uTorrent מוריד על 4 מגה מקסימום, יש לי 100 מגה, מה הבעיה ?
אני יכול להגיד בוודאות שפעם הוא היה מוריד לי על 8-9 מגה לפחות ..
אני מוריד טורנטים אך ורק כאלה שיש להם מלא סידרים שאמורים להוריד לי במהירות מלאה (יחסית לטורנט כמובן)
הטורנטים שאני מוריד הם מהטראקר TL כך שרובם מאוד טובים .
פעם הטורנטים היו יורדים לי על 8-9 מגה ככה ועכשיו הם לא עוברים את ה4.5, וגם זה במקרים קיצוניים .
מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה ?
אני מחובר על 100 מגה הוט + הוטנט
אני מוריד טורנטים אך ורק כאלה שיש להם מלא סידרים שאמורים להוריד לי במהירות מלאה (יחסית לטורנט כמובן)
הטורנטים שאני מוריד הם מהטראקר TL כך שרובם מאוד טובים .
פעם הטורנטים היו יורדים לי על 8-9 מגה ככה ועכשיו הם לא עוברים את ה4.5, וגם זה במקרים קיצוניים .
מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה ?
אני מחובר על 100 מגה הוט + הוטנט
שמע אני לא חושב שזה קשור לתשתית בעיקר אלה יותר לקליינט דרכו מורידים
אני גם יסביר
יש לי 50 מגה של בזק וספק 014 של 100 מגה ללא גיימר
הורדתי קובץ מ TL במחשב עם ווינדוס 7 ויוטורנט הטורנט ירד על 3-3.5 מגה בשניה
אחרי זה הורדתי פעם שניה אותו קובץ אבל במחשב שמריץ ubuntu server 12.04 ומותקן עליו rutorrent
אותו קובץ מ TL הקובץ ירד על 4.9-5.1 מגה בשניה
והמחשב שמריץ אובונטו סרבר בחינת חומרה הוא ממש חלש מעבד שני ליבות 2 ג'יגה ראם ודיסק קשיח 160 ג'יגה 7200 RPM
משאני אוהב ב rutorrent שאתה יכול להוסיף יוזרים לדוגמה יוזר לך שאתה מוריד קבצים משלך
ועוד יוזר לשאר בני בית זאת אומרת שכל יוזר יש לו גישה משלו ולא יכול לראות קבצים אחד של השני בממשק rutorrent
רק בתיקיית הורדות אפשר לראות משכן rutorrent כדי לשתמש בכמה יוזרים בו זמנית צריך מחשב חזק אם מעבד חזק והרבה ראם
ברמה כללית אפשר לעשות ככה שלכל יוזר תהיה תקייה הורדות משלו אבל זה כבר הגדרות מתקדמות שעדין לא הצלחתי להבין איך מגדירים
אני גם יסביר
יש לי 50 מגה של בזק וספק 014 של 100 מגה ללא גיימר
הורדתי קובץ מ TL במחשב עם ווינדוס 7 ויוטורנט הטורנט ירד על 3-3.5 מגה בשניה
אחרי זה הורדתי פעם שניה אותו קובץ אבל במחשב שמריץ ubuntu server 12.04 ומותקן עליו rutorrent
אותו קובץ מ TL הקובץ ירד על 4.9-5.1 מגה בשניה
והמחשב שמריץ אובונטו סרבר בחינת חומרה הוא ממש חלש מעבד שני ליבות 2 ג'יגה ראם ודיסק קשיח 160 ג'יגה 7200 RPM
משאני אוהב ב rutorrent שאתה יכול להוסיף יוזרים לדוגמה יוזר לך שאתה מוריד קבצים משלך
ועוד יוזר לשאר בני בית זאת אומרת שכל יוזר יש לו גישה משלו ולא יכול לראות קבצים אחד של השני בממשק rutorrent
רק בתיקיית הורדות אפשר לראות משכן rutorrent כדי לשתמש בכמה יוזרים בו זמנית צריך מחשב חזק אם מעבד חזק והרבה ראם
ברמה כללית אפשר לעשות ככה שלכל יוזר תהיה תקייה הורדות משלו אבל זה כבר הגדרות מתקדמות שעדין לא הצלחתי להבין איך מגדירים
הורדתי את שני הקבצים בהפרש של משהו כמו עשר דקותkingikra כתב:MrYair,
האם את שני הקבצים הורדת אחד אחרי השני או בטווח זמן גדול יותר? האם ניסית להוריד שוב, אחרי שהורדת ב UBUNTU, את אותו הקובץ בווינדוס?...
וכן אותו קובץ שהורדתי בווינדוס הורדתי באובונטו סרבר
ומסתבר שבאונטו סרבר קבלתי מהירות הורדה סביב ה 5 מגה בשניה יציב