באיפון לאחר העברת תמונות מCAMERA ROLL לתיקיה חדשה ישנה אפשרות למחוק
את אותן התמונות מהCAMERA ROLL בלי שימחקו מהתיקייה החדשה?
נראה לי שהעברת תמונות לתיקייה חדשה היא רק מעין צורה של "אינדוקס" כך
שהתמונה פיסית קימת במקום אחד -רק בCAMERA ROLL ......
