקחת את הסיכון?
האם יש בעיה של נפיצות של חלקים מבויימים של הדגם הנ"ל או של טורנס בכלל?
תודה מראש על תשובותיכם!
הוצע לי הפטיפון הנ"ל במחיר מופחת מערכו המשוער,תוך כדי הסבר שמשום מה רק המהירות של 33 עובדת,ויכול להיות שמדובר ברצועה,אבל לא בטוח.
שאלתי היא זו: מה יכולות להיות הסיבות לכך שמהירות 45 לא עובדת?
ואם כדאי לי לקחת את הסיכון?
האם יש בעיה של נפיצות של חלקים מבויימים של הדגם הנ"ל או של טורנס בכלל?
תודה מראש על תשובותיכם!
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
זה לא עניין של רצועה,כי אם כן גם מהירות 33 לא הייתה תקינה כמובן.
הרצועה מסתובבת לפי קצב המנוע כאשר היא עולה ויורדת על הפולי של המנוע לפי המהירות הנדרשת.
ככל הנראה החלק שאחראי להזזת הרצועה על פולי המנוע לא זז משום מה או שנשבר לגמרי.
כאשר אתה מתכוון למחיר זול יחסי...למה אתה מתכוון? הפטיפון נמכר תקין כולל ראש ומחט בסביבות ה-500 ש''ח.
ולגבי מהירות 45 ...האם אתה נוהג להשתמש בה?זה משמש לתקליטים קטנים.
נ.ב יש ברשותי את אותו הדגם ואני מאוד מרוצה ממנו.
הרצועה מסתובבת לפי קצב המנוע כאשר היא עולה ויורדת על הפולי של המנוע לפי המהירות הנדרשת.
כאשר אתה מתכוון למחיר זול יחסי...למה אתה מתכוון? הפטיפון נמכר תקין כולל ראש ומחט בסביבות ה-500 ש''ח.
נ.ב יש ברשותי את אותו הדגם ואני מאוד מרוצה ממנו.
זה מאוד מעניין מה שאתה אומר לגבי המחיר...כי בכל הזדמנות שראיתי את המכשיר למכירה,מחירו היה נע בין 900-1200 ש"חRAMIRAMI68 כתב:זה לא עניין של רצועה,כי אם כן גם מהירות 33 לא הייתה תקינה כמובן.
נ.ב יש ברשותי את אותו הדגם ואני מאוד מרוצה ממנו....
אם אתה מכיר מישהו שימכור לי תקין לחלוטין ב500 ש"ח,אפילו בלי ראש ומחט...רק שהשילה תהיה מקורית ותקינה...אני קונה
לגבי מהירות 45...יש לי סינגלים...12 אינץ' שמושמעים על מהירות זו....אומנם זה די נדיר שאני נוכע במהירות זו,אבל לא רוצה לבטל אופציה זו
רמי - אתה טועה מחירו תקין באזור ה-1000 לפחות. גם לי יש את הדגם הזה ואני מאוד מרוצה ממנוRAMIRAMI68 כתב: כאשר אתה מתכוון למחיר זול יחסי...למה אתה מתכוון? הפטיפון נמכר תקין כולל ראש ומחט בסביבות ה-500 ש''ח.
נ.ב יש ברשותי את אותו הדגם ואני מאוד מרוצה ממנו....
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
לגבי המחיר אינני טועה,לפני כחודש הוא נמכר ביד 2 במחיר של 350 ש''ח בלבד כולל ראש ומחט ותקין לחלוטין.
לפני כשבוע ראיתי אחד בשוק הפשפשים ביפו ב 600 ש''ח כולל ראש ומחט,אני אנסה למצוא לך אחד במחיר זול.
לפני כשבוע ראיתי אחד בשוק הפשפשים ביפו ב 600 ש''ח כולל ראש ומחט,אני אנסה למצוא לך אחד במחיר זול.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אם הגומיה שחוקה (כלומר רפויה), אז איך מהירות 33 תעבוד? יותר סביר להניח שהמנוף שמזיז את הגומיה על הפולי תקוע או שבור. בכל מקרה זה נשמע לי לא מסובך לתיקון כי המבנה שם פשוט למדי.udii כתב:היה לי את הפטיפון . ואכן מהירות 45 יכולה לא לעבוד בגלל גומיה שחוקה .
זה לא קשור למנוע . המנוע תמיד באותה מהירות יש קפיץ שמעלה את הגומיה לגלגל אחר ועל ידי זה המהירות משתנה ....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
dragon
תלוי איזה נזק יש לו שם אני רק יכול לשער .
בכל מקרה היה לי את הפטיפון הזה תקופה ארוכה .
ואכן שהגומיה נשחקת היא לא מצליחה לטפס לגלגל ה 45
מהירות 33 יכולה לעבוד טוב מאוד גם הרבה זמן אחרי השחיקה הזאת .
אני מדבר מניסיון לא מהשערות
תלוי איזה נזק יש לו שם אני רק יכול לשער .
בכל מקרה היה לי את הפטיפון הזה תקופה ארוכה .
ואכן שהגומיה נשחקת היא לא מצליחה לטפס לגלגל ה 45
מהירות 33 יכולה לעבוד טוב מאוד גם הרבה זמן אחרי השחיקה הזאת .
אני מדבר מניסיון לא מהשערות