אני חשבתי לטומי שאוכל לראות את פתיחת האולימפידה באיכות HD דרך השידור האינטרנתי של ערוץ 1, הרי הם עשו רעש גדול על 8 הערוצים שהם פתחו באתר שלהם.
אך מסתבר שהאיכות בשידוריים אלה מזכירים לי את ימות המודם. יש לי 10ג'יגה וציפיתי לתמונה טובה יותר ממה שאני קולט בעידן+.
אני ממש מאוכזב.
צר לי לאכזב אותכם אבל השידורים היו באיכות מקסימלית ומרשימה ל720P עובדה שבאפיק יורוספורט HD השידורים היו זהים 1ל1 באיכות התמונה (טוב היו בערוץ 1 בעיות טכניות בקול) אבל חוץ מזה התמונה הייתה זהה
בעזרת התוכנה החינמית Expat Shield, אפשר בקלות להפוך את ה-IP ל-IP בריטי ובכך לקבל גישה לשידורים החיים של ה-BBC.
את Expat Shield ניתן להוריד כאן: http://www.expatshield.com/
השידורים של ה-BBC מעולים. האיכות מאוד גבוהה. אני לא בטוח אם זה ממש HD, אבל זה בערך פי מאה יותר טוב מהאיכות של רשות השידור.
מכסים שם כמעט את הכל בכ-16-20 שידורים שונים בכל רגע נתון, וברוב השידורים גם יש פרשנות. אני מאוד נהניתי עם זה היום
טוב, אחרי בדיקה, במידה ואתה לוחץ על הלינק הראשון (LIVE) בצד ימין נפתח שידור באיכות HD.
במידה ואתה, בממשק שנפתח, בוחר בערוצים השונים שאחד מהם נקרא ערוץ 1HD אתה מקבל תמונה מזעזעת ולא ה-HD שנפתח במידה ואתה לוחץ על שידור ה-LIVE הראשון.
איכות השידור טובה יותר מאשר אני מקבל בעידן-
לא מבין מדוע לא משדרים בעידן- ב-HD...חלמאות לשמה ברשות השידור...שיורידו את תחנות הרדיו בזמן האולימפיאדה לטובת שידור ערוץ ה-HD.
עלק חסר להם רוחב פס...מדינת חלם (או קומבינות ...YES ו-HOT)
נערך לאחרונה על ידי minime ב 30/07/2012 14:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
ובכן, אם אתם לא יודעים, איגוד השידור האירופי (להלן EBU) שבין היתר משדר את האירוויזיון, הוא גם בעל זכויות השידור של האולימפיאדה בכל המדינות שרשומות באיגוד (בין היתר, גם רשות השידור). אם אתם לא זוכרים, ב-2010 האיגוד שידר באינטרנט את המונדיאל באיכות לא רעה בכלל תחת האתר EUROVISION SPORTS ובין היתר הם גם החזירו אותו חזרה בעקבות האולימפיאדה - 12 ערוצי HD וערוץ חדשות 24/7 של ה-IOC. ניתן שם לראות פרשנויות בכל מיני שפות (כולל ה-BBC).