אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ומתבלט בקשר לצפייה בתכנים.
אני רואה שיש הרבה טלוויזיות (גם ה SMART וגם אחרות) שמאפשרות חיבורי USB וחיבורי אינטרנט, ואם יש חיבור אינטרנט אני מניח שיש אופציה להתחבר גם למחשב..
האם בכך מתייתר הצורך בסטרימר?
האם בכל זאת יש צרכים מסויימים עבורם יש עדיפות לסטרימר על פני היכולת המובנה בטלוייזיה?
שאלה נוספת - האם יש הבדל בין "טלוייזית LED" ל"טלוייזת LCD עם תאורת LED"?
טלוויזיה חדשה - האם חיבור לאינרנט + כניסות USB הם במקום סטרימר?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מסכי SMART בנתיים מציחים להשיג את הסטרימרים מבחינת איכות קריאת קבצים, סוגי פורמטים ונוחות משתמש.
עדיין בשביל להנות מאיכות הסאונד אתה צריך עוד מספר רכיבים שתומכים בעיקר בARC ובTRUE HD וכו'...
שימוש בכבל אופטי כחיבור AUDIO OUT של המסך לרסיבר לא מאפשר העברת פורמט סאונד חדשני.
מה שכן, יש לך אין ספור אפליקציות, אפשרות לצפות בתיקיות משותפות ברשת הביתית ועוד...
בשביל משתמש ממוצע פתרון SMART TV הוא מעולה, לא צריך להשקיע מעבר למסך. מי שיש לו הרבה מוצרים, תעבורת מידע גבוהה, המסך ישמש אותו סה"כ פלט ולא כמרכזייה.
מסך LED זהו בעצם מסך LCD עם תאורת LED... זהו.
עדיין בשביל להנות מאיכות הסאונד אתה צריך עוד מספר רכיבים שתומכים בעיקר בARC ובTRUE HD וכו'...
שימוש בכבל אופטי כחיבור AUDIO OUT של המסך לרסיבר לא מאפשר העברת פורמט סאונד חדשני.
מה שכן, יש לך אין ספור אפליקציות, אפשרות לצפות בתיקיות משותפות ברשת הביתית ועוד...
בשביל משתמש ממוצע פתרון SMART TV הוא מעולה, לא צריך להשקיע מעבר למסך. מי שיש לו הרבה מוצרים, תעבורת מידע גבוהה, המסך ישמש אותו סה"כ פלט ולא כמרכזייה.
מסך LED זהו בעצם מסך LCD עם תאורת LED... זהו.
אתה יכול לפרט בקשר למשפט הזה? בשביל להנות מאיכות איזו סאונד? זה שמספקת הטלוויזיה?עדיין בשביל להנות מאיכות הסאונד אתה צריך עוד מספר רכיבים שתומכים בעיקר בARC ובTRUE HD וכו'...
שימוש בכבל אופטי כחיבור AUDIO OUT של המסך לרסיבר לא מאפשר העברת פורמט סאונד חדשני....
מה אני עוד צריך? יש לי רסיבר סטנדרטי היום..
בגדול אני פשוט קונה טלוויזיה חדשה ותוהה אם כדאי כבר להשקיע בטלוויזיה שתספק לי יכולת צפיה בתכנים מהמחשב BUILTIN. אני מוריד סרטים באיכויות של 1080p ו-720p, והייתי רוצה שהטלוויזיה תתמוך באלה גם.
האפליקציות והגלישה באינטרנט הם מבחינתי פיצ'ר נחמד אבל לא כל כך שימושי.. אם הוא שם אז כמובן יהיה נחמד לראות משהו ביוטיוב מהסלון, אבל שוב, החשיבות שהיינו נותן לזה היא 3 מתוך 10.
האם במצב כזה דאי לקנות את ה smart tv או שזה overkill?
דןdanv כתב:אתה יכול לפרט בקשר למשפט הזה? בשביל להנות מאיכות איזו סאונד? זה שמספקת הטלוויזיה?עדיין בשביל להנות מאיכות הסאונד אתה צריך עוד מספר רכיבים שתומכים בעיקר בARC ובTRUE HD וכו'...
שימוש בכבל אופטי כחיבור AUDIO OUT של המסך לרסיבר לא מאפשר העברת פורמט סאונד חדשני....
מה אני עוד צריך? יש לי רסיבר סטנדרטי היום..
בגדול אני פשוט קונה טלוויזיה חדשה ותוהה אם כדאי כבר להשקיע בטלוויזיה שתספק לי יכולת צפיה בתכנים מהמחשב BUILTIN. אני מוריד סרטים באיכויות של 1080p ו-720p, והייתי רוצה שהטלוויזיה תתמוך באלה גם.
האפליקציות והגלישה באינטרנט הם מבחינתי פיצ'ר נחמד אבל לא כל כך שימושי.. אם הוא שם אז כמובן יהיה נחמד לראות משהו ביוטיוב מהסלון, אבל שוב, החשיבות שהיינו נותן לזה היא 3 מתוך 10.
האם במצב כזה דאי לקנות את ה smart tv או שזה overkill?...
אין תחליף לסטרימר.נקודה.
עדיף להשקיע במסך איכותי.את העבודה שאתה מחפש-יעשה הסטרימר,ולא חסרים כיום דגמים טובים ומאד זולים.