האם מסך 55" מספק חוויה צפיה בתלת מימד ??
היי
אתמול צפיתי בספיידרמן תלת מימד ביס פלאנט לב המפרץ. היתה חוייה בלתי רגילה. הסאונד היה מדהים ( טיפה חסר באס לטעמי והסראונד מודגש יתר על המידה ) אבל סה"כ לא זכור לי סאונד כל כך טוב בקולנוע אי פעם.
אין ספק שהחשק עכשיו גדול יותר להחליף למסך תלת מימד בסלון. מרחק הצפיה 3.5 מטר.
השאלה האם לדעתכם מסך 55" יכול לספק חוייה מספקת בתלת מימד ? נראה שמקרן זה עולם אחר....
אשמח לשמוע מנסיונם של בעלי מסך כזה ומרחק צפיה דומה.
תודה.
אתמול צפיתי בספיידרמן תלת מימד ביס פלאנט לב המפרץ. היתה חוייה בלתי רגילה. הסאונד היה מדהים ( טיפה חסר באס לטעמי והסראונד מודגש יתר על המידה ) אבל סה"כ לא זכור לי סאונד כל כך טוב בקולנוע אי פעם.
השאלה האם לדעתכם מסך 55" יכול לספק חוייה מספקת בתלת מימד ? נראה שמקרן זה עולם אחר....
תודה.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
היי,
יצא לי לראות 3D במסך 51" מאותו מרחק, זה מגניב וחמודי
אבל לא וואו.
אולי עוד 4" ישפרו את החוויה.
לדעתי חייב להיות חושך מוחלט וכמה שפחות דברים ליד המסך.
אבל כן זה גם עשה לי חשק לשדרג ל3D, אז אתמול רכשתי 65" לכמעט 4 מטר...
יצא לי לראות 3D במסך 51" מאותו מרחק, זה מגניב וחמודי
אולי עוד 4" ישפרו את החוויה.
לדעתי חייב להיות חושך מוחלט וכמה שפחות דברים ליד המסך.
אבל כן זה גם עשה לי חשק לשדרג ל3D, אז אתמול רכשתי 65" לכמעט 4 מטר...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
לדעתי אם אתה מחפש וואו מ-3D תמשיך ללכת לקולנוע או תרכוש מקרן 3D איכותי.LiorShap כתב:היי
תודה....
מהספה שלך מסך בגודל 55 אינץ' הוא מצויין לצפיה איכותית ביותר בתכני 2D אבל עם זאת הוא לא מספיק גדול לצפיה ב-3D.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני נהנה מאוד מצפיה בתלת על ה 651Y של LG במרחק שמעל 3.5 מטר. מבחינתי חוויית הצפיה בתלת ב YES PLANET בלב המפרץ בספיידרמן, הייתה מאכזבת מאוד לעומת חווית הצפיה בבית. כמובן שקשה להשוות שכן לא צפיתי בספיידרמן בבית, ובפלאנט אני צפיתי באולם ה VIP (לא יודע באיזה אולם צפית ואיך רואים שם). אבל זו הייתה תחושתי הכללית.