המלצה לסטרימר עם קריטריונים מסוימים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

החלטתי לקנות סטרימר לטלוויזיית פנסוניק שמה שמפריע לי בה זה חוסר היכולת לנגן כתוביות בעברית.

מה חשוב לי?
הכנסת כתוביות עברית לכל סוג סרט בנפרד, כלומר שם הסרט יותאם לשם הכתוביות ושהסטרימר יוכל לזהות זאת ולנגן את שניהם יחד.

יציבות בניגון הסרטים - סביר להניח שאחבר לסטרימר כונן קשיח חיצוני, אך לא פוסלת את האפשרות לחבר גם רשת קווית.

תמיכה בפורמטים - רצוי כמה שיותר כולל הבעייתים עם ה-DTS.

Youtube ואפליקציות נוספות - יתרון, אך לא חובה.

boxee box - אהבתי את השלט עם המקלדת המלאה, אך הוא לא בתקציב. האם יש סטרימר נוסף עם שלט כזה?

תקציב בערך 500-600 ש"ח.

הסתכלתי על שלושה דגמים בינתיים:
popbox v8
LG DP1W
a.c ryan 73800

האם יש דגמים נוספים מומלצים?

אשמח לעזרה בנושא. תודה.

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

UP

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #3 

יש די הרבה סטרימרים כיום אשר הוכיחו את עצמם כבר ולכן ההתלבטות צריכה להיות קלה מכיוון שהדרישות שהוצגו הינן נפוצות כיום. קיים דביק עם שלל ביקורות על סטרימרים ועיון בביקורות השונות ובשרשורים הנילווים יעזור לך להבין איזה סטרימר מתאים עבורך.

חלק מהסטרימרים המובילים כרגע לפי סדר אקראי:
PopBox V8
BOXEE BOX
Dune TV-101/TV-301/D1
Popcorn Hour A-300/C-300/A-200/A-210/C-200

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

זיו,

תודה על התגובה.
אכן עיינתי במדריכים שכתבת לפני שפתחתי את האשכול.
אין לי יותר מדי התלבטות, אלא רק בין הPLAY ON לpopbox.
כל שאר הסטרימרים שכתבת לא עונים על התקציב שלי כלל.

השאלה היא מה עדיף מבין שני אלה? הם בסביבות אותו המחיר.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #5 

שני הסטרימרים שציינת יענו על הדרישות שלך.
כאשר שני הסטרימרים עולה דומה, אני הייתי בוחר בה- PopBox V8 וזה מכיוון שהוא מכיל פתרון MovieJukeBox נוח שכיף להשתמש בו.

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה, זיו.

נקנה ה-POPBOX V8. ההצעה של KSP לקנייתו ב-400 ש"ח כרגע הפכה את העסק למשתלם.

בינתיים, מהסתכלות ראשונית בלבד, מה שנראה זה שהמערכת זזה מעט לאט בכל הקשור ברשת, העובדה שאין מקלדת מלאה הורסת קצת את חוויית החיפוש.

קובץ אחד של סרט וכתוביות (נתמכים, כמובן) שפועלים כשורה במחשב היו לא מסונכרנים בעת החיבור לסטרימר והרצת הסרט קדימה, אך יש לציין כי מדובר בקבצים מעט ישנים. קובץ שהורד לאחרונה מסונכרן כשורה.

חייבת לציין לטובה את האפשרות לשלט דרך האנדרואיד. פיצ'ר לא רע בכלל.

זהו עד כה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

כאשר מבצעים הרצה של FF במהירויות שונות, התרגום נוטה לאבד סנכרון עם הוידאו. מומלץ להריץ רק עם הקפיצות של 30 שניות (לחיצה רצופה על החצים) או על ידי קפיצה לנקודת זמן מדוייקת.

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אין בעיה. לוקחת את זה לתשומת ליבי.

אז אחרי ששיחקתי איתו קצת וחיברתי אותו גם לרשת, אני חייבת לציין שזה פחות או יותר עונה על הדרישות.
שני דברים מהווים חסרון, אבל לא "שוברי עסקה", מבחינתי:
1. איטיות קטנה בדברים המוצגים ברשת. מאחר וזו לא המטרה הראשית שלי, אז זה לא כזה מציק לי.
2. חוסר במקלדת מלאה גם באפליקציה באנדרואיד\אייפון - לא כיף כל שנייה לערוך חיפוש ע"י שיטוט בשלט. אין פתרון לזה, נכון?

תודה על העזרה, זיו. אני מרוצה :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

1. איטיות באיזה מובן, בניווט בתיקיות ברשת? באפליקציות?
2. אני מאמין שקיים שלט עם מקלדת מלאה. צריך לשוטט קצת בפורומים של www.networkedmediatank.com ולחפש.

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

1. כן, התכוונתי לניווט באפליקציות שבמרקט ובאפליקציות שברשת. זה נראה כאילו הכל זז ב-slow motion. זה בייחוד מציק כשבאים לכתוב בחיפוש ב-YouTube.

2. בפורום הזה אין את המכשיר שלי. איפה אני אמורה לחפש? שמעת פעם על שלט (פיזי) עם מקלדת מלאה למכשיר הזה?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

1. אין פתרון לזה.
2. סביר להניח שקיים שלט מלא דרך אפליקציה. נסי כאן: http://forum.popbox.com/

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #12 

גם אני רכשתי הסטרימר הזה מהמבצע של KSP,
עד עכשיו ראיתי 4 סרטי Full HD, רובם 1080p וחשוב לי לציין שדווקא הכתוביות עובדות מעולה ולא נתקלתי בבעיות עם העברית.
פעם אחת הוצג לי ג'יבריש וישר לחצתי Stop ואז שוב Play והוצג טוב.

מאחר והתקנתי את הגרסא החדשה
http://support.popbox.com/article.aspx?id=1148
אני חושב שכאן היה הפתרון והבעיות תקיעות נעלמו (יותר נכון, המהירות קצת יותר מהיר, אבל עדיין לא מושלמת)

הסטרימר הזה דיי הפתיע אותי, לא ציפיתי לכזו תמורה למחיר.
סה"כ רציתי לראות סרטים עם תרגום, וכשיש אפשרות לHD 720p/1080p ללא תקיעות הדבר קוסם ויפה.
לא צריך יותר מזה, אני חושב שזה אחלה סטרימר להתחיל ולהכנס איתו לעולם הזה של הקולנוע הביתי - והוא עושה את העבודה שלו מעולה!!

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

Joha132,

שלא תבין לא נכון. מבחינת עלות-תועלת הסטרימר נהדר ואני לא מתחרטת כלל שקניתי אותו נכון לעכשיו.
הסרטים רצים מעולה. הבעיה הייתה רק בהרצה קדימה וזיו סידר לי את הנושא (כמובן שזו בעיה נפוצה בכללי ולא מיוחסת רק לסטרימר זה).
הבעיה שדיברתי עליה היא בעיקר באפליקציות ברשת ובמרקט, אבל זה לא משהו שחיפשתי מלכתחילה, כלומר זה רק בונוס. סתם לא נעים בעין כל האיטיות הזאת, אבל נחיה.

כשעשיתי התקנה הוא ביקש ממני לעדכן גרסא, האם יש גרסא נוספת אותה צריך להוריד מאתר האינטרנט?

שאלה נוספת - האם אתם מוציאים מהחשמל את הסטרימר כל פעם שאתם מסיימים להשתמש? אם אני לא מוציאה אותו (וכן, אני מכבה לגמרי, כך שהנורה הכחולה מפסיקה לדלוק), המכשיר עדיין נשאר חם.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #14 

or55555,
במידה והסטרימר מחובר לרשת האינטרנט, הוא דואג לבדוק בעצמו אם יש גרסאות קושחה חדשות ולעדכן אותך על קיומן. אם אין הודעה כזאת ממנו, סביר להניח כי אין קושחה חדשה בנמצא.

אין צורך לנתק מהחשמל את הסטרימר בתום השימוש. העובדה כי הוא נשאר חם למגע בזמן Standby הינה תקינה. צריכת החשמל בזמן הזה עומדת על וואטים בודדים.

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

איזו בעיה בהרצה קדימה?
שמתי לב לתזוזה איטית של פריימים בהרצה קדימה, גם כשהמצב על x8.. ואז פשוט רואים את הפריים שאמור להיות אחרי x שניות.
אשמח לדעת קצת יותר על דרך לשפר ההרצה הזו - למרות שלא מפריע לי לראות קפיצות של פריימים (ולא הרצה כללית חלקה)

האפליקציות רשת זה בונוס כמו שאמרת, ולדעתי בעדכון הבא הם ישימו דגש גדול מאוד על זה.
שיטטתי בפורום שלהם, בפורום התמיכה והרבה מתלוננים על חוסר "זרימה" וממשק שלא עובד "חלק" ואני בטוח שהדבר יטופל.

אני אישית מנתק מהחשמל כי אין לי צורך בו.. כל פעם שאני צריך אני מוציא (וזה מאוד לא כיף)
כאני משאיר מחובר אכן המכשיר מתחמם - אבל אם אני יודע שאשתמש בו - אוציא מהחשמל לשעה להתקרר ואחבר שוב.
ולא הייתה לי שום בעיה לצפות בAvatar 1080p לאחר שהסטרימר היה מחובר לחשמל לפני והיה חם מסרט קודם.

באג אחד שמצאתי, זה בתרגום כפי שאמרתי קודם ואשתף פה בכדי לעזור.
כמעט בכל פעם שמפעילים את הסטרימר (ז"א מחברים מחדש) הסטרימר קורא עברית הוא הופך אותה לג'יבריש!
הפתרון מאוד פשוט:
ברגע שהפעלת סרט והתרגום הפך ג'יבריש - יש ללחוץ על STOP ואז על PLAY והסרט שעולה יהיה עם תרגום עברי רגיל.

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

זיו,

לא צריכה החשמל מטרידה אותי במקרה הנ"ל (מבלי שישמע מזלזל), אלא תקינות המכשיר. תודה על התגובה.

Joha132,
כשאתה מריץ קדימה עם כתובית מוצמדת לסרט\סדרה, אז הסטרימר מאבד את הסנכרון ביניהם. לפחות אצלי זה קרה באיזה 2 סרטים.

בנוגע לבאג שמצאת, יש את הקטע שאפשר בשלט לשלוט בשפת התרגום. יש סיכוי שהיא משתנה בהפעלה מחדש. שנה אותה לעברית ואתה מסודר.

תגיד, מצאת במקרה אפליקציה לאנדרואיד\אייפון שמכילה מקלדת מלאה למכשיר? החיפוש דרך השלט לא כיפי וזה בלשון המעטה.

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

אני אישית נמנע מכתוביות מובנות שכאלה, ותמיד מפעיל בנפרד.
(גם אם זה כרוך בביטול ההצמדה, והפעלתן כקובץ אחר)

יש שלט שלא בדקתי, ודווקא נראה נחמד מאוד שהשליטה עליו היא דרך המכשיר הסלולרי:
http://forum.popbox.com/showthread.php?tid=1658
כעיקרון - המקלדת היא מובנית של הסלולרי, ולדעתי תהיה מלאה ב-2 השפות עברית ואנגלית.
אגב,
גם נושא המקלדת קראתי באיזשהו שרשור בפורום הנ"ל, ואחד המנהלים רשם שנזכה לשיפור בעדכון הקרוב (לא יודע עד כמה קרוב)
ממליץ מאוד להתעניין בעוד דברים - והכי חשוב, לפרסם כל מה שנרצה בעתיד לתקן ולשנות.. בגלל שהמכשיר יחסית חדש הם עדיין עובדים על עדכונים.

or55555 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

Joha132,

לא דיברתי על כתוביות מובנות. בדיוק כמוך, גם אני מפעילה בנפרד. לזה התכוונתי.

באשר לשלט, ניסיתי אותו. הוא די נחמד.
העניין הוא שדיברתי על מקלדת QWERTY באפליקצייה הזאת. יכול להיות שפיספסתי משהו ויש מקלדת כזאת שם?

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

אישית לא נתקלתי כלל בבעיה - גם לאחר ניסיון מכוון לעשות כך.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”