מזרים מדיה עם XBMC
שלום לכולם
אני אספר בקצרה את הצרכים שלי , יש לי מחשב שמחובר כרגע ל 3 מסכים במקביל דרך טכנולוגיית Eye Finity של ATI .
יש לי מסך מחשב 23 של DELL FULL HD , 2 מסכים של פילפיס בגודל 37 ו 42 אינץ' FULL HD מדגם 4606 שניהם .
אני מעוניין לנתק את החיבור של כולם למחשב ושכל אחד ישאב נתונים מהראוטר או יחובר לסטרימר אבל אני חייב שהתוכנה שפועלת עליהם תהיה XBMC .
חשבתי ללכת על המחשב 74$ של אנדרואיד אך אין לו שלט שאני יכול לחבר אליו חוץ מזה דווקא פיתרון טוב ...
האם יש לכם רעיונות בשבילי ....
ולשאלה למה אני לא משאיר את זה ככה בגלל שכאשר טלוויזיה מחוברת למחשב כל הפונקציות "המיוחדות" שלה מתבטלות .....
אשמח לעזרתכם בנושא ...
בתודה מראש , גבי .
אני אספר בקצרה את הצרכים שלי , יש לי מחשב שמחובר כרגע ל 3 מסכים במקביל דרך טכנולוגיית Eye Finity של ATI .
יש לי מסך מחשב 23 של DELL FULL HD , 2 מסכים של פילפיס בגודל 37 ו 42 אינץ' FULL HD מדגם 4606 שניהם .
אני מעוניין לנתק את החיבור של כולם למחשב ושכל אחד ישאב נתונים מהראוטר או יחובר לסטרימר אבל אני חייב שהתוכנה שפועלת עליהם תהיה XBMC .
חשבתי ללכת על המחשב 74$ של אנדרואיד אך אין לו שלט שאני יכול לחבר אליו חוץ מזה דווקא פיתרון טוב ...
האם יש לכם רעיונות בשבילי ....
ולשאלה למה אני לא משאיר את זה ככה בגלל שכאשר טלוויזיה מחוברת למחשב כל הפונקציות "המיוחדות" שלה מתבטלות .....
אשמח לעזרתכם בנושא ...
בתודה מראש , גבי .
מצטער שאני נדחף לשרשור אבל הצרכים שלנו דומים.
אז אחרי כחודש החלטתי להפטר מהבוקסי בוקס.
אני מחפש סטרימר שתומך בXBMC.
משיטוט ארוך הבנתי שכרגע ניתן להתקין את XBMC על APPLE TV 2 פרוץ - המגבלה: רק 720P.
יש מצב שיצליחו להריץ על GOOGLE TV.
יש משהו שפספסתי?
אז אחרי כחודש החלטתי להפטר מהבוקסי בוקס.
אני מחפש סטרימר שתומך בXBMC.
משיטוט ארוך הבנתי שכרגע ניתן להתקין את XBMC על APPLE TV 2 פרוץ - המגבלה: רק 720P.
יש מצב שיצליחו להריץ על GOOGLE TV.
יש משהו שפספסתי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
נדמה שהפתרון שיתאים לכולכם הינו HTPC. כל פתרון אחר יהיה מוגבל במידה מסויימת עבור הצרכים שלכם.