חדש מסנהייזר - ממיר D/A ומגבר אזניות HDVD 800
-
valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
בתערוכת מינכן High-End 2012 סנהייזר חשפו את HDVD 800 - ממיר D/A ומגבר אוזניות, שלל כניסות דיגיטליות (כולל USB) שתומכות 24bit/192kHz. מתוכנן לצאת בספטמבר השנה. בשורה לבעלי האוזניות כמו 650, 700, ו - HD800.
-
valer_valer
- חבר ותיק

בטוח שזו לא אופציה היחידה.
ההשקעה במקור היא מילת המפתח כאן. בדקתי לא מעט DAC ים איכותיים (יש פה כמה) ואפילו מגבר משולב עם יציאת אוזניות דרך נגד הפרדה של 200 אוהם לא מצליח לקלקל לגמרי את החוייה. אבל גם ההפך נכון ...
ההשקעה במקור היא מילת המפתח כאן. בדקתי לא מעט DAC ים איכותיים (יש פה כמה) ואפילו מגבר משולב עם יציאת אוזניות דרך נגד הפרדה של 200 אוהם לא מצליח לקלקל לגמרי את החוייה. אבל גם ההפך נכון ...
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מוצר רע זה בטוח לא יהיה, השאלה היא האם מוצר דומה (לא של סנייזר) באותה רמת מחיר יהיה טוב יותר או רע יותר. לדוגמה עיין ערך בייר A1.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
-
valer_valer
- חבר ותיק

איפה ? אס ג'י ייבאו אותו כבר לארץ ?dadab12 כתב:טוב, קניתי את ה-MDAC הוא אצלי בבית, ואני חייב להגיד שהמקור הוא מה שקובע, לפחות לפי ה-HD800.
החלטתי שאני לא מתכוון לחכות לסנהייזר, למה? כי זה כיף לשדרג הכול לאט לאט, גם כשאין כסף בלאט...
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
כן, חזרו על המלה "סימטרית" בערך 4 פעמים.vek44acm כתב:ממש קופסאת ההפתעות.
לקחו את כל הטרנדים הכי עדכניים:
1.DAC USB כשר למהדרין.
2.הגברה דיגטלית סימטרית (שזה???).
3.מארז עתידני.
המלצה חמה לא לקנות לפני שמיעה, אפילו אם הביקורות מפרגנות....
בחירה קפדנית של חוטים, חוגת עוצמה מיוחדת עם זרוע של 20 ס"מ שחוסכת חוטים בsignal path, כניסות Balanced , וכו.
נראה כמו נסיון להרגיע כאבים במקומות שונים אצל אודיופילים חסרי שקט.
אולי הוא ישמע מצויין אבל בטוח שתקציב השיווק היה לא פחות מתקציב הפיתוח...
תתחדש מאוד. איך אתה מאפיין את הסאונד, בהשוואה לODAC?dadab12 כתב:טוב, קניתי את ה-MDAC הוא אצלי בבית, ואני חייב להגיד שהמקור הוא מה שקובע, לפחות לפי ה-HD800.
החלטתי שאני לא מתכוון לחכות לסנהייזר, למה? כי זה כיף לשדרג הכול לאט לאט, גם כשאין כסף בלאט...
הA1 הוא סינגל אנדד ועולה חצי מהHDVD800 אאל"ט, שהוא באלנאסד מלא (כלומר סימטרי) כך שאחד מהם עדיף בבירור לפחות בפן הטכני. שאלה באמת אם זה יתרגם בסאונד.slavazh כתב:מוצר רע זה בטוח לא יהיה, השאלה היא האם מוצר דומה (לא של סנייזר) באותה רמת מחיר יהיה טוב יותר או רע יותר. לדוגמה עיין ערך בייר A1....
אהלן אילן!Ilyan כתב:תתחדש מאוד. איך אתה מאפיין את הסאונד, בהשוואה לODAC?dadab12 כתב:טוב, קניתי את ה-MDAC הוא אצלי בבית, ואני חייב להגיד שהמקור הוא מה שקובע, לפחות לפי ה-HD800.
הA1 הוא סינגל אנדד ועולה חצי מהHDVD800 אאל"ט, שהוא באלנאסד מלא (כלומר סימטרי) כך שאחד מהם עדיף בבירור לפחות בפן הטכני. שאלה באמת אם זה יתרגם בסאונד.slavazh כתב:מוצר רע זה בטוח לא יהיה, השאלה היא האם מוצר דומה (לא של סנייזר) באותה רמת מחיר יהיה טוב יותר או רע יותר. לדוגמה עיין ערך בייר A1.......
כרגע אין לי זמן לביקורת וגם לא בדקתי את זה לעומק אבל מהתרשמות ראשונה זה הבדל של שמים וארץ.
למרות שהODAC משתפר מיום ליום. בכל מקרה אתה מוזמן עם או בלי הציוד שלך להתרשם בעצמך מתי שבא לך.
גם את ולרי הבית פתוח אבדתי את המפתח
אהלן אילן!Ilyan כתב:תתחדש מאוד. איך אתה מאפיין את הסאונד, בהשוואה לODAC?dadab12 כתב:טוב, קניתי את ה-MDAC הוא אצלי בבית, ואני חייב להגיד שהמקור הוא מה שקובע, לפחות לפי ה-HD800.
הA1 הוא סינגל אנדד ועולה חצי מהHDVD800 אאל"ט, שהוא באלנאסד מלא (כלומר סימטרי) כך שאחד מהם עדיף בבירור לפחות בפן הטכני. שאלה באמת אם זה יתרגם בסאונד.slavazh כתב:מוצר רע זה בטוח לא יהיה, השאלה היא האם מוצר דומה (לא של סנייזר) באותה רמת מחיר יהיה טוב יותר או רע יותר. לדוגמה עיין ערך בייר A1.......
כרגע אין לי זמן לביקורת וגם לא בדקתי את זה לעומק אבל מהתרשמות ראשונה זה הבדל של שמים וארץ.
למרות שהODAC משתפר מיום ליום. בכל מקרה אתה מוזמן עם או בלי הציוד שלך להתרשם בעצמך מתי שבא לך.
גם את ולרי הבית פתוח אבדתי את המפתח
-
valer_valer
- חבר ותיק

נסה את זהdadab12 כתב:טוב, קניתי את ה-MDAC הוא אצלי בבית, ואני חייב להגיד שהמקור הוא מה שקובע, לפחות לפי ה-HD800.
http://www.pinkfishmedia.net/forum/show ... 306&page=5