שלום,
אני רוצה להתקין זרוע לטלוזיה בתקרה, אך כאשר ניסיתי לקדוח את ארבעת החורים בתקרה נתקלתי בבעיה- שני חורים נקדחו ללא בעיה, אך כאשר ניסיתי לקדוח את שני החורים הנוספים כנראה שנתקלתי מתכת שלא הצלחתי לקדוח דרכה. ניסיתי לקדוח חור נוסף מהצד השני של שני החורים שכבר קדחתי- אך נתקלתי באותה בעיה.
אני די מוגבל במיקום הטלויזיה כך שאני לא יכול לנסות לעשות יותר מדי חורים.. האם אני אוכל לקדוח במתכת עם פטישון? האם כדאי לעשות זאת לפי דעתכם או שעדיף לא לתלות את הטלוזיה דרך המתכת?
שאלה כללית יותר- שמעתי שכדאי לקדוח באלכסון, מה דעתכם? זה לא יעשה בעיה לאחר מכן כשהמתקן לא יהיה צמוד לתקרה כי אני אצטרך להבריג באלכסון?
תודה רבה.
מתלה טלוזיה תקרתי
תודה על ההמלצה- אך אשמח לשמוע הצעות נוספות, אני לא רואה סיבה לקרוא למתקין בשביל לקדוח 4 חורים בתקרה..
אגב המתכת נמצאת בעומק של כ-2-3 ס"מ, והמרחק בין שני החורים שבשניהם כנראה פגעתי במתכת הוא 12 ס"מ (כאשר בדיוק באמצע ביניהם קחתי חור ללא בעיה בבטון). האם יכול להיות שזאת רשת מתכת? אם כן, מישהו יודע להגיד כמה כדאי לי לזוז מאותו חור כדי לא לפגוע בה?
אגב המתכת נמצאת בעומק של כ-2-3 ס"מ, והמרחק בין שני החורים שבשניהם כנראה פגעתי במתכת הוא 12 ס"מ (כאשר בדיוק באמצע ביניהם קחתי חור ללא בעיה בבטון). האם יכול להיות שזאת רשת מתכת? אם כן, מישהו יודע להגיד כמה כדאי לי לזוז מאותו חור כדי לא לפגוע בה?