יש בבזק דור חדש של נתבים די לינק 6740u-G2 עם כמות כפולה של זכרון
כך לפי פורום די לינק בארץ, ואושר על ידם, הווה אומר צורה חיצונית קצת שונה וזכרון 64 מגה- כפול לעומת ה -6740 הרגיל. אני כבר חם עליו רצח, ומישהוא שם פירסם הודעה שיש לו אותו כבר; מעניין מצב זמינות בבזקסטור; בכל מקרה יש לי תמיכת רשתות ביתיות אז אני אוכל להחליף.
עד שסידרתי את הבאגים בנטגיר ע"י ריסטרט אוטומטי כפוי מהמחשב כל שלושה ימים.....
עד שסידרתי את הבאגים בנטגיר ע"י ריסטרט אוטומטי כפוי מהמחשב כל שלושה ימים.....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מעניין...לא הייתי מתנגד להחליף את 6740U הרגיל שלי עליו, לא שיש בעיות..על 2.55 הכל רץ תקין, כבר אין בעיות אחרי עבודה מרובה של טורנט וכו',
השאלה העם זה רק זכרון? שעולי על הדרך שדרגו שקעים ל 1G?
השאלה העם זה רק זכרון? שעולי על הדרך שדרגו שקעים ל 1G?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
כרגע החלפתי בבזקסטור לדגם הזה
הנה קצת מידע - אני לא רואה שינוי מיוחד אני רואה מוצר זול שמחליף את קודמו.
מבחינת זכרון וכאלה אין לי מושג על מה אתה מדבר. באמת לא ידעתי על נתון כזה שמפרסמים אותו במפרט או בכלל מתייחסים אליו בראוטרים ברמה הזו.
אשמח להסבר על נושא הזכרון.
אשמח לשמוע את זה מאנשי די לינק שדוחפים לנו מוצרים זולים.כך לפי פורום די לינק בארץ, ואושר על ידם, הווה אומר צורה חיצונית קצת שונה וזכרון 64 מגה...
מבחינת זכרון וכאלה אין לי מושג על מה אתה מדבר. באמת לא ידעתי על נתון כזה שמפרסמים אותו במפרט או בכלל מתייחסים אליו בראוטרים ברמה הזו.
אשמח להסבר על נושא הזכרון.
הנה תגובה של ערן ש מתמיכת די לינק בארץ, שמאשרת את הנושא של הזכרון
http://forum.dlink.co.il/viewtopic.php? ... 347039da81
אגב, מה גירסת הקושחה שקיבלת איתו?
http://forum.dlink.co.il/viewtopic.php? ... 347039da81
אגב, מה גירסת הקושחה שקיבלת איתו?
- stompy
- חבר ותיק

טוב מבחינתי זה אותו מוצר כמו שהיה בערך - לפחות היו משדרגים לפורטים גיגה זה מאכזב העניין הזה. וUSB2.. עצוב.
Firmware Version: BZ_2.59.8אגב, מה גירסת הקושחה שקיבלת איתו?...
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
אם זה אותו *** כמו ה 6740 אז מה בדיוק פה השינוי??
פרט לעיצוב שנראה נורא להחריד
ומאכז לשמוע שנשארו אותם פורטים של 10/100
אני מתחיל לבדוק אפשרות לעבור להוט כי אני מוציא המון כסף
על טלויזיה ואינטרנט 50 מגה ההצעה של הטריפל שלהם ב 379 שח
מחיר טוב אני יכול לחסוך משהו כמו 100-150 שח
פרט לעיצוב שנראה נורא להחריד
ומאכז לשמוע שנשארו אותם פורטים של 10/100
אני מתחיל לבדוק אפשרות לעבור להוט כי אני מוציא המון כסף
על טלויזיה ואינטרנט 50 מגה ההצעה של הטריפל שלהם ב 379 שח
מחיר טוב אני יכול לחסוך משהו כמו 100-150 שח
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
על עיצוב עוד אפשר לדבר, עניין סוביקטיבי, יש להם עיצוב לא רע בכלל ל DLINK, עם כי זה לפי דרישות של בזק,
אבל בכיית, מה 10/100? נכון שבבהוט את קופסה מסריחה עם חרה קליטה ב WIFI (אנטנות פנימיות), אבל בהוט לפחות
באמת מקבלים 100M ו 2M אפלואד, אז לפחות כ מודם הוא עוד בסדר, מתי כבר בזק יתנו מוצר נורמאלי ללקוח? כמה כבר עולה ראוטר
VDSL משולב עם פורטים של 1G?
אבל בכיית, מה 10/100? נכון שבבהוט את קופסה מסריחה עם חרה קליטה ב WIFI (אנטנות פנימיות), אבל בהוט לפחות
באמת מקבלים 100M ו 2M אפלואד, אז לפחות כ מודם הוא עוד בסדר, מתי כבר בזק יתנו מוצר נורמאלי ללקוח? כמה כבר עולה ראוטר
VDSL משולב עם פורטים של 1G?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אם אתה שואל מודם VDSL משולב ראוטר יעני לקנות פרטי זה יכול לעלות סכום נחמדdenis29 כתב:על עיצוב עוד אפשר לדבר, עניין סוביקטיבי, יש להם עיצוב לא רע בכלל ל DLINK, עם כי זה לפי דרישות של בזק,
VDSL משולב עם פורטים של 1G?...
אני אז בזמנו רציתי לקנות רק מודם ל VDSL2 שתומך עד 100 מגה סימטרי
המחיר שלו סביב ה 600 שח וזה רק מודם ללא ראוטר ויש פה סיכון לקנות מוצר
כזה כי אתה לא יודע אם הוא יעבור לך על תשתית של בזק ה NGN שלהם
ואין לך גם תמיכה במקרה של תקלה
משכן אני יודע שיש אנשים שיש להם ציוד של סיסקו ה 887V שתומך ב VDSL בארץ
יש אותו לבזק במחיר מוקפע של 600 שח לתשתית של 20 מגה אם 2 מגה אפלאוד
והמודם ניתן בהשאלה במחיר של 1000 שח בחיוב זיכוי וגם הניהול שלו נעשה על ידי
בזק
אפשר לקנות גם באופן פרטי אבל זה כבר מחירים שמתחילים מעל 1000 שח
משכן האפשרויות שתקבל אם הציוד הזה לא תקבל באף ראוטר אחר
stompy
אני קורא שלך היו תקלות ברגע שהבאת את ה6740 מבזק, אצלי זהו לא המצב.
אני גולש ב30מגה ועד לפני שבוע היה לי 6740 דור ראשון שעבד מצויין ובלי בעיות מיוחד שהתפגר כנראה בעקבות החום שפוקד אותנו, מכיוון שהוא התפגר הגיע טכנאי ושם את הנטגיר, מאז היו לי כל כמה שעות ניתוקים מעצבנים ולכן היה לי דחוף להחליף את הנטגיר בD-LINK, ואצלי דווקא הD-LINK עובד בסדר גמור, העמסתי עליו קצת בטורנטים וכד' והוא עובד בסדר גמור.(לעומת הנטגיר שהיה קופא לחלוטין כאשר היו טורנטים בהורדה, ורק הוצאה מהחשמל הייתה מסדרת אותו)
אני קורא שלך היו תקלות ברגע שהבאת את ה6740 מבזק, אצלי זהו לא המצב.
אני גולש ב30מגה ועד לפני שבוע היה לי 6740 דור ראשון שעבד מצויין ובלי בעיות מיוחד שהתפגר כנראה בעקבות החום שפוקד אותנו, מכיוון שהוא התפגר הגיע טכנאי ושם את הנטגיר, מאז היו לי כל כמה שעות ניתוקים מעצבנים ולכן היה לי דחוף להחליף את הנטגיר בD-LINK, ואצלי דווקא הD-LINK עובד בסדר גמור, העמסתי עליו קצת בטורנטים וכד' והוא עובד בסדר גמור.(לעומת הנטגיר שהיה קופא לחלוטין כאשר היו טורנטים בהורדה, ורק הוצאה מהחשמל הייתה מסדרת אותו)
- stompy
- חבר ותיק

אני בדקתי טוב את הדי לינק החדש ורק בעיות היו לי במיוחד עם המתאם שיחות וזה שהוא החליט לבד לנתק מחשבים מהרשת. ניסיתי כל מני הגדרות ידני - דרך בזק DNS שונים.
בכל פעם שחברתי את הסוויטץ היה מנתק משהו אחר. כל מחשב ואפילו תמתאם הגדרתי עם כתובות משלו. אפילו בלי.
השקעתי כמה שעות של נסיונות.
אני לא יודע אולי עם MB100 זה לא פועל עדיין טוב, או שבעומס של מחשבים וסוויטץ + מתאם שיחות ממיר יס ועוד.
אולי קבלתי מוצר בכלל תקול?
בכל מקרה הנטגיר יציב פה , בחדש של די לינק ראיתי שהוא יותר יציב על 90 בהורדות לאומת הנטגיר 80-90 שעם זה אני אחייה מבחחינת פינגים אין הבדל.
לגבי זה שהאינטרנט נחנק זה תופעה שניתן לסדר על ידי הגדרות נכונות.
ודרך אגב תקודם של די לינק אני בכלל לא בדקתי ככה שלא פסלתי שום דבר
יש להם אחלה מוצרים.
בכל פעם שחברתי את הסוויטץ היה מנתק משהו אחר. כל מחשב ואפילו תמתאם הגדרתי עם כתובות משלו. אפילו בלי.
השקעתי כמה שעות של נסיונות.
אני לא יודע אולי עם MB100 זה לא פועל עדיין טוב, או שבעומס של מחשבים וסוויטץ + מתאם שיחות ממיר יס ועוד.
אולי קבלתי מוצר בכלל תקול?
בכל מקרה הנטגיר יציב פה , בחדש של די לינק ראיתי שהוא יותר יציב על 90 בהורדות לאומת הנטגיר 80-90 שעם זה אני אחייה מבחחינת פינגים אין הבדל.
לגבי זה שהאינטרנט נחנק זה תופעה שניתן לסדר על ידי הגדרות נכונות.
ודרך אגב תקודם של די לינק אני בכלל לא בדקתי ככה שלא פסלתי שום דבר
יש להם אחלה מוצרים.
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
לא אמרתי שפסלת כלום.
בכל מקרה עם הD-LINK החדש הפינגים לשרתים בארץ ירדו משמעותית לשרת בפ"ת בSPEEDTEST עם הD-LINK זה 5MS ועם הNETGEAR זה היה 21MS.
בכל מקרה עם הD-LINK החדש הפינגים לשרתים בארץ ירדו משמעותית לשרת בפ"ת בSPEEDTEST עם הD-LINK זה 5MS ועם הNETGEAR זה היה 21MS.
- stompy
- חבר ותיק

גם פה אחלה פינגים 5 בספיד טסט (למרות שזה מזוייף)
בבדיקות שהשוותי לא היה שום הבדל.
הכי חשוב שפועל לכולם כמו שצריך.
בבדיקות שהשוותי לא היה שום הבדל.
הכי חשוב שפועל לכולם כמו שצריך.
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- AlphaCygni
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
מעניין... החלפתי את ה 6740 הרגיל ב G2 וכעת הפינגים דומים לאלו שמשתמשי ה VVG2000 של נטגיר חווים (20~ מילישניות להופ הראשון, לא יורד מזה, להבדיל מה 7 לכל היותר עם ה 6740 הרגיל). ייתכן שזה קשור לציוד שנמצא ב MSAG, אני יושב על נוקיה-סימנס.
מבחינתי, כל עוד ה uPNP יפסיק לקרוס אחת ליום-יומיים (נפתר באמצעות אתחול לנתב), כמו שהיה עם ה 6740 הראשון, אני מרוצה.
לחובבי הגיימינג הייתי ממליץ לבינתיים לדבוק ב 6740 הרגיל.
מבחינתי, כל עוד ה uPNP יפסיק לקרוס אחת ליום-יומיים (נפתר באמצעות אתחול לנתב), כמו שהיה עם ה 6740 הראשון, אני מרוצה.
לחובבי הגיימינג הייתי ממליץ לבינתיים לדבוק ב 6740 הרגיל.