כרגיל כמו כולם אומרים: הוט, שקרנים, גנבים, מחיר לא נכון,
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
רק לפני 3 חודשים כתבתי לכם בפורום הזה שהתחברתי להוט במחיר מיוחד של 139 שח,
זה הסיפור המלא:
חברה של שקרנים! היה לי חיבור לאינטרנט ב70 שח והייתי מחובר לטלוויזיה אנלוגי בלי ממיר, אחרי שהיה אצלי טכנאי ואמר שזה אסור התקשרו אלי מהחברה כעבור כמה שעות הציעו לי להתחבר באופן חוקי אמרתי שאני לא מעוניין אבל ניתקתי את הטלוויזיה, הנציג אמר שהוא מתקשר מהטךפון האישי שלו הי השיחות מוקלטות והוא רוצה לתת לי מבצע מיוחד ואז הוא התקשר ואמר שאם אני לא מתחבר חוקי הם ישלחו לי מכתב מעורך דין ממש איום! התחברתי חוקי למבצע מיוחד שנאמר לי 129שח טלוויזה ואינטרנט 10שח ממיר מקליט ו20שח vod אחרי חודשיים חינם, 300שח התקנה ב6 תשלומים. הסכמתי בלי ברירה כל כך הי לא רציתי להסתבך עם עורך דין עכשיו אני מגלה חיוב של 303 שח
כי רק כטלויזיה עולה 129 האינטרנט 79 הממיר המקליט 45 וכמובן vod ב 20, התקשרתי לברר ואמרו לי שזה הסיכום מכירה שיש ולזה הסכמתי ממש שקרנים, אני מתנתק מבחברה הגרועה הזאת מגיש תלונה במועצה לצרכנות ומבטיח לעשות שירות רע לחברה בכל מקום בכל אתר בכל פורום העיקר שלא יתחברו אליהם,
זה הסיפור המלא:
חברה של שקרנים! היה לי חיבור לאינטרנט ב70 שח והייתי מחובר לטלוויזיה אנלוגי בלי ממיר, אחרי שהיה אצלי טכנאי ואמר שזה אסור התקשרו אלי מהחברה כעבור כמה שעות הציעו לי להתחבר באופן חוקי אמרתי שאני לא מעוניין אבל ניתקתי את הטלוויזיה, הנציג אמר שהוא מתקשר מהטךפון האישי שלו הי השיחות מוקלטות והוא רוצה לתת לי מבצע מיוחד ואז הוא התקשר ואמר שאם אני לא מתחבר חוקי הם ישלחו לי מכתב מעורך דין ממש איום! התחברתי חוקי למבצע מיוחד שנאמר לי 129שח טלוויזה ואינטרנט 10שח ממיר מקליט ו20שח vod אחרי חודשיים חינם, 300שח התקנה ב6 תשלומים. הסכמתי בלי ברירה כל כך הי לא רציתי להסתבך עם עורך דין עכשיו אני מגלה חיוב של 303 שח
כי רק כטלויזיה עולה 129 האינטרנט 79 הממיר המקליט 45 וכמובן vod ב 20, התקשרתי לברר ואמרו לי שזה הסיכום מכירה שיש ולזה הסכמתי ממש שקרנים, אני מתנתק מבחברה הגרועה הזאת מגיש תלונה במועצה לצרכנות ומבטיח לעשות שירות רע לחברה בכל מקום בכל אתר בכל פורום העיקר שלא יתחברו אליהם,
נערך לאחרונה על ידי guyyg ב 31/07/2012 17:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
נאה דורש, נאה מקיים
^^^
הם לא לקוחות, הם חבורה של גנבים המשתמשים בשירותים של הוט בלי לשלם אגורה, שיגידו תודה שבכלל נותנים להם אופציה לצאת מזה ולא להיפגש בבית משפט.
הם לא לקוחות, הם חבורה של גנבים המשתמשים בשירותים של הוט בלי לשלם אגורה, שיגידו תודה שבכלל נותנים להם אופציה לצאת מזה ולא להיפגש בבית משפט.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
dor8 כתב:הגונב מגנב פטור !
...
מבחינה משפטית זה נתון לדיון : אם אתה לא מקודד את השידורים, ומישהו צופה בזה באמצעות הציוד הרגיל שלו, עד כמה הוא באמת "גנב".
אם מישהו היה תולה עיתון יומי מול חלון ביתך, ואתה היית מציץ בו, האם אתה גנב ?
אבל כל הדיון כבר לא אקטואלי, כי האנלוגי ירד למעשה.
אבל כל הדיון כבר לא אקטואלי, כי האנלוגי ירד למעשה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני חושב שאתה טועה, כי יש צורך בהתחברות לתשתית, זה צעד אסור, כי מדובר בתשתית פרטית.אם להשאוות עם העיתון, אז זה לא בדיוק העיתון שתלוי מבחוץ, אלא אתה הצמדת אחד העתקים של עיתון לחלון שלך ללא רשות.sathack כתב:מבחינה משפטית זה נתון לדיון : אם אתה לא מקודד את השידורים, ומישהו צופה בזה באמצעות הציוד הרגיל שלו, עד כמה הוא באמת "גנב".
אבל כל הדיון כבר לא אקטואלי, כי האנלוגי ירד למעשה....