הגיע הזמן לקנות נגן בלוריי, אבל איזה?!
שלום לכולם,
אני חושב שאחרי כל כך הרבה זמן של חוסר התעסקות בתחום נגני המדייה, הגיע הזמן להתחיל להתעדכן.
אז מספיק להתפשר על איכות בינונית כשאפשר לראות באיכות מירבית.
במילים אחרות, אני מעוניין לקנות נגן בלוריי, ואין לי מושג מה מו ומי.
מה הם הדברים הראשונים שצריכים להוות אינדיקיות לנגן טוב? מה הפי'צרים שיש בנגנים היום?
אשמח לקבל קצת דעות ואולי אפילו המלצות לדגמים מסויימים, בתקציב של עד 1100 שקל.
תודה מראש!
אני חושב שאחרי כל כך הרבה זמן של חוסר התעסקות בתחום נגני המדייה, הגיע הזמן להתחיל להתעדכן.
אז מספיק להתפשר על איכות בינונית כשאפשר לראות באיכות מירבית.
במילים אחרות, אני מעוניין לקנות נגן בלוריי, ואין לי מושג מה מו ומי.
מה הם הדברים הראשונים שצריכים להוות אינדיקיות לנגן טוב? מה הפי'צרים שיש בנגנים היום?
אשמח לקבל קצת דעות ואולי אפילו המלצות לדגמים מסויימים, בתקציב של עד 1100 שקל.
תודה מראש!
התקציב שלך גבוה מדי,
ראיתי פיליפס תלת מימד ב-800 ש"ח. לי אישית יש LG ואני מאוד מרוצה, שמות של שירים דרך ה-USB מופיעים בעברית שזה ממש מגניב
הבעיה היא שבקושי יש סרטים בחנויות וצריך לתור אחר סרטים עם עברית באי-ביי. לי זה לא משנה כי אני צופה בעיקר בבלורי של ספורט (היאבקות), אבל לא מבין את החנויות והיבואנים.
ראיתי פיליפס תלת מימד ב-800 ש"ח. לי אישית יש LG ואני מאוד מרוצה, שמות של שירים דרך ה-USB מופיעים בעברית שזה ממש מגניב
הבעיה היא שבקושי יש סרטים בחנויות וצריך לתור אחר סרטים עם עברית באי-ביי. לי זה לא משנה כי אני צופה בעיקר בבלורי של ספורט (היאבקות), אבל לא מבין את החנויות והיבואנים.
אני לא מעוניין בתלת מימד, אז כנראה שאולי אפילו זה יוזיל את התקציב (?)asaf23 כתב:התקציב שלך גבוה מדי,
ראיתי פיליפס תלת מימד ב-800 ש"ח. לי אישית יש LG ואני מאוד מרוצה, שמות של שירים דרך ה-USB מופיעים בעברית שזה ממש מגניב![]()
הבעיה היא שבקושי יש סרטים בחנויות וצריך לתור אחר סרטים עם עברית באי-ביי. לי זה לא משנה כי אני צופה בעיקר בבלורי של ספורט (היאבקות), אבל לא מבין את החנויות והיבואנים....
מה הדגמים הטובים שיש היום בשוק?
(הסרטים שאני רואה יכולים להיות גם בלי כתוביות בעברית, אני מבין אנגלית ברמה טובה מאוד ומקסימום תמיד יש כתוביות באנגלית וזה עוזר, לי באופן אישי)
קראתי קצת והבנתי שיש גם WIFI מובנה, למה הדבר תורם?
בכל מקרה, אשמח לכמה דגמים וביקורות.
מצטרף לשאלות של פותח השרשור ומוסיף שאלה: מה הערך המוסף של נגן בדמות ה oppo 93 ביחס לנגן של 1500-1000 ש'ח בכל הנוגע לאיכויות וידאו תלת מימד(בעיקר)?
הרי מדובר בהפרש של פי 3 במחיר.
יש לציין שהאודיו לא בדרגת חשיבות גדולה במקרה הזה.
הרי מדובר בהפרש של פי 3 במחיר.
יש לציין שהאודיו לא בדרגת חשיבות גדולה במקרה הזה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש בדיוטי אחלה נגנים ב200$
סוני 490s
סמסונג d5500
פיליפס 3380
טושיבה 4350
אני הייתי בוחר אחד מהשניים הראשונים.
סוני 490s