לאחר התלבטויות רבות קריאה רבה על רמקולי הסרואנד של AXIOM החלטתי ללכת על זה והזמנתי
את AXIOM QS8V3 .
מכיוון שהזמנתי רמקולים לא בצבע הסטנדרטי(שחור,חום)אלא בצבע מייפל לבן וגריל לבן היה עקוב במשלוח של
כשבועיים והנה כבר חשבתי פעם ראשונה שהיה טעות לרכוש באינטרנט.
לאחר המתנה של כמעט שלוש שבועות ומיילים רבים לשירות לקוחות שהתנצלו על העיקוב אז סוף סוף הם היגיעו.
כאן מתחיל הסיפור על שירות לא מהעולם הזה.
איך שהשליח של FEDEX עזב לא חיכיתי יותר מדי וכבר הקופסאות היו פתוחות ותוך חצי שעה הרמקולים היו מורכבים
וה-RC של הרסיבר מוכן לפעולה.
תוך כדי אני מקבל שגיאה ברסיבר על רמקול ימין סראונד שאינו משמיע קול ברור שמיד חשבתי שמשהו לא בסדר
בחיבורים או ברסיבר אולם לאחר סידרת בדיקות הבנתי שהתקלה היא ברמקול.
ואז כבר לא היה לי ספק שעשיתי טעות ענקית שקניתי באיטרנט כי לך תדע איך יוצאים מזה עכשיו.
לאחר מספר מיילים אם שירות הלקוחות של AXIOM אני מקבל תשובה כזאת:
Hi Roni,
Axiom is going to build you a new QS8 and send it to you. We appreciate your patience.
כמובן שעלתה מיד השאלה מולם שאצטרך לשלם שוב מכס.
וזאת התשובה:
Hi roni,
No problem. We will try to have this built as soon as possible. There will be no value on the speaker as it is a warranty provision so it is unlikely you will have to pay anything more.
לאחר שבוע שוב התייצב שליח FEDEX אצלי אם רמקול חדש דנדש וכמובן מבקש 542 ש"ח דמי טיפול ומיסים,בלי ברירה שלמתי והשלמתי אם זה שלא חשוב שעלה עוד 542 ש"ח
העיקר שהיגיע ועובד סוף סוף.
בכל זאת החלטתי שוב לכתוב לAXIOM ולספר שנאלצתי לשלם שוב מיסים.
הנה התשובה:
Hi Roni,
Could you email that bill to us. ONce we have it Axiom will credit the amount back to your credit card. Please forward the copy of the bill to
לא מאמין הלכתי ושלחתי להם העתק חשבון אתמול בצהריים וזאת התשובה שקיבלתי הבוקר:
Hi Roni,
I have Credited your card 135.94 US dollars for the taxes on the replacement speaker.
Sorry for the inconvenience.
Thanks
שירות לקוחות שלא מהעולם הזה.
קשה לדמיין שירות כזה בקנייה בארץ