בעיה בטלוויזיה חדשה... עזרה
שלום רב,
היום התחדשתי בטלוויזיה מסוג Samsung 46d5000
בסך הכל אני ממש מרוצה מאיכות הצפייה חוץ משלאחר כשעה בצפייה שמתי לב שיש כמו 2 פיקסלים שרופים צמודים אחד לשני. הסתכלתי מקרוב ונגעתי בזה וזה מרגיש כמו בליטה כזאת במסך, חשבתי שזה לכלוך אז ניסיתי עם מטלית לנגב אך זה לא יורד, ממש כאילו המסך קיבל מכה.
את המסך קניתי מאולסייל ארוז וסגור (לא מתצוגה או משהו כזה), קיבלתי עם המסך אחיריות של 3 שנים בסמליין.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה המדיניות במצב כזה והאם אני זכאי למסך חדש או לתיקון או משהו כזה.
תודה רבה וסליחה על החפירה
היום התחדשתי בטלוויזיה מסוג Samsung 46d5000
בסך הכל אני ממש מרוצה מאיכות הצפייה חוץ משלאחר כשעה בצפייה שמתי לב שיש כמו 2 פיקסלים שרופים צמודים אחד לשני. הסתכלתי מקרוב ונגעתי בזה וזה מרגיש כמו בליטה כזאת במסך, חשבתי שזה לכלוך אז ניסיתי עם מטלית לנגב אך זה לא יורד, ממש כאילו המסך קיבל מכה.
את המסך קניתי מאולסייל ארוז וסגור (לא מתצוגה או משהו כזה), קיבלתי עם המסך אחיריות של 3 שנים בסמליין.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה המדיניות במצב כזה והאם אני זכאי למסך חדש או לתיקון או משהו כזה.
תודה רבה וסליחה על החפירה
היי תודה על התשובה
צילמתי את זה וזה מה שיצא http://imageshack.us/photo/my-images/51/img0025ks.jpg/
בכל מקרה רואים את הנקודה הזאת גם כשהמסך כבוי, כמו נקודה לבנה/שקופה כזאת
צילמתי את זה וזה מה שיצא http://imageshack.us/photo/my-images/51/img0025ks.jpg/
בכל מקרה רואים את הנקודה הזאת גם כשהמסך כבוי, כמו נקודה לבנה/שקופה כזאת
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה מדבר על הנקודה הלבנה במרכז המסך? זה לא פיקסלים שרופים, בפרט אם רואים את זה גם כשהמסך כבוי.
תנסה לשפשף עם מטלית מיקרופיבר. אם לא ירד, הודע מייד לנותן השירות. מסך חדש צריך להיות מסך חדש.
תנסה לשפשף עם מטלית מיקרופיבר. אם לא ירד, הודע מייד לנותן השירות. מסך חדש צריך להיות מסך חדש.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
זה לא שהאור דולק כשהטלוויזיה כבויה, כשהטלוויזיה כבוייה זה נראה כאילו יש חור ב״משטח השחור״ - המסך של הטלויזיה.
אם תקחו טיפת רוק ותשימו אותה על המסך זה יראה בדיוק אותו דבר כשהמסך פועל רק כשכאן זה פשוט לא יורד, כאילו זה דפקט מהיצור...
נקווה שסמליין יחליפו כי זה קצת מאכזב למרות שזה רק בגודל של 2 פיקסלים
אם תקחו טיפת רוק ותשימו אותה על המסך זה יראה בדיוק אותו דבר כשהמסך פועל רק כשכאן זה פשוט לא יורד, כאילו זה דפקט מהיצור...
נקווה שסמליין יחליפו כי זה קצת מאכזב למרות שזה רק בגודל של 2 פיקסלים
הרגע דיברתי עם סמליין והיא קבעה לי טכנאי למחר.
הבחורה ציינה שאני פתחתי לבד את המסך, אף אחד לא נתן לי אפשרות אחרת במעמד הקנייה...
טוב נקווה לטוב, אם הטכנאי מקצועי הוא יבין שלא יכול להיות שאני פגעתי במסך...
בכל מקרה אם קניתי את הטלוויזיה יום שישי האחרון מגיעה לי טלויזיה חדשה או תיקון?
אני מאוד מודה לכולכם!
הבחורה ציינה שאני פתחתי לבד את המסך, אף אחד לא נתן לי אפשרות אחרת במעמד הקנייה...
אני מאוד מודה לכולכם!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
קודם כל שיגיע הטכנאי ויקבע שהמסך אינו תקין . במידה וכן מגיע לך מסך חדש דנדש .Tomerco כתב:הרגע דיברתי עם סמליין והיא קבעה לי טכנאי למחר.
אני מאוד מודה לכולכם!...
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"