פלזמה סמסונג למרחק 3.2 מטר. 43 או 51 אינץ' ?
שלום.
זו הודעה ראשונה שלי בפורום ,וקודם כל תודה לכותבים כאן שמהודעותיהם כבר החכמתי רבות...
אני מעוניין לקנות פלזמה לחדר השינה שלי כשהצפיה תהיה במרחק 3.2 מטר מהמסך.
רוב הצפיה תהיה בשידורי עידן בממיר המובנה .מתוכננת גם צפיה לא מאסיבית בסרטי 720p מהרשת.
כרגע אני מתמקד בפלזמה סמסונג 450e וההתלבטות שלי היא באיזה גודל לבחור .הבנתי שחלק מחברי הפורום מצדדים בבחירת מסך גדול ככל האפשר, ולעומתם יש הטוענים שלצורך צפיה בsd ,מסך גדול מידי יפגום בחויית הצפיה.
האם מרחק של 3.2 מטר למסך 51 נחשב קטן מידי ועדיף לקנות מסך בגודל 43 אינץ'?
ברור שאנסה להתרשם גם בחנות, אך זו אינה סביבת צפיה אידאלית, וגם לא ברור איזה תכנים משודרים בחנות .
אשמח אם אוכל להעזר בנסיון חברי הפורום.
זו הודעה ראשונה שלי בפורום ,וקודם כל תודה לכותבים כאן שמהודעותיהם כבר החכמתי רבות...
אני מעוניין לקנות פלזמה לחדר השינה שלי כשהצפיה תהיה במרחק 3.2 מטר מהמסך.
רוב הצפיה תהיה בשידורי עידן בממיר המובנה .מתוכננת גם צפיה לא מאסיבית בסרטי 720p מהרשת.
כרגע אני מתמקד בפלזמה סמסונג 450e וההתלבטות שלי היא באיזה גודל לבחור .הבנתי שחלק מחברי הפורום מצדדים בבחירת מסך גדול ככל האפשר, ולעומתם יש הטוענים שלצורך צפיה בsd ,מסך גדול מידי יפגום בחויית הצפיה.
האם מרחק של 3.2 מטר למסך 51 נחשב קטן מידי ועדיף לקנות מסך בגודל 43 אינץ'?
ברור שאנסה להתרשם גם בחנות, אך זו אינה סביבת צפיה אידאלית, וגם לא ברור איזה תכנים משודרים בחנות .
אשמח אם אוכל להעזר בנסיון חברי הפורום.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
51 אינצ' ל 3 מטר זה מצוייןdman23 כתב:אני צופה ממרחק 3 מ' במסך 51"
לא גדול מדי בכלל ולאחר זמן מה מתרגלים למרחק ובקלות ניתן להבין המלצות על מסך אפילו יותר גדול...
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 29/07/2012 23:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק שנושא האחריות הוא חשוב ביותר והכוונה היא לרכישת מסך הכולל אחריות של היבואן הרשמיTANDBERG כתב:תהנה. רק אל תחסוך על נושא האחריות. ....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"