ממש לא היי-אנד אבל מנגן והכי וינטאג' שיש

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
BennyO פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #1 

כבר חודשים אני מבטיח לחמי שאארגן לו פטיפון בו יוכל לשמוע את התקליטים הישנים שלו שמאופסנים במחסן.
לא יודע מה הסיפור אצלכם באזור חיפה...אבל כל פעם קאליפסו או מישהו אחר מהחברה הצפוניים מוצא דברים שווים זרוקים ברחוב.
לפני כמה ימים קיבלתי מקרוב משפחה צפוני טלפון שמצא מערכת משולבת ישנה זרוקה בחיפה ברחוב אם אני רוצה אותה.
כמובן שלקחתי, מערכת שארפ משולבת בסיסית: חיבורי דין, בול של מס קנייה, מצב חיצוני נדיר ופטיפון עם מחט - אבל לא עובד.
פירקתי, ניקיתי, שימנתי, ספריי מגעים, אילתור להחלפה של כל מיני גומיות יבשות בפטיפון שאחראיות מכנית על גבהים - עם גומיות שמיועדות לאינסטלציה... :lol:

כיתתי קצת רגליים והשגתי תקעי דין, קיבלתי זוג רמקולים קטנים פושטיים מקרובת משפחה והכל עובד!
טיונר עם קליטה טובה, טייפ עובד, ופטיפון שמיש - סה"כ בהחלט עונה לצרכים של חמי עם התקליטים החרוטים מלפני עשרות שנים ממש מתנה משמיים.
הנה תמונות:

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #2 

יפה מאוד! (Y) :) תמיד נחמד למצוא מערכות משולבות כאלו במצב עובד.לא מזמן התחדשתי באחת כזאת של סאניו.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

איזה יופי.
תתחדש.
רואים שטיפלת בו טוב.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #4 

(Y) כל הכבוד על ההשקעה. נ.ב. גם בתל-אביב זה קורה. רק ששם יש 50,000 סודאנים שקמים ב-03:30 בבוקר ומנקים את כל העיר ממה שלא מבוטן, קשור, נעול על בריח טיטניום או יש לו שורשים עמוקים באדמה. אחר-כך, ב-04:00 עוברים כל ה'אלטע זאכן' מיפו, אזור, לוד והסביבה עם הטנדרים שלהם ואוספים את מה שהיה כבד מידי לסודאנים. ואז, לבסוף, ב-04:30 מגיע הקבלן של העירייה עם המשאית *** ואוסף את כל השאר. לעיר יש שלוש משמרות של חיפושיות *** כל יום. איך אפשר למצוא דברים שווים ברחוב? הכל מגיע לשוק הפשפשים בסוף.

Form78HiFi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #5 

איך אפשר למצוא דברים שווים ברחוב?
...
עושים סיבוב בחצות...

אבל זה בעיקר עניין של pure luck.

פעם, ממש פעם, נכנסתי ל virgin mega store בניו יורק, בתקופה שהיו לייזר דיסק בשיא המודה וחיפשתי לייזר של back to the future. וכשמצאתיו....בא איזה ילד עם אבא שלו (די מגודל...) ופשוט אספו אותו שניה לפני..

לא היה לי סיכוי..

היום יש לי את כל השלושה ב FHD...

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #6 

נראה נהדר.....