אולטרה בוק אלגנטי בעל כונן SSD, אשר מהווה את אחד ממחשבי ה- 13" הקלים בעולם, עם יכולות עמידות בפני מכות, איכות קול מצויינות וביצועים נפלאים. לפניכם הפורטג', הנציג הראשון לסדרת טושיבה החדשה אשר נכנס אצלנו למבחן.
זה שזה לא הדגם הכי חדש גורע ממשהו? אני עוד חי עם ה775 שלי במחשב הראשי ועדיין עובד מעולה
לא בטוח עד כמה יש או אין IVY CULV זמינים, זה אמור להיות רק הדור הבא של האולטרה
כשקנית את המחשב הראשי שלך אני מניח שלא היה דור חדש יותר של מעבדים ואם היה אז שילמת מחיר מוזל כי לא קנית את הדור האחרון.
במקרה של אולטרה בוק במחיר של 6,600 המצב שונה ואני מאמין שלקוח טיפוסי שיבזבז מעל 5K על מחשב כן יתעקש לקנות את הדור האחרון של המעבדים שגם נותן הפעם שיפור משמעותי בביצועי כרטיס המסך.
ודרך אגב במחשבי macbook air המעבד הוא מדגם ivy bridge
דרך אגב, אני לא רוצה להשמע כמו תקליט שבור לגבי המעבד אבל בכל זאת, לרשום על הדגם הזה בעמוד הראשי "סדרת טושיבה החדשה" כשכבר הוצג מחליף, זה לא פוליטיקלי קורקט.
נערך לאחרונה על ידי hagai147 ב 29/07/2012 17:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
בתור אחד שהיה לו את ה PORTEGE r700 הייתרון בסדרה הינו שהיא קלה החסרון כמו שנאמר זה שהם מרגישים שבריריים, ניתן
ל"קמט" את המסך. בנוסף יש את הקטע המעצבן של המאוורר שמתחיל לעבוד ועושה רעש מרגיז, לפי מה שקראתי הבעיה עדיין בעיינה בדגמים החדשים.
עכשיו עברתי ל UX31A של אסוס, מהתרשמות של כמה ימים ספורים מדובר על מחשב חביב למדיי, החסרון הגדול הוא ה STORAGE שעם 128GB מתחילים דה פקטו רק עם 70GB...