HomeTheater קיבל כוכב משלו ב The Internet Map
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
זוהי מפה שמנסה לתאר את הקשרים בין אתרים שונים בעולם. הבחור כתב אלגוריתם מתמטי שנותן לכל אתר כוכב בגודל שתלוי בכמות התנועה באתר. המיקום של הכוכב יוצר קשר עם אתרים סמוכים. כלומר, אנשים שמשתמשים ב hometheater משתמשים גם באתרים שהכוכב שלהם ממוקם קרוב לכוכב של hometheater.
בדרך כלל רואים כוככב גדול באמצע ומסביבו כוכבים קטנים לווינים. תבצע זום אאוט זה מעניין לראות את זה.
בדרך כלל רואים כוככב גדול באמצע ומסביבו כוכבים קטנים לווינים. תבצע זום אאוט זה מעניין לראות את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אני לא טועה, ראיתי מישהו שמתייחס לאתר הזה ולמפה הזאת באחד מההרצאות TED האחרונות שצפיתי.
אני לא יודע איך זה בדיוק עובד בקשר לקשרים בין האתרים.
אבל כמו ש eagle75 אמר זה מראה את התעבורה באתר ביחס לתעבורה של כל האתרים האחרים באינטרנט וזה דיי יפה.
סגנון גוגל TRENDS המדהים עם כמות התעבורה.
האמתי לא תיארתי שהתעבורה של האתר כל כך גדולה, מסתבר שטעיתי ובגדול, זה דיי עיגול רציני. בעוגה הכללית!
לאתר. ולצוות.
אני לא יודע איך זה בדיוק עובד בקשר לקשרים בין האתרים.
אבל כמו ש eagle75 אמר זה מראה את התעבורה באתר ביחס לתעבורה של כל האתרים האחרים באינטרנט וזה דיי יפה.
סגנון גוגל TRENDS המדהים עם כמות התעבורה.
האמתי לא תיארתי שהתעבורה של האתר כל כך גדולה, מסתבר שטעיתי ובגדול, זה דיי עיגול רציני. בעוגה הכללית!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
רעיון נחמד ביותר... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.