עצה מהמומחים לרכישת ממיר עידן+ +++
-
GilYaacoby
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום רב ,
קראתי את הסיקור של בני וליאור ואני צריך קצת סדר ...
היום המחשב שלי שמשמש אותי גם כמחשב מדיה עם XBMC וכל מה שאפשר להוציא ממחשב בחיבור HDMI ל-TV
האם ניתן לחבר את הממיר (גארמין ודומיו) למחשב במקום ל-TV וכך להפוך את המחשב לתחנה היחידה שאליה אני מחובר ב-TV ודרכה לראות את כל השידורים - טלויזיה אינטרנטית , עידן + וכל שאר הסרטים ותכנים שיש לי על המחשב.
שאלה נוספת - האם ניתן לחבר דיסק קשיח לממיר דיגיטלי (איזה סוג חיבור מדובר ?)
האם קיימים דיסקים קשיחים ניידים שמצד אחד אני יוכל להקליט תכנים מהממיר ומצד שני להזין אותו בתכנים גם מהמחשב בחיבור USB / HDMI ?
שורה תחתונה ... בכדי להתנתק סופית מהכבלים לתכני TV . איזה ממיר מומלץ ALI , AMD , פירמה , דגם ?
בתודה מראש,
קראתי את הסיקור של בני וליאור ואני צריך קצת סדר ...
היום המחשב שלי שמשמש אותי גם כמחשב מדיה עם XBMC וכל מה שאפשר להוציא ממחשב בחיבור HDMI ל-TV
האם ניתן לחבר את הממיר (גארמין ודומיו) למחשב במקום ל-TV וכך להפוך את המחשב לתחנה היחידה שאליה אני מחובר ב-TV ודרכה לראות את כל השידורים - טלויזיה אינטרנטית , עידן + וכל שאר הסרטים ותכנים שיש לי על המחשב.
שאלה נוספת - האם ניתן לחבר דיסק קשיח לממיר דיגיטלי (איזה סוג חיבור מדובר ?)
האם קיימים דיסקים קשיחים ניידים שמצד אחד אני יוכל להקליט תכנים מהממיר ומצד שני להזין אותו בתכנים גם מהמחשב בחיבור USB / HDMI ?
שורה תחתונה ... בכדי להתנתק סופית מהכבלים לתכני TV . איזה ממיר מומלץ ALI , AMD , פירמה , דגם ?
בתודה מראש,
אתה יכול לקנות דונגל USB שישמש לך כמקלט לשידורי עידן+, והמחשב יבצע את הפענוח והשמירה של התכנים לדיסקים שלו. ככה אתה גם מוזיל את עלות קניית המקלט (ניתן למצוא בזיל הזול ב-EBAY או DEALEXTREAM), גם לא צריך להסתבך עם חיבור ממיר חיצוני למחשב, וגם יכול להשתמש בדיסקים של המחשב, ולא לקנות דיסקים חיצוניים, והכל נתמך ב-XBMC.
-
GilYaacoby
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
oreach .... נשמע מעניין ...
הרעיון נשמע מעניין ....
אתה יכול לשלוח לינק לדוגמת דונגל כזה...
רכשתי היום ג'רמיין ואם יש פתרון יותר איכותי אני עוד יכול להחזיר את הממיר לחנות ...
אנא , פרט קצת יותר ...
אתה יכול לשלוח לינק לדוגמת דונגל כזה...
רכשתי היום ג'רמיין ואם יש פתרון יותר איכותי אני עוד יכול להחזיר את הממיר לחנות ...
אנא , פרט קצת יותר ...
פשוט חפש DVB-T USB באתרים הללו, ושים לב שאתה מחפש דונגל עם חיבור אנטנה רגיל, כדי שתוכל לחבר הזנת אנטנה ישירה, וללא מתאם שמוריד את עוצמת הקליטה. למשל זה שעולה 10$. אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית, אבל נראה על-פי המפרט שלא צריכה להיות בעיה.
אם אתה רוצה לקנות בארץ אז יש כאן למשל, אבל אי-אפשר לראות לפי התמונה אם זה חיבור אנטנה רגיל או לא.
אם אתה רוצה לקנות בארץ אז יש כאן למשל, אבל אי-אפשר לראות לפי התמונה אם זה חיבור אנטנה רגיל או לא.