התחדשתי בסאב של Morel

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

ערב/לילה טוב לכולם!
התחדשתי בסאב חדש של חברת Morel מדגם soundsub 9 האמת שבגלל השעה המאוחרת וגם תשעה באב עוד לא יצא לי לבדוק אותו ולהנות ממנו בווליום אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת לגביו לעומת הסאב הקודם שלי (שעדיין אצלי) Yamaha Corporation תודה מראש ועם חיוך ענקי! אור.
נערך לאחרונה על ידי orku ב 29/07/2012 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותתקן את כותרת ההודעה

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

Re: התחדשתי באב של Morel!

שליחה #3 

orku כתב:ערב/לילה טוב לכולם!
התחדשתי בסאב חדש של חברת Morel מדגם soundsub 9 האמת שבגלל השעה המאוחרת וגם תשעה באב עוד לא יצא לי לבדוק אותו ולהנות ממנו בווליום אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת לגביו לעומת הסאב הקודם שלי (שעדיין אצלי) Yamaha Corporation תודה מראש ועם חיוך ענקי! אור.
...
ראשית תתחדש ותהנה (f) (Y) רק תתקן את כותרת השרשור .

שנית כבר רכשת את הסאב לכן רק אתה יכול לדעת את ההבדלים . כמו שציינת הסאב הישן עדיין אצלך .

בהצלחה (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #4 

תודה רבה! תוקנה הכותרת. הסאב החדש אומנם לא נרכש אבל בהחלט אצלי וכנראה ישאר, סתם רגשות אשמה של נאמנות לסאב הישן-אבל בהחלט החדש עולם אחר לגמרי. תודה!
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”