ייעוץ לפני רכישת גאלקסי 3!
לאחרונה התעניינתי מאוד בקניית המכשיר גאלקסי 3..אני די סגור על חנות אבל יש לי כמה פינות שאני רוצה לסגור
עקב צפיות בנושאים שאנשים פתחו בנושא.
לגבי קניית מכשיר ב KSP הבנתי שהרום מגיע מT-MOBILE משהו בסגנון ושזה לא הכי מומלץ..כמה זה נכון? וכמה זה קריטי? האם למנוע קניה מKSP בגלל זה?
האם הכי כדי לקנות את המכשיר עם רום מקורי של סמסונג שפשוט עובר רוט ומכניסים לו תמיכה בעברית?
הבנתי שיש כל מיני חנויות שמוכרות את המכשיר מחברות כאלה ואחרות מאירופה
השאלה שלי בגדול היא כזאת.
כמה משנה מאיפה אני אקנה? מבחינת רום המכשיר. ואם כן מאיפה הכי מומלץ (אם אפשר לפרסם בפורום כמובן)
עקב צפיות בנושאים שאנשים פתחו בנושא.
לגבי קניית מכשיר ב KSP הבנתי שהרום מגיע מT-MOBILE משהו בסגנון ושזה לא הכי מומלץ..כמה זה נכון? וכמה זה קריטי? האם למנוע קניה מKSP בגלל זה?
האם הכי כדי לקנות את המכשיר עם רום מקורי של סמסונג שפשוט עובר רוט ומכניסים לו תמיכה בעברית?
הבנתי שיש כל מיני חנויות שמוכרות את המכשיר מחברות כאלה ואחרות מאירופה
השאלה שלי בגדול היא כזאת.
כמה משנה מאיפה אני אקנה? מבחינת רום המכשיר. ואם כן מאיפה הכי מומלץ (אם אפשר לפרסם בפורום כמובן)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תוסיף TAX על קניה בחו"ל,sinbad2 כתב:איך רכישה בחול חוסכת רק 400 שח? באמזון הוא נמכר בכ 620 דולר בעוד בארץ המחיר הוא כ 3500 אם אינני טועה.
דבר יותר קריטי לפני קנייה זה נושא ההתחממות של הטלפון עד כדי שריפה החלק התחתון,יש חדש בנוגע לזה?...
זה מתקרב להפרש של 400 שקלים
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תלוי איזה חו"ל, אבל גם אם ניקח את המס בניו יורק, אחד הגבוהים בארה"ב, 620 דולר יוצא 2700 ש"ח.Lior_M כתב:תוסיף TAX על קניה בחו"ל,sinbad2 כתב:איך רכישה בחול חוסכת רק 400 שח? באמזון הוא נמכר בכ 620 דולר בעוד בארץ המחיר הוא כ 3500 אם אינני טועה.
דבר יותר קריטי לפני קנייה זה נושא ההתחממות של הטלפון עד כדי שריפה החלק התחתון,יש חדש בנוגע לזה?...
זה מתקרב להפרש של 400 שקלים...
בארה"ב עדיין יש אפשרויות לקנות בלי מס למרות שהן נעלמות.
עד ספטמבר (לא חותם, צריך לבדוק עד מתי אבל זה בקרוב מסתים) אפשר להזמין לקליפורניה (מחנות ממדינה אחרת) בלי מס.
משה
לא לקנות מכשיר מחנות כלשהי בגלל רום שמותקן עליו זה קצת מוגזם לדעתי... גם אני קניתי את שלי מחנות פרטית והיה עליו רום שהם בישלו בשביל תפריטים ומקלדת בעברית אבל איך שהגעתי הביתה צרבתי עליו את ה-CM9 וזהו (ה-CM9 מבוסס על ה-AOSP של גוגל - יש שם כבר עברית מובנית עוד מימי ICS).
לדעתי כל מי שמחליט לקנות מכשיר אנדרויד ילמד מהר מאוד את כל הנושא של הצריבות הרומים המבושלים ושהם הרבה יותר טובים מהסטוקים...
לדעתי כל מי שמחליט לקנות מכשיר אנדרויד ילמד מהר מאוד את כל הנושא של הצריבות הרומים המבושלים ושהם הרבה יותר טובים מהסטוקים...
אם לא קנית אז יש לי שני דברים לציין על ksp.
הדבר הטוב הוא המחיר בתשלומים. אני לא יודע מה כעת אבל לפני שלושה שבועות כשאני קניתי המחיר שלהם בזאפ לא היה כ"כ טוב בבדיקה ראשונה. מצד שני, אם קונים בתשלומים אז לי זה יצא הכי זול. חד משמעי. כי הם פורסים ל 12 תשלומים בלי ריבית. בכל המקומות האחרים זה מוסיף 200-300 ש"ח לעלות.
אז גם הם היו היחידים עם מכשירים כחולים באותו המחיר.
הדבר הפחות טוב (לא רלוונטי לחלק מהרוכשים) הוא שמדובר בחנות שלא מתמחה בסלולר. כלומר מעבר למכירת המכשיר אין להם איך לעזור לך. אם אתה קונה בחנות סלולר ואחרי יומיים רוצה הסברים, תקלות וכו יעזרו לך במקום. יש תכנאי ומבינים בסחורה שמכרו לך. ב KSP אין את האופציה הזו. אני מניח שאם יש תקלה יעמדו מאחורי האחריות שלהם אבל זה לא בדיוק אותו הדבר.
הדבר הטוב הוא המחיר בתשלומים. אני לא יודע מה כעת אבל לפני שלושה שבועות כשאני קניתי המחיר שלהם בזאפ לא היה כ"כ טוב בבדיקה ראשונה. מצד שני, אם קונים בתשלומים אז לי זה יצא הכי זול. חד משמעי. כי הם פורסים ל 12 תשלומים בלי ריבית. בכל המקומות האחרים זה מוסיף 200-300 ש"ח לעלות.
אז גם הם היו היחידים עם מכשירים כחולים באותו המחיר.
הדבר הפחות טוב (לא רלוונטי לחלק מהרוכשים) הוא שמדובר בחנות שלא מתמחה בסלולר. כלומר מעבר למכירת המכשיר אין להם איך לעזור לך. אם אתה קונה בחנות סלולר ואחרי יומיים רוצה הסברים, תקלות וכו יעזרו לך במקום. יש תכנאי ומבינים בסחורה שמכרו לך. ב KSP אין את האופציה הזו. אני מניח שאם יש תקלה יעמדו מאחורי האחריות שלהם אבל זה לא בדיוק אותו הדבר.