היי
השתדרגתי היום ל2010 מ 863
שאלה קטנה למי שמכיר את הרסיבר....
הוא לא מראה בתצוגה שלו את הקידוד שהוא מקבל, dts, Dolby וכו...
רשום רק straight והסאונד חלש יחסית...
למרות שאם אני בודק info בon screen display אני רואה שכתוב על המסך את הקידוד הנכון.
בנוסף,
1 - המקור שלי למוזיקה הוא המחשב, עד היום המחשב היה מחובר לDAC של Stello http://www.aprilmusic.com/eng/main/sub02_02_02.html
ומהDAC לרסיבר 863.
האם גם היום לאחר שידרוג הרסיבר ל rx-a2010 עדיין כדאי לי לעבוד עם ה DAC או ישירות לרסיבר, למי מבין שניהם יש DAC טוב יותר?
2 - האם לעבוד עם מעבד התמונה שיש ברסיבר בכל המקורות שמחוברים לרסיבר, HOT HD, HTPC, XBOX360, כולם מחוברים HDMI...
או שכדאי לי לבטל את עיבוד התמונה ברסיבר?
kingshoko כתב:היי משה,
עוד כבל hdmi מהממיר? אין...
אבל חיברתי את הממיר ישירות למסך בhdmi ולרסביר בכבל אופטי בשביל סאונד מהרסיבר
וכן שומעים יותר טוב כאשר עוברים דרך הdac stello.
אם הרבה יותר טוב... יש שיפור של אולי 30%
...
יש מפצלים נדמה לי.
ומסתבר שיש פתרון יותר טוב עם המיתוג כמו שאבי אומר.
אבל לא הבנתי לעומק את הבעיה. מה הבעיה לעבור ברסיבר לחיבור של המחשב ולראות תמונה בטלוויזיה? הרי הטלוויזיה מחוברת בנפרד בשביל תמונה בלבד.
או אתה רוצה לשמוע ולראות את הממיר ובנוסף לשמוע את המחשב?
נערך לאחרונה על ידי Moshe_L ב 03/08/2012 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסקרן אותי מה אתה מנסה לעשות כי כנראה לא מבין את כוונתך עד הסוף..
אתה רוצה לצפות בטלוויזיה שמחוברת ב- HDMI ממקור כלשהו ולהאזין למוזיקה מהמחשב שמחובר גם הוא באמצעות HDMI לרסיבר ?
אם כן - אז אכן לא נראה לי פתיר.
אם לא - אז בטוח אפשר למתג לכניסת ה- HDMI1 כניסת אודיו אחרת מהמחשב (שהיא RCA / אופטי / קווקאס) לרסיבר.
זה לא נותן לך מענה מספק לבעיה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed