מחפש טלוויזיה בגודל 55"
אם הוא גמיש
אפשר לקחת את ה ES6200(סמליין) של סמסונג
ב LG יש את הדגם LM620 ו 671
ופנסוניק ET5
אני לא בקיא במחירים בגדלים האלו אבל סביר להניח יעלו סביב 12000-13000
כולן 3D ו SMART ואיכותיות וכולן תומכות או יתמכו בקרוב בכל מה שקשור לעיברית.
מבחינת איכות תמונה לא בחנתי את זה עדיין לעומק אבל ה ET5 נראת לי מרשימה כי יש לה ציפוי מבריק וזה מוסיף לאיכות וגם 5 שנים אחריות.
אופציה יותר זולה שהיא פחות מ 10,000או סביב ה 10,000 היא הפיליפס 5507 שגם לה יש איכות טובה אבל לא תומכת בממשק בעברית
אני חושב אתה צריך להתמקד בכל הדגמים הללו ,לראות בעיניים את הדגמים ולהחליט עפי התקציב ויחס עלות תועלת.
אפשר לקחת את ה ES6200(סמליין) של סמסונג
ב LG יש את הדגם LM620 ו 671
ופנסוניק ET5
אני לא בקיא במחירים בגדלים האלו אבל סביר להניח יעלו סביב 12000-13000
כולן 3D ו SMART ואיכותיות וכולן תומכות או יתמכו בקרוב בכל מה שקשור לעיברית.
מבחינת איכות תמונה לא בחנתי את זה עדיין לעומק אבל ה ET5 נראת לי מרשימה כי יש לה ציפוי מבריק וזה מוסיף לאיכות וגם 5 שנים אחריות.
אופציה יותר זולה שהיא פחות מ 10,000או סביב ה 10,000 היא הפיליפס 5507 שגם לה יש איכות טובה אבל לא תומכת בממשק בעברית
אני חושב אתה צריך להתמקד בכל הדגמים הללו ,לראות בעיניים את הדגמים ולהחליט עפי התקציב ויחס עלות תועלת.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא הבנתי...איזה דגם קנית בסוף?לאונרדו כתב:טוב רכשתי הטלוויזיה לא פחות ממדהימה , כשהיינו בחנות ראינו גם את דגם ה 7000 וה 8000 מבחינת איכות לא הרגשתי בהבדלים רק המסגרת בדגמים הגבוהים ממש דקה .
חוץ מזה המסך משדר איכות גם בתלת מימד. אני ממש מרוצה !...
תתחדש..
שמע אם לא היה לך את ה 4.5 אלף עוד להשקיע אז זה לא משנה כבר אם זה כן מצדיק את התוספת או לא ,קניתה על עפי התקציב וזה סבבה וככה קונים.
אבל באופן כללי סדרה 7 ו 8 של סמסונג הרבה יותר טובות מסדרה 6 , גם באיכות תמונה ,גם בסמארט וגם בתוספות +שדרוג עתידי, רק המצלמה המובנת בטלוויזיה שווה אלף ש"ח .(כלומר אם אתה עכשיו רוצה לקנות לסדרה 6 מצלמה זה יעלה כ 1000ש"ח) , אז למי שיש את הכסף כן שווה לו להוסיף עוד 4,5 אלף זאת לדעתי.
מה שכן לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו סדרה 6 לא(פחות) סובלת מתופעת עננות/זליגת אור כמו סדרה 7 ו 8 של סמסונג אז נקודת זכות חשובה לסדרה 6.(זאת על סמך שראיתי מסדרה 6 דגם ES6200 בלבד).
לפחות שדרגת ל 3שנים אחריות?
והאם ממשק עבודה של הטלוויזיה הוא בעברית?
שמע אם לא היה לך את ה 4.5 אלף עוד להשקיע אז זה לא משנה כבר אם זה כן מצדיק את התוספת או לא ,קניתה על עפי התקציב וזה סבבה וככה קונים.
אבל באופן כללי סדרה 7 ו 8 של סמסונג הרבה יותר טובות מסדרה 6 , גם באיכות תמונה ,גם בסמארט וגם בתוספות +שדרוג עתידי, רק המצלמה המובנת בטלוויזיה שווה אלף ש"ח .(כלומר אם אתה עכשיו רוצה לקנות לסדרה 6 מצלמה זה יעלה כ 1000ש"ח) , אז למי שיש את הכסף כן שווה לו להוסיף עוד 4,5 אלף זאת לדעתי.
מה שכן לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו סדרה 6 לא(פחות) סובלת מתופעת עננות/זליגת אור כמו סדרה 7 ו 8 של סמסונג אז נקודת זכות חשובה לסדרה 6.(זאת על סמך שראיתי מסדרה 6 דגם ES6200 בלבד).
לפחות שדרגת ל 3שנים אחריות?
והאם ממשק עבודה של הטלוויזיה הוא בעברית?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שוב לא הבנתי...מה קנית? 6100 או 6300?לאונרדו כתב:רכשתי את סמסונג ES6100/6300 55" ואומנם יש הבדלים אבל הם לא שווים את תוספת המחיר של 4500 ש"ח
אתה מסכים איתי?...
פרללי או רשמי?