זקוק להמלצה על סט רמקולים לקולנוע ביתי וגם למוסיקה, בסכום של כ 3000 ש"ח
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
היי,
כפי שציינתי, רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי וגם מוסיקה, ביחס של 20% מוסיקה והשאר קולנוע ביתי.
לא מחפש רמקולים גדולים, אבל יש נחמדים בצורת טוואר, לפחות לקדמיים...
יש כזה מבחר בזאפ, שכבר אין לי מושג מה לראות, מה לשמוע.
הרסיבר שלי הוא של ימאה RXV467 וכפי שציינתי, התקציב הוא כ 3K.
אשמח להצעות...
פליקס
כפי שציינתי, רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי וגם מוסיקה, ביחס של 20% מוסיקה והשאר קולנוע ביתי.
לא מחפש רמקולים גדולים, אבל יש נחמדים בצורת טוואר, לפחות לקדמיים...
יש כזה מבחר בזאפ, שכבר אין לי מושג מה לראות, מה לשמוע.
הרסיבר שלי הוא של ימאה RXV467 וכפי שציינתי, התקציב הוא כ 3K.
אשמח להצעות...
פליקס
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

היי יובל,Yuval11 כתב:תנסה לשמוע את הטאנויי TFX , זה סט 5.1 שהחליף את הSFX. היה לי את הSFX והוא סט לא רע בכלל.
אני מאמין שהמחיר שלו צריך להיכנס לתקציב שלך כי הסדרה הקודמת עלתה פחות מ3 אלף....
ה SFX עולה 3900 וה TFX עולה סה"כ 4500 ש"ח.
אם יש לך מקום שמוכרים אותם במחירים שהזכרת, אשמח להכיר אותו...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. אין שום סיכוי שבעולם שבימאהה 467 כתוב לך לחבר רמקולים בעלי עכבה נומינלית של 4 אוהם..!
2. אם המחירים שאתה מציין הם מזאפ, תעשה לעצמך טובה גדולה ולך לחנות מתמחה - אתה יכול בקלות עם קצת מו"מ להוריד מאות ש"ח מהמחירים שמצוטטים בזאפ!
2. אם המחירים שאתה מציין הם מזאפ, תעשה לעצמך טובה גדולה ולך לחנות מתמחה - אתה יכול בקלות עם קצת מו"מ להוריד מאות ש"ח מהמחירים שמצוטטים בזאפ!
nice_guy כתב:היי זיו,...
נראה לי אחלה סט, אבל יש בעיה קטנה,
העקבה שלהם 8 אום, וברסיבר שלי רשום לחבר רמקולים 4 אום.
האם זה לא יצור בעיה בווליום גבוה?...
שכתוב "לחבר רמקולים בעלי עכבה של 4 אוהם" הכוונה היא שלא כדאי לנסות לחבר רמקולים בעלי עכבה נמוכה יותר.
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

Epony היקר,epony כתב:1. אין שום סיכוי שבעולם שבימאהה 467 כתוב לך לחבר רמקולים בעלי עכבה נומינלית של 4 אוהם..!![]()
![]()
2. אם המחירים שאתה מציין הם מזאפ, תעשה לעצמך טובה גדולה ולך לחנות מתמחה - אתה יכול בקלות עם קצת מו"מ להוריד מאות ש"ח מהמחירים שמצוטטים בזאפ!...
הביטחון המופרז שלך נובע ממה בדיוק? במגבר 467, אפשר לחבר רק רמקולים עם עכבה נומינלית של 4אום.
אין שום אפשרות לשנות אותו אפילו ל 8אום.
אני מדבר כבעליו של המגבר וכמישהו שקרא את חוברת ההפעלה מההתחלה לסוף ומהסוף להתחלה.
יש לך אולי חנות להמליץ?
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

זיו, אתה בטוח ?zeev78 כתב:nice_guy כתב:היי זיו,...
נראה לי אחלה סט, אבל יש בעיה קטנה,
העקבה שלהם 8 אום, וברסיבר שלי רשום לחבר רמקולים 4 אום.
האם זה לא יצור בעיה בווליום גבוה?...
שכתוב "לחבר רמקולים בעלי עכבה של 4 אוהם" הכוונה היא שלא כדאי לנסות לחבר רמקולים בעלי עכבה נמוכה יותר....
כלומר יש רסיברים שיש להם אופציה לקבוע עכבת כניסה ל 4 או 8 ואולי 6, יש נמוך מ 4
במגבר שלי רשום לחבר לרמקולים עם עכבת כניסה 4 אום.
אני לא רוצה להרוס לא את המגבר ולא את הרמקולים.
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: TFX עולים 2,500 "ח בחנות מתמחה
מיקו,miko79 כתב:קצת משא ומתן...
יש לך חנות שאתה מכיר שתמכור לי כזה סט במחיר שציינת? חדש מקופסא ?
אשמח לשמוע על החנות...
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה בטוח שאתה בטוח?? כי הרגע עברתי על כל המדריך למשתמש של ה-RX-V467 וכתוב שם במפורש שהמגבר מיועד לעבוד עם רמקולים בעלי עכבה נומינלית של 6 או 8 אוהם. לא מצויין דבר לגבי 4 אוהם..!nice_guy כתב:Epony היקר,epony כתב:1. אין שום סיכוי שבעולם שבימאהה 467 כתוב לך לחבר רמקולים בעלי עכבה נומינלית של 4 אוהם..!![]()
![]()
2. אם המחירים שאתה מציין הם מזאפ, תעשה לעצמך טובה גדולה ולך לחנות מתמחה - אתה יכול בקלות עם קצת מו"מ להוריד מאות ש"ח מהמחירים שמצוטטים בזאפ!...
הביטחון המופרז שלך נובע ממה בדיוק? במגבר 467, אפשר לחבר רק רמקולים עם עכבה נומינלית של 4אום.
אני מדבר כבעליו של המגבר וכמישהו שקרא את חוברת ההפעלה מההתחלה לסוף ומהסוף להתחלה.
יש לך אולי חנות להמליץ?...
לראיה, תלחץ על כפתורי ה-POWER וה-STRAIGHT ביחד כדי להיכנס ל-ADVANCED SETUP, ותשתמש בכפתורי ה-PROGRAM כדי להגיע להגדרה של .SP IMP (קיצור של Speaker Impedance, כלומר "עכבת רמקולים") - אתה תראה שיש רק שתי אופציות: מינימום 8 אוהם או מינימום 6 אוהם.
יתר על כן, בשרשור "הרשמי" של הרסיבר הזה ב-AVSFORUM מומלץ כבר בפוסט הראשון לחבר לרסיבר הזה רמקולים בעלי נצילות גבוהה ועכבה נומינלית של 8 אוהם.
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקי, בדקתי את הנושא שוב, ואני חייב התנצלותepony כתב:אתה בטוח שאתה בטוח?? כי הרגע עברתי על כל המדריך למשתמש של ה-RX-V467 וכתוב שם במפורש שהמגבר מיועד לעבוד עם רמקולים בעלי עכבה נומינלית של 6 או 8 אוהם. לא מצויין דבר לגבי 4 אוהם..!nice_guy כתב:Epony היקר,epony כתב:1. אין שום סיכוי שבעולם שבימאהה 467 כתוב לך לחבר רמקולים בעלי עכבה נומינלית של 4 אוהם..!![]()
![]()
יש לך אולי חנות להמליץ?...![]()
לראיה, תלחץ על כפתורי ה-POWER וה-STRAIGHT ביחד כדי להיכנס ל-ADVANCED SETUP, ותשתמש בכפתורי ה-PROGRAM כדי להגיע להגדרה של .SP IMP (קיצור של Speaker Impedance, כלומר "עכבת רמקולים") - אתה תראה שיש רק שתי אופציות: מינימום 8 אוהם או מינימום 6 אוהם.
יתר על כן, בשרשור "הרשמי" של הרסיבר הזה ב-AVSFORUM מומלץ כבר בפוסט הראשון לחבר לרסיבר הזה רמקולים בעלי נצילות גבוהה ועכבה נומינלית של 8 אוהם....
אני התבלבלתי והעכבה היא אכן 8 אוהם, אך אין לי את האפשרות לשנות את העכבה מאחר והמכשיר הוא לא מארה"ב ולא קנדה, ולכן הפונקציה שהזכרת, לא רלוונטית...
הבילבול נבע מזה שכשרכשתי את הרסיבר לפני כשנה חשבתי להחליף את הרמקולים אז, והתעניינתי בקליפטש, ושם הרמקולים הם 4 אוהם ושאלתי את אותה השאלה רק הפוך...
אז מה יכול לקרות אם אני מחבר רמקולים בעלי עכבה נומינאלית של 4 אוהם ובעלי נצילות גבוהה של 89DB ?
- epony
- חבר במועדון 10K

בגדול, כלום, אבל יש סיכוי שהרסיבר שלך לא יהיה מסוגל להתמודד עם עכבה נומינלית של 4 אוהם בווליום מאוד מאוד גבוה (קרוב למקסימום...), ואז יופעל מנגנון ניתוק אוטומטי שיכבה את הרסיבר שלך.
מה שכן, ברגע שהרסיבר מתאמץ להניע רמקולים ככה, אפילו אם הוא לא מגיע למצב של עומס יתר וניתוק אוטומטי, ההגברה עדיין מאבדת מהאיכות שלה, כך שבמקרה שאתה הולך על רמקולים עם עכבה של 4 אוהם, מומלץ בחום להתאים להם רסיבר שיכול להניע אותם כמו שצריך.
מה שכן, ברגע שהרסיבר מתאמץ להניע רמקולים ככה, אפילו אם הוא לא מגיע למצב של עומס יתר וניתוק אוטומטי, ההגברה עדיין מאבדת מהאיכות שלה, כך שבמקרה שאתה הולך על רמקולים עם עכבה של 4 אוהם, מומלץ בחום להתאים להם רסיבר שיכול להניע אותם כמו שצריך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
זה יהיה ממש פשע לחבר רמקולים 4 אום לרסיבר כזה.
אתה יודע מה, גם 6 אום זה גבולי (אבל אפשרי)...במידה ותאזין בווליומים גבוהים הרסיבר יכנס למגננה ויכבה.
זו אחת הסיבות שצריך לשנות בהגדרות ברסיבר ל6. מסיבת הגנה על הרסיבר (לא על הרמקולים כמו שהרבה חושבים).
לך על ההמלצה של zeev78
אתה יודע מה, גם 6 אום זה גבולי (אבל אפשרי)...במידה ותאזין בווליומים גבוהים הרסיבר יכנס למגננה ויכבה.
זו אחת הסיבות שצריך לשנות בהגדרות ברסיבר ל6. מסיבת הגנה על הרסיבר (לא על הרמקולים כמו שהרבה חושבים).
לך על ההמלצה של zeev78